Libnet.ro
UNICEF

20:00

Viorica Dancila, mesaj transant la adresa lui Klaus Iohannis: Poate nu are ce justifica nici pentru cinci luni

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, mesaj transant la adresa lui Klaus Iohannis: Poate nu are ce justifica nici pentru cinci luni

Viorica Dancila, candidata PSD la prezidentiale, a explicat ca vor fi consecinte pentru societatatea romaneasca, din prismaacestui gest al presedintelui nedemocratic de a nu accepta nicio dezbatere. in. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, ironii la adresa lui Klaus Iohannis. il combate cu propriile sale declaratii

Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale, il ironizeaza pe contracandidatul sau Klaus Iohannis cu propriile sale declaratii. in campania electorala din 2014, Iohannis ii reprosa lui.

Viorica Dancila ii da replica lui Klaus Iohannis! Ce le transmite romanilor, inainte de turul 2 al alegerilor prezidentiale

Ironiile au continuat in dezbaterea la distanta dintre Viorica Dancila si Klaus Iohannis. Candidatul PSD care a intrat in turul II in cadrul alegerilor prezidentiale i-a dat replica presedintelui Romaniei care-si termina acum mandatul. Viorica Dancila ii raspunde lui Iohannis Viorica Dancila a continuat razboiul dintre aceasta si cel de-al doilea candidat la alegerile prezidentiale.

Viorica Dancila, mesaj pentru Klaus Iohannis, dupa ce acesta a anuntat public motivul pentru care nu participa la o confruntare directa

Viorica Dancila a postat un mesaj, pe internet, pentru adversarul sau la prezidentiale, Klaus Iohannis, dupa ce acesta a anuntat public motivul pentru care nu participa la o confruntare directa. Viorica Dancila, mesaj pentru Klaus Iohannis, dupa ce acesta a anuntat public motivul pentru care nu participa la o confruntare directa Primul tur de scrutin .

Rares Bogdan, critici dure la adresa lui Klaus Iohannis, dupa dezbaterea din 2014. Inevitabilul s-a produs

Rares Bogdan a fost moderatorul dezbaterii electorale din 2014, dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta. Pe atunci, alaturi de colegii sai din platoul emisiunii, a analizat momentele dintre cei doi contracandidati si se pare ca nu a uitat ce atuuri are actualul presedinte al Romaniei, dar si ce defecte, intr-un astfel de meci electoral. Rares .

Viorica Dancila, mesaj catre romani. Candidatul PSD la prezidentiale arunca bomba despre Iohannis

Viorica Dancila a transmis un mesaj tuturor romanilor care au sustinut-o in ultima perioada. Candidatul PSD la alegerile prezidentiale nu a ratat ocazia si a venit cu acuzatii grave la adresa lui Klaus.

Gabriela Firea, ironie la adresa lui Klaus Iohannis: Fuga e rusinoasa

Gabriela Firea il ironizeaza pe Klaus Iohannis pentru ca refuza invitatia la dezbatere lansata de Viorica Dancila. De pe net!? Pe principiul : fuga e rusinoasa dar sanatoasa! Pentru el, nu pentru.

Localitatile din Timis in care Viorica Dancila l-a spulberat pe Klaus Iohannis

In judetul Timis, Klaus Iohannis a castigat detasat primul tur al alegerilor prezidentiale, cu un scor de 43,8%, peste media de la nivel national. Viorica Dancila s-a plasat in Timis pe locul trei. Totusi, au fost cateva localitati in care candidata PSD l-a spulberat pe Iohannis.

Detinutii de la Penitenciarul Aiud au votat cu Viorica Dancila. Ce scor a avut Klaus Iohannis

Detinutii de la Penitenciarul Aiud au votat duminica, in primul tur de scrutin, pe listele suplimentare din 3 sectii de votare din Aiud si au pus stampila pe candidatul PSD Viorica Dancila.

Viorica Dancila: Domnului Iohannis ii este teama de o confruntare directa cu mine

Candidatul PSD la prezidentiale Viorica Dancila i-a raspuns lui Klaus Iohannis dupa ce acesta din urma a reafirmat pe Facebook ideea ca nu va veni la nicio dezbatere cu Dancila. Eu cred ca domnului Iohannis ii este teama de o confruntare directa cu mine. Am rabdare. inca il astept pe presedinte sa gaseasca intelepciunea, a scris Dancila marti pe Facebook.

Viorica Dancila, replica pentru Iohannis, dupa ce a refuzat dezbaterea: Cred ca ii e teama de o confruntare directa cu mine, in fata tuturor romanilor

Viorica Dancila ii da replica lui Klaus Iohannis, dupa ce actualul presedintele al Romaniei a refuzat dezbaterea propusa de PSD. Eu cred ca domnului Iohannis ii este teama de o confruntare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )