Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila neaga informatiile legate de Victor Negrescu: Nu a fost inca respins comisarul european

B1 B1,
Viorica Dancila neaga informatiile legate de Victor Negrescu: Nu a fost inca respins comisarul european

Viorica Dancila dezminte, joi, informatiile aparute in mass-media privind respingerea, pentru a treia oara, a propunerii Guvernului pentru postul de comisar european. Nu a fost inca respins comisarul. continuă pe B1

Dancila il propune pe Victor Negrescu pentru postul de comisar european

Premierul Dancila il propune pe Victor Negrescu pentru postul de comisar european, presedintele Klaus Iohannis declarand ca aceasta nu are nicio legitimitate pentru a face propuneri pe aceasta pozitie.

Premierul demis Viorica Dancila il propune pe Victor Negrescu in functia de comisar european. Scrisoarea, trimisa marti la Bruxelles

Viorica Dancila confirma ca Victor Negrescu este propunerea Guvernului Dancila pentru functia de comisar european, scrisoarea catre Bruxelles urmand sa fie trimisa marti.

Surpriza! Dancila face a treia propunere de comisar european: Victor Negrescu. Klaus Iohannis critica mutarea: Gest iresponsabil, de sfidare

Desi Guvernul PSD a fost demis, premierul Viorica Dancila a trimis la Bruxelles a treia propunere de comisar european: Victor Negrescu, fost ministru pentru afaceri europene. Presedintele Klaus Iohannis critica decizia premierului de a face o noua propunere, in conditiile in care Guvernul Dancila a fost demis.

Victor Negrescu, propus comisar european de premierul demis Viorica Dancila

Viorica Dancila confirma ca Victor Negrescu este propunerea Guvernului Dancila pentru functia de comisar european, scrisoarea catre Bruxelles urmand sa fie trimisa.

Klaus Iohannis, dupa nominalizarea lui Negrescu drept comisar european: Premierul demis, Viorica Dancila, nu are nicio legitimitate de a propune un candidat din partea Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat dupa ce premierul demis Viorica Dancila a anuntat ca va inainta la Bruxelles nominalizarea lui Victor Negrescu pentru functia de comisar european. intr-un comunicat.

Viorica Dancila: Nu a fost inca respins comisarul european Iohannis a sunat la Comisie si a incercat sa stopeze aceasta desemnare

Premierul demis Viorica Dancila spune ca nu a fost inca respins comisarul european si il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca a sunat la Comisia Europeana si a incercat sa impiedice numirea lui Victor Negrescu in functia de comisar european. Declaratiile au loc la o zi dupa ce Comisia a transmis ca exista indoieli serioase ca noua propunere de comisar european din partea Romaniei a fost facuta de guvernul roman in mod legitim, intrucat acesta nu s-a coordonat cu seful statului.

Viorica Dancila: Iesirea presedintelui, furibunda, inca o incercare de sabotare a intereselor tarii Ea publica o scrisoare a sefei CE care recomanda desemnarea unei femei

Premierul Viorica Dancila il acuza pe Klaus Iohannis de inca o incercare de sabotare a intereselor tarii, dupa ce seful statului a avertizat-o ca nu are nicio legitimitate de a propune un candidat pentru postul de comisar european. Dancila, care l-a propus pe Victor Negrescu pentru aceasta functie, isi argumenteaza demersul prin solicitarea presedintelui ales al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, ca Romania sa faca fara intarziere o nominalizare.

Viorica Dancila, raspuns transat dupa iesirea lui Klaus Iohannis: inca o incercare de sabotare a intereselor tarii

Premierul demis Viorica Dancila a avut o reactie dura, la scurt timp dupa iesirea lui Klaus Iohannis privind propunerea lui Victor Negrescu drept comisar european. Presedintele PSD sustine ca seful.

Cine este Victor Negrescu, noua propunere a lui Dancila pentru comisar european

Fostul ministru al afacerilor europene, Victor Negrescu, a fost propus de Guvernul Romaniei sa ocupe.

Cine este Victor Negrescu, noua propunere a Romaniei pentru functia de comisar european

Victor Negrescu,noua propunere a Guvernului Dancila pentru functia de comisar european din partea Romaniei, a fost ministru delegatpentru Afaceri Europene de la 27 iunie 2017 pana in noiembrie 2018,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )