Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila, un nou FILMULET MUT. Premierul s-a intalnit cu negociatorul sef al UE privind Brexitul, Michel Barnier (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila, un nou FILMULET MUT. Premierul s-a intalnit cu negociatorul sef al UE privind Brexitul, Michel Barnier (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a avut marti o intrevedere cu negociatorul-sef al Uniunii Europene privind Brexit, Michel Barnier. Potrivit unui comunicat al Guvernului, dialogul dintre cei doi oficiali s-a axat pe. continuă pe B1

Ce i-a spus Viorica Dancila lui Frans Timmermans

Premierul Viorica Dancila a avut marti, cu prilejul vizitei sale la Strasbourg, o intrevedere cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, context in care oficialul roman a subliniat necesitatea.

intalnire la Strasbourg intre Viorica Dancila si Frans Timmermans: Guvernul sustine ca cei doi au discutat despre protocoale si legile justitiei (VIDEO)

Guvernul Romaniei a publicat un nou videoclip fara sonor care prezinta intalnirea pe care premierul Viorica Dancila a avut-o, marti la Strasbourg, cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans.

Viorica Dancila sare in apararea lui Liviu Dragnea: Premierul a sesizat CCR cu privire la modul de formare al completurilor de cinci judecatori de la Curtea Suprema

Viorica Dancila a sesizat Curtea Constitutionala pe tema completurilor de judecata. in sesizarea sa, premierul vorbeste despre un posibil conflict institutuional intre Parlament si Curtea Suprema referitor la.

Un ANGAJAT AL GUVERNULUI explica de ce premierul Viorica DANCILA refuza sa stea de vorba cu jurnalistii: NU ARE RASPUNSURILE SCRISE! (VIDEO)

Dupa ce a fugit de jurnalisti la Bruxelles, Viorica Dancila pare sa isi faca un obicei din refuzul de a sta de vorba cu presa. Premierul a refuzat si luni, la Craiova, sa stea de vorba cu ziaristii, la.

Veste buna pentru milioane de romani. Ce i-a cerut premierul Viorica Dancila ministrului de finante, Eugen Teodorovici

Premierul Viorica Dancila i-a solicitat ministrului Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, sa elaboreze un proiect de act normativ care sa ajusteze unele prevederi legale in raport cu situatia existenta si sa.

Viorica Dancila si Tudorel Toader, impreuna la Strasbourg. Ce le explica premierul si ministrul Justitiei oficialilor UE

Viorica Dancila si Tudorel Toder merg impreuna la Strasbourgpentru a discuta cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans. Timmermans estre unul dintre cei mai critici oficiali al UE in pr.

Noul an universitar incepe luni. Presedintele Klaus Iohannis participa la festivitatile de la Iasi, premierul Viorica Dancila merge la Craiova

Noul an universitar incepe luni. Presedintele Klaus Iohannis va merge la deschiderea anului universitar la Iasi, la festivitate urmand sa participe reprezentanti ai celor cinci universitati de stat din municipiu, in timp ce premierul Viorica Dancila va deschide anul universitar la Craiova, iar ministrul Apararii, Mihai Fifor, va lua parte la ceremonia de la Academia Tehnica Militara Ferdinand I din Bucuresti.

Viorica Dancila, la Craiova: o fraza, doua gafe, un cuvant inventat

Anuntul facut de premierul Viorica Dancila la fabrica de avioane de la Craiova, ca au fost desemnati castigatorii lucrarilor de proiectare si executie a primelor doua tronsoane ale drumului expres Craiova-Pitesti, nu a fost lipsit de dezacorduri si cuvinte prost alese. A fost singurul loc unde Viorica Dancila nu a mai avut scris discursul si a vorbit liber.

Viorica Dancila si Tudorel Toader discuta marti cu prim-vicepresedintele CE Frans Timmermans pe tema legislatiei vizand sistemul judiciar

Premierul Viorica Dancila si ministrul Justitiei Tudorel Toader merg marti la Strasbourg, unde urmeaza sa aiba discutii punctuale cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene Frans Timmermans, pe tema legilor justitiei.

Viorica Dancila se intoarce la scoala

Premierul Viorica Dancila va fi prezenta luni la Craiova, pentru a participa la festivitatea de incepere a anului universitar, sustin surse politice pentru Adevarul. Presedintele Klaus Iohannis a ales.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )