Libnet.ro
UNICEF

05:00

Viorica Dancila, lovitura pentru Tariceanu: Majoritatea din filialele PSD si-au dorit un candidat la prezidentiale din interiorul partidului

B1 B1,
Viorica Dancila, lovitura pentru Tariceanu: Majoritatea din filialele PSD si-au dorit un candidat la prezidentiale din interiorul partidului

Calin Popescu Tariceanu primeste o lovitura dura in incercarea sa de a deveni candidatul la prezidentiale sustinut de coalitia PSD-ALDE. Premierul Viorica Dancila a anuntat, duminica, ca dupa consultari. continuă pe B1

Viorica Dancila, mesaj pentru Simona Halep dupa victoria de la Wimbledon: Felicitari campioanei noastre pentru meciul exceptional

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a transmis, pe pagina sa de Facebook, un mesaj pentru Simona Halep, la scurt timp dupa ce aceasta a invins-o in semifinala de la Wimbledon pe Elina Svitolina.

Viorica Dancila: Nu cred ca este oportuna sustinerea Laurei Codruta Kovesi la sefia Parchetului European

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, ca din punctul sau de vedere, nu este oportuna sustinerea Laurei Codruta Kovesi pentru postul de procuror-sef european. Dancila a sustinut ca aceasta ar.

Viorica Dancila, ironizata pe Facebook, dupa ce a felicitat-o pe Simona Halep. Facea parte din planul de guvernare?

Viorica Dancila a fost ironizata pe Facebook dupa ce a felicitat-o pe Simona Halep pentru calificarea in finala de la Wimbledon. Mai multi internauti au intrebat-o pe Dancila daca performanta Simonei a facut parte din programul de guvernare al PSD si daca are vreun sfat pentru ea inaintea marii finale de la Londra. Viorica Dancila .

VIORICA DANCILA: Romania, o voce puternica si un partener serios

Premierul Viorica Dancila apreciaza ca, prin detinerea presedintiei Consiliului UE, Romania a reconfirmat ca este o voce puternica si un partener serios, care lasa o baza solida pentru urmatorul capitol al constructiei europene.

VIORICA DANCILA: Personal, nu cred ca este oportuna sustinerea doamnei Kovesi

Premierul Viorica Dancila a afirmat astazi ca, atat timp cat mai exista unele aspecte legate de persoana fostei sefe a DNA, Laura Codruta Kovesi, nu este oportuna o sustinere a sa pentru functia de procuror sef european, dar a subliniat ca aceasta este opinia sa personala, iar o decizie va fi luata in forurile statutare ale PSD.

Cozmin Gusa a anuntat la Realitatea TV un razboi intre Gabriela Firea si Viorica Dancila. Ambele tabere sunt pregatite de prezidentiale

Cozmin Gusa a anuntat un razboi intre Gabriela Firea si Viorica Dancila inainte de alegerile prezidentiale. Analistul politic este de parere ca social-democratii vor decide in urmatoarea perioada daca vor lansa in cursa pentru alegeri un candidat care are un vot de incredere de sub 10% sau unul care are sanse mult mai mari sa .

VIORICA DANCILA: Felicitari, Simona Halep, pentru meciul exceptional de la Wimbledon

Premierul Viorica Dancila a felicitat-o, intr-un mesaj publicat pe facebook, pe Simona Halep pentru meciul exceptional din semifinala turneului de la Wimbledon si i-a urat succes pentru finala.

Viorica Dancila a descoperit ca un angajat din Guvern are salariul mai mare decat al ei. Despre ce suma este vorba

Un angajat din Guvern, are un salariu mai mare decat Viorica Dancila. Ce salarii sunt in cadrul Secretariatului General al Guvernului? Angajat la Guvern, salariu mai mare decat Viorica Dancila Premierul Viorica Dancila a confirmat indirect, in cursul zilei de joi, ca un angajat din Guvern are un salariu prea mare. Guvernul se pregatea miercuri .

Viorica Dancila anunta ca bugetarii ar putea fi mutati pentru eficientizarea activitatii

Premierul Viorica Dancila anunta ca in administratia publica NU vor avea loc concedieri. Dancila spune ca Guvernul are bani de pensii si salarii. Am vazut acest lucru de foarte multe ori. De fiecare.

Viorica Dancila se pregateste de confruntarea cu liderii PSD. Surse din partid spun ca zece ministri vor fi remaniati

Viorica Dancila se pregateste pentru prima confruntare cu liderii de organizatii din toata tara, dupa ce sambata a pus piciorul in prag si a transmis un avertisment foarte dur. Cine nu se implica.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )