Libnet.ro
UNICEF

09:45

Viorica Dancila, mesaj catre romani. Candidatul PSD la prezidentiale arunca bomba despre Iohannis

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, mesaj catre romani. Candidatul PSD la prezidentiale arunca bomba despre Iohannis

Viorica Dancila a transmis un mesaj tuturor romanilor care au sustinut-o in ultima perioada. Candidatul PSD la alegerile prezidentiale nu a ratat ocazia si a venit cu acuzatii grave la adresa lui Klaus. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, mesaj pentru Klaus Iohannis, dupa ce acesta a anuntat public motivul pentru care nu participa la o confruntare directa

Viorica Dancila a postat un mesaj, pe internet, pentru adversarul sau la prezidentiale, Klaus Iohannis, dupa ce acesta a anuntat public motivul pentru care nu participa la o confruntare directa. Viorica Dancila, mesaj pentru Klaus Iohannis, dupa ce acesta a anuntat public motivul pentru care nu participa la o confruntare directa Primul tur de scrutin .

Viorica Dancila, mesaj transant la adresa lui Klaus Iohannis: Poate nu are ce justifica nici pentru cinci luni

Viorica Dancila, candidata PSD la prezidentiale, a explicat ca vor fi consecinte pentru societatatea romaneasca, din prismaacestui gest al presedintelui nedemocratic de a nu accepta nicio dezbatere. in.

Dancila, mesaj de forta in PSD. Surse: Ana Birchall si Cozmin Gusa vor fi exclusi din partid

Liderul PSD Viorica Dancila va propune maine, in sedinta conducerii PSD, excluderea Anei Birchall din partid, pe motiv ca pozitionarea sa ca ministru al Justitiei a afectat PSD in campania electorala.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ce-si reproseaza Viorica Dancila, dupa turul 1 al alegerilor prezidentiale

Viorica Dancila a declarat, duminica, dupa aflarea rezultatelor exit-poll privind alegerile prezidentiale, ca isi reproseaza faptul ca nu a reusit sa ajunga in.

Gigi Becali, afirmatie socanta despre Viorica Dancila: Cum sa votezi femeie PSD? Am luat-o razna cu totii?

Gigi Becali socheaza din nou. Finantatorul FCSB a afirmat, in urma cu putin timp, ca Klaus Iohannis nu trebuie sa participe la o dezbatere cu Viorica Dancila pentru ca aceasta este. femeie. Eu.

Viorica Dancila ii da replica lui Klaus Iohannis! Ce le transmite romanilor, inainte de turul 2 al alegerilor prezidentiale

Ironiile au continuat in dezbaterea la distanta dintre Viorica Dancila si Klaus Iohannis. Candidatul PSD care a intrat in turul II in cadrul alegerilor prezidentiale i-a dat replica presedintelui Romaniei care-si termina acum mandatul. Viorica Dancila ii raspunde lui Iohannis Viorica Dancila a continuat razboiul dintre aceasta si cel de-al doilea candidat la alegerile prezidentiale.

Adevaratul motiv pentru care Viorica Dancila nu vorbeste in engleza

Viorica Dancila, fostul premier si candidatul PSD la alegerile prezidentiale, a explicat intr-o conferinta de presa de ce nu vorbeste in limba engleza. Vorbesc limba engleza si inteleg, dar nu.

Klaus Iohannis a invins-o pe Viorica Dancila in vechile fiefuri ale PSD: Ce scor a obtinut presedintele in judetele altadata rosii din estul tarii

Klaus Iohannis a castigat primul tur al alegerilor prezidentiale, obtinand aproape 37% dintre voturi, dupa centralizarea datelor din toate sectiile din tara si a peste 60% din sectiile din diaspora. Pe locul.

Alegeri prezidentiale 2019. Klaus Iohannis - 37,82%, Viorica Dancila - 22,26%, Dan Barna - 15,02% - rezultate finale

Prezidentiabilul PNL, presedintele Klaus Iohannis, a obtinut 37,82% din voturi la alagerile prezidentiale de duminica, liderul PSD, Viorica Dancila - 22,26%, iar candidatul USR-PLUS, Dan Barna - 15,02%. Acestea sunt rezultatele finale ale primul tur de scrutin, anuntate joi de Biroul Electoral Central.

Viorica Dancila: Domnului Iohannis ii este teama de o confruntare directa cu mine

Candidatul PSD la prezidentiale Viorica Dancila i-a raspuns lui Klaus Iohannis dupa ce acesta din urma a reafirmat pe Facebook ideea ca nu va veni la nicio dezbatere cu Dancila. Eu cred ca domnului Iohannis ii este teama de o confruntare directa cu mine. Am rabdare. inca il astept pe presedinte sa gaseasca intelepciunea, a scris Dancila marti pe Facebook.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )