Libnet.ro
UNICEF

20:30

Viorica Dancila merge la receptia de la Palatul Cotroceni. Liderii PSD-ALDE nu vor participa nici n acest an

Hotnews Hotnews,
 Viorica Dancila merge la receptia de la Palatul Cotroceni. Liderii PSD-ALDE nu vor participa nici n acest an

Premierul Viorica Dancila va merge vineri seara la receptia oferita de presedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, de Ziua Nationala. De la eveniment vor lipsi liderii PSD si ALDE, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu. Ei nu au mers nici anul trecut la receptia de la Cotroceni, iar in 2016 nu au fost invitati, seful statului anuntand ca nu i-a chemat pe cei cu probleme in justitie. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila merge la receptia de Ziua Nationala de la Cotroceni. Dragnea si Tariceanu boicoteaza

Guvernul a anuntat vineri ca premierul Viorica Dancila va participa la receptia de Ziua Nationala de la Palatul Cotroceni, gazduita de presedintele Klaus Iohannis. Ea devine, asadar, primul premier PSD din ultimii doi ani care da curs invitatiei.

Cum a venit imbracata Carmen Iohannis la receptia de la Palatul Cotroceni. Prima Doamna a facut din nou nota discordanta (FOTO)

Camen Iohannis a facut din nou nota discordanta la receptia de la Palatul Cotroceni si, totodata, o noua gafa vestimentara. Prima Doamna a optat pentru o rochie alba, scurta, asa cum ne-a obisnuit de.

Viorica Dancila, lasata singura de Dragnea si Tariceanu: Premierul, fata in fata cu Iohannis, la Cotroceni

Viorica Dancila a decis sa mearga la receptia oferita de Klaus Iohannis cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, care va avea loc la Palatul Cotroceni. Premierul va merge neinsotita, liderii PSD-ALDE.

Dancila participa la receptia oferita la Palatul Cotroceni

Premierul Viorica Dancila va participa in aceasta seara la receptia oferita la Palatul Cotroceni cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, anunta Guvernul.

Viorica Dancila a acceptat sa fie alaturi de Klaus Iohannis la receptia de la Cotroceni

Viorica Dancila a acceptat invitatia lui Klaus Iohannis la receptia de la Palatul Cotroceni, organizata cu ocazia Zilei Nationale, fiind insa singurul reprezentant al coalitiei guvernamentale PSD-ALDE care va fi prezent. Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu nu vor participa.

Premierul Dancila, la receptia oferita la Palatul Cotroceni cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei

Premierul Viorica Dancila participa vineri, incepand cu ora 18,00, la receptia oferita de presedintele Klaus Iohannis in Sala Unirii a Palatului Cotroceni cu prilejul Zilei Nationale a.

Viorica Dancila: Nu exista niciun proiect de amnistie si gratiere pe masa Guvernului

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri seara ca nu exista niciun proiect de amnistie si gratiere pe masa Guvernului si vom avea sarbatori fericite, intrebata fiind pe aceasta tema de jurnalittii aflati la receptia de Ziua Nationala de la Cotroceni, relateaza Agerpres.

Viorica Dancila, la Cotroceni: Nu exista pe masa Guvernului niciun proiect pentru amnistie si gratiere. Vom avea sarbatori linistite!

Premierul Viorica Dancila a declarat, intr-o discutie cu jurnalistii, la Palatul Cotroceni, ca pe masa Guvernului nu exista niciun proiect de ordonanta privind amnistia si gratierea.

Ce promite Viorica Dancila pentru sectorul constructiilor: nfiintarea unui fond de garantare cu o participare a statului de 80%, eliminarea unor taxe, salariu minim de peste 500 de euro si obligativitatea acordarii unui avans de 30%

Premierul Viorica Dancila a lansat joi, in sedinta solemna a Guvernului de la Alba Iulia, o serie de promisiuni pentru sectorul constructiilor. Viorica Dancila spune ca va fi semnat un memorandum cu patronatele prin care sectorul va fi declarat de importanta nationala pentru 10 ani. Salariul minim net ar urma sa depaseasca echivalentul in lei a 500 de euro, iar taxele de munca pentru angajatori vor fi eliminate. Mai mult, promite si infiintarea unui fond de garantare pentru constructii cu participarea statului de 80%. Trebuie precizat ca un memorandum nu are valoare de act normativ si nu inseamna ca va fi pus obligatoriu in aplicare.

VIORICA DANCILA: Salut opozitia pentru contributia Bratienilor la Unire

Premierul Viorica Dancila i-a salutat astazi pe liberali pentru contributia Bratienilor la Marea Unire, precizand ca aceasta este o stacheta inalta pentru cei care conduc azi acest partid.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )