Libnet.ro
UNICEF

20:30

Viorica Dancila, mesaj pentruKlaus Iohannis, dupa intalnirea de la Cotroceni: Sa arate stenogramele

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, mesaj pentruKlaus Iohannis, dupa intalnirea de la Cotroceni: Sa arate stenogramele

Scandal imens dupa intalnirea de la Palatul Cotroceni dintreKlaus Iohannis,Viorica Dancilasi Lia Olguta Vasilescu. Seful statului a criticat Executivul dupa aceasta intalnire printr-un. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu premierul Dancila: Pe fondul unor politici fiscal-bugetare imprudente, exista riscul ca puterea de cumparare a romanilor sa scada in continuare

Presedintele Klaus Iohannis a atentionat marti, in cadrul unei intalniri cu premierul Viorica Dancila, ca pe fondul unor politici fiscal-bugetare imprudente si necorelate cu dinamica economica de ansamblu exista riscul ca puterea de cumparare a romanilor sa scada in continuare.

Viorica Dancila si Olguta Vasilescu, chemate la Cotroceni sa dea explicatii pentru efectele Legii salarizarii

Premierul Viorica Vasilica Dancila si Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, sunt chemate la Palatul Cotroceni, marti, pentru o discutie cu presedintele Klaus Iohannis. Acestea ar urma sa dea explicatii pentru.

Klaus Iohannis le-a chemat la Administratia Prezidentiala pe Viorica Dancila si Olguta Vasilescu

Intalnire de gradul 0 la Palatul Cotroceni. Premierul Viorica Dancila si ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, au fost chemate de presedintele Klaus Iohannis la discutii legate de efectele aplicarii legii.

Viorica Dancila, o noua numire controversata, dupa ce a decapitat toata conducerea Fiscului. Teleormania pune stapanire pe Romania

Premierul Viorica Dancila face o noua numire controversata, dupa ce a demis toata conducerea ANAF. Ea l-a numit vineri in functia de vicepresedinte al Fiscului pe seful Administratiei Judetene a Finantelor.

Premierul Viorica Dancila, detalii despre intalnirea de la Cotroceni

Viorica Dancila a spus ca subiectele principale care vor fi abordate in cadrul intalnirii de marti cu Iohannis vor fi bugetul si salarizarea. Astazi merg la Cotroceni, mi se pare un lucru firesc. Asa.

Viorica Dancila si Lia Olguta Vasilescu, chemate de Iohannis la Cotroceni pentru a da explicatii despre revolutiafiscala

Premierul Viorica Dancila si ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, au fost convocate marti, la Cotroceni, de presedintele Klaus Iohannis. Tema discutiei: revolutia fiscala a PSD, care a dus la diminuarea unor salarii din sistemul bugetar si a pensiilor private. intalnirea va avea loc la ora 12.

Viorica Dancila, despre intalnirea cu Iohannis: Discutiile se vor axa pe salarizare, pe buget (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila si ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, se vor deplasa marti la Palatul Cotroceni pentru o intrevedere cu presedintele Klaus Iohannis. Salarizarea si bugetul vor principalele doua su.

Klaus Iohannis, fata in fata cu Viorica Dancila si Olguta Vasilescu. Presedintele cere lamuriri privind salarizarea si nemultumirile sindicale (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut, marti incepand cu ora 12, o intalnire la Palatul Cotroceni cu premierul Viorica Dancila si ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu. Tema discutiilor a fost evolutia.

Klaus Iohannis, fata in fata cu Viorica Dancila si Olguta Vasilescu. Presedintele a cerut lamuriri privind salarizarea si nemultumirile sindicale (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut, marti incepand cu ora 12, o intalnire la Palatul Cotroceni cu premierul Viorica Dancila si ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu. Tema discutiilor a fost evolutia.

Viorica Dancila da cu subsemnatul si in fata deputatilor: va trebui sa explice unde sunt banii din cresterea economica

Premierul Viorica Dancila are marti un program incarcat, fiind chemata sa le explice deputatilor unde sunt banii din cresterea economica. Prim-ministrul se va afla la Camera Deputatilor la ora 16,00, dupa ce la ora 12,00 ii va explica presedintelui Klaus Iohannis care sunt efectele salarizarii unitare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )