Libnet.ro
UNICEF

18:00

Viorica Dancila, miscare surpriza: Luam in calcul o fuziune intre PSD si UNPR

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, miscare surpriza: Luam in calcul o fuziune intre PSD si UNPR

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat ca social-democratii iau in calcul o fuziune cu UNPR. Este dorinta UNPR-ului, luam in calcul acest lucru, vom discuta acest subiect in cadrul Comitetului. continuă pe Antena3

Dancila, la Antena 3: Luam in calcul si suspendarea presedintelui

Sefa PSD Viorica Dancila, candidata la alegerile prezidentiale, a declarat duminica seara, la Antena 3, ca ia in calcul suspendarea din functie a presedintelui Klaus Iohannis, pentru ca nu respecta Constitutia, si ca va discuta cu liderii partidului aceasta posibilitate.

Viorica Dancila: Luam in calcul suspendarea presedintelui Iohannis

Premierul demis Viorica Dancila a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca PSD ia in calcul suspendarea presedintelui Klaus Iohannis. O sa discut cu colegii mei. Luam in calcul suspendarea.

Viorica Dancila: Nu am luat in calcul varianta alegerilor anticipate

Premierul demis Viorica Dancila a declarat ca nu a luat in calcul varianta alegerilor anticipate, adaugand ca stabilitatea tarii este importanta.

Viorica Dancila: Dorinta PSD e sa intre in opozitie

Dorinta PSD e sa intre in opozitie, a spus premierul demis Viorica Dancila, duminica seara, la Antena 3. Dorinta noastra este sa intram in opozitie. Cred ca acest lucru a fost evident si l-am.

intalnire de gradul zero intre premierul demis Viorica Dancila si premierul desemnat Ludovic Orban

Intalnire de gradul zero intre premierul demis Viorica Dancila si premierul desemnat Ludovic Orban. Cei doi s-au intalnit fata in fata pe Aeroportul Otopeni, atunci cand asteptau sosirea in tara a.

Viorica Dancila, aparitie de senzatie la botezul fiicei Alessandrei Stoicescu. S-a pozat asa cu Adrian Nastase si Mircea Geoana

Viorica Dancila a fost invitata, sambata, la botezul fiicei Alessandrei Stoicescu, prezentatoarea postului de televiziune Antena 3. Fostul premier al Romaniei a purtat o tinuta impecabila si s-a fotografiat alaturi de Mircea Geoana, Adrian Nastase si Rovana Plumb. Pozele au fost postate pe retelele de socializare. Viorica Dancila s-a fotografiat cu Adrian Nastase si Mircea .

VIORICA DANCILA: Am discutat cu domnul Cuc, a negat toate lucrurile legate de avioane

Premierul Viorica Dancila a declarat ca a discutat cu ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, despre situatia de la Tarom si acuzele care ii sunt aduse de fosta directoare a companiei, Madalina Mezei, spunand ca ministrul a negat toate lucrurile legate de intarzierea avioanelor.

Liviu Dragnea, dezvaluiri despre Viorica Dancila, in plina campanie electorala pentru presedintia Romaniei

Viorica Dancila primeste o lovitura grea din partea lui Liviu Dragnea, in plina campanie electorala pentru alegerile prezidentiale. Fostul lider PSD vrea sa sesizeze Curtea de Justitie a Uniunii Europene cu privire la dosarul de la Curtea de Apel Bucuresti in care contesta noua conducere a partidului. Dragnea i-a luat prin surprindere pe social-democrati, acuzand-o .

VIORICA DANCILA: Presedintele nostru, inalt ca bradul, dar lenes, incearca sa ne convinga dupa cinci ani ca mai merita un vot

Presedintele Partidului Social Democrat, Viorica Dancila, a spus despre Klaus Iohannis ca este inalt ca bradul, dar lenes si incearca sa convinga cetatenii dupa cinci ani de mandat ca mai merita un vot. Dancila a mai afirmat ca Iohannis da indicatii de la Bruxelles, dar acolo sta ca ghiocelul si isi primeste ordinele.

Un barbat a lesinat la un miting PSD. Ce a facut Viorica Dancila cand a vazut ca nu mai misca

Panica mare la un miting al Partidului Social Democrat. Viorica Dancila a avut in fata o scena care a facut-o sa se ingrijoreze teribil. Cum a reactionat fostul premier al Romaniei atunci cand a vazut ce s-a intamplat? Un barbat a lesinat la un miting PSD. Ce a facut Dancila? Miting PSD cu panica! Viorica .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )