Libnet.ro
UNICEF

17:45

Viorica Dancila: Motiunea de cenzura nu va trece. Dupa motiune vom veni cu remanierea in Parlament

B1 B1,
Viorica Dancila: Motiunea de cenzura nu va trece. Dupa motiune vom veni cu remanierea in Parlament

Premierul Viorica Dancila sustine ca nu are emotii in legatura cu votul asupra motiunii de cenzura. Preznta, duminica, la Vaslui, sefa Guvernului a anuntat ca dupa motiune va merge in Parlament pentu a . continuă pe B1

Dancila: Motiunea nu va trece; ma bazez pe oamenii de buna-credinta care stiu ce inseamna stabilitate in Romania

Premierul Viorica Dancila a declarat ca nu are emotii in ceea ce priveste motiunea de cenzura, care se va dezbate si vota saptamana viitoare in Parlament, ea aratand ca se bazeaza pe oamenii de buna-credinta care stiu ce inseamna stabilitate in Romania. Citeste si: Ludovic Orban: Guvernul cauta sa ofere marea cu sarea semnatarilor motiunii pentru a nu veni la vot Nu am nicio emotie in privinta votului parlamentarilor UDMR.

Motiunea de cenzura va trece, sefi din PSD si-au dat seama ca Dancila ingroapa partidul. Ce urmeaza dupa?

Toate semnalele conduc spre ideea ca motiunea de cenzura va trece, inclusiv cu ajutorul unor parlamentari PSD. Sefi de frunte ai PSD, printre ei Paul Stanescu, Marian Oprisan si Gabriela Firea, si-au dat seama ca Viorica Dancila nu are resursele necesare conducerii PSD. Am asistat la un lung sir de gafe politice, care o descalifica pe Viorica Dancila pentru functia pe care o ocupa.

Ion Cristoiu: Daca motiunea de cenzura trece, sunt doua scenarii

Ion Cristoiu a vorbit vineri seara la Antena 3 despre motiunea de cenzura la adresa Cabinetului Dancila. in democratie o motiune de cenzura nu este un scop in sine. Cred ca niciun partid de pe planeta.

Viorica Dancila, mutare-soc inaintea motiunii de cenzura: Voi lupta din opozitie sa castigam prezidentialele si sa revenim la guvernare

Viorica Dancila da asigurari ca motiunea de cenzura nu va trece. Premierul spune ca scenariile opozitiei sunt nerealiste. PSD mizeaza pe negocierile cu parlamentarii lui Victor Ponta pe care spera sa-i aduca.

Viorica Dancila anunta ca Guvernul va adopta rectificarea bugetara in sedinta de vineri

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca vineri va avea loc o sedinta de guvern unde va fi adoptata si rectificarea bugetara pe anul 2019. Amintim ca joi este programat sa aiba loc, in Parlament, votul asupra motiunii de cenzura depusa de Opozitie impotriva Guvernului Dancila. Dancila: Motiunea nu va trece; ma bazez pe oamenii de buna-credinta care stiu ce inseamna stabilitate in RomaniaDancila: E periculos ca tocmai presedintele este cel care cere efectiv ca acest guvern sa cada.

Motiunea de cenzura va fi citita astazi in Parlament. Cand ar putea sa cada Guvernul Viorica Dancila

Senatorul PNL Florin Citu citeste in Parlament, astazi, motiunea de cenzura intitulata Ca sa reconstruim Romania, Guvernul Dancila trebuie demis urgent. in momentul in care se citeste motiunea, in sala de plen sunt 128 de parlamentari. Opozitia sustine ca Viorica Dancila este un premier incompetent, iar guvernul pe care il conduce poate fi numit guvernul .

Viorica Dancila, anunt de ultima ora: Guvernul va adopta rectificarea bugetara vineri, la o zi dupa motiunea de cenzura

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca vineri, la o zi dupa votul pe motiunea de cenzura, va avea loc o sedinta de guvern unde va fi adoptata si rectificarea bugetara pe anul 2019. Rectificarea.

Viorica Dancila, fara emotii la motiunea de cenzura: Ma bazez pe oamenii de buna-credinta care stiu ce inseamna stabilitate in Romania

Premierul Viorica Dancila a declarat ca nu are emotii in ceea ce priveste motiunea de cenzura, care se va dezbate si vota saptamana viitoare in Parlament, ea aratand ca se bazeaza pe oamenii de.

LIDERUL PSD BIHOR: Viorica Dancila se va muta la Cotroceni si va numi noul premier

Presedintele PSD Bihor, Ioan Mang, a declarat, vineri, ca documentul motiunii de cenzura initiat de PNL are cel mai slab text ce a fost depus vreodata din 1990 incoace, doar cu sloganuri politice si fara cifre, el adaugand ca motiunea va fi respinsa la vot si Viorica Dancila va continua sa fie premier pana in 24 noiembrie, dupa care se va muta la Cotroceni.

Orban, despre noii ministri interimari propusi de premier: Orice gest mai face Viorica Dancila il face degeaba

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, la Sibiu, ca are o parere proasta despre noii ministri interimari propusi vineri de premierul Viorica Dancila, el adaugand ca PNL a initiat o motiune de cenzura, iar orice gest mai face Viorica Dancila, il face degeaba.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )