Libnet.ro
UNICEF

21:00

Viorica Dancila: Dorinta PSD e sa intre in opozitie

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila: Dorinta PSD e sa intre in opozitie

Dorinta PSD e sa intre in opozitie, a spus premierul demis Viorica Dancila, duminica seara, la Antena 3. Dorinta noastra este sa intram in opozitie. Cred ca acest lucru a fost evident si l-am. continuă pe Antena3

Viorica Dancila: Niciun social-democrat nu va vota Guvernul

Premierul demis Viorica Dancila a afirmat ca niciun social-democrat nu va vota Guvernul pe care-l va propune premierul desemnat, Ludovic Orban. Ea a spus ca nu stie daca pana la alegerile prezidentiale va fi.

Viorica Dancila: Luam in calcul suspendarea presedintelui Iohannis

Premierul demis Viorica Dancila a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca PSD ia in calcul suspendarea presedintelui Klaus Iohannis. O sa discut cu colegii mei. Luam in calcul suspendarea.

Viorica Dancila: Nu am luat in calcul varianta alegerilor anticipate

Premierul demis Viorica Dancila a declarat ca nu a luat in calcul varianta alegerilor anticipate, adaugand ca stabilitatea tarii este importanta.

Viorica Dancila, miscare surpriza: Luam in calcul o fuziune intre PSD si UNPR

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat ca social-democratii iau in calcul o fuziune cu UNPR. Este dorinta UNPR-ului, luam in calcul acest lucru, vom discuta acest subiect in cadrul Comitetului.

intalnire de gradul zero intre premierul demis Viorica Dancila si premierul desemnat Ludovic Orban

Intalnire de gradul zero intre premierul demis Viorica Dancila si premierul desemnat Ludovic Orban. Cei doi s-au intalnit fata in fata pe Aeroportul Otopeni, atunci cand asteptau sosirea in tara a.

Viorica Dancila: Sper ca Guvernul Orban sa treaca de Parlament, dar nu va primi votul PSD Ce spune premierul demis despre organizarea alegerilor

Viorica Dancila, premier demis alaturi de echipa sa de ministri prin motiune de cenzura, a declarat, joi seara, ca spera ca noul Guvern sa treaca de Parlament, dar chiar si asa a anuntat ca PSD nu va vota.

Viorica Dancila, dupa ce a trimis Corpul de control la Tarom si la Transporturi: Voi fi neiertatoare

Premierul Viorica Dancila a spus vineri, la Sacele, in judetul Brasov, ca va fi neiertatoare daca se va dovedi ca cineva a gresit in cazul scandalului dintre fosta directoare a Tarom, Madalina Mezei, si ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, transmite Mediafax.

Viorica Dancila, cu TRANSLATOR la IAR Ghimbav: Ati fost europarlamentar 10 ani si aveti nevoie de traducator pentru limba engleza? (VIDEO)

Premierul demis al Romaniei, Viorica Dancila, a mers, vineri, la fabrica IAR Ghimbav, judetul Brasov. Dupa ce a reprezentat Romania la Bruxelles timp de doua mandate de europarlamentar, sefa PSD are nevoie de.

Viorica Dancila, despre Regina Elena: Va ramane in constiinta romanilor ca un om de stat curajos, iubitor de neam si de tara

Regina-Mama Elena va ramane in constiinta romanilor ca un om de stat curajos, iubitor de neam si de tara, a afirmat vineri premierul demis Viorica Dancila, presedinte al PSD. Un pios omagiu si eterna.

Viorica Dancila a acordat primul ajutor unei persoane careia i s-a facut rau - VIDEO

Viorica Dancila a acordat primul ajutor unei persoane careia i s-a facut rau la un miting al PSD. Premierul se afla la Murfatlar unde a avut o intalnire cu electorii sai. La finalul evenimentului un barbat a c?.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )