Libnet.ro
UNICEF

09:45

Viorica Dancila, mesaj special pentru Laura Codruta Kovesi dupa ce a fost votata ca procuror-sef european

Playtech Playtech,
Viorica Dancila, mesaj special pentru Laura Codruta Kovesi dupa ce a fost votata ca procuror-sef european

Viorica Dancila a reactionat dupa ce Consiliul Uniunii Europene a votat-o pe Laura Codruta Kovesi pentru functia de procuror-sef al Parchetului European. Premierul spera ca dosarele care sunt acum in spatiul public sa nu se concretizeze, intrucat ar insemna ca Romania va primi o lovitura dura. Viorica Dancila, mesaj special pentru Laura Codruta Kovesi Sper . continuă pe Playtech

Mircea Badea, mesaj jignitor pentru Laura Codruta Kovesi! Ce i-a transmis

Mircea Badea a transmis, pe o retea de socializare, un mesaj special pentru Kovesi. Din pacate, acesta a fost jignitor, motiv pentru romanii care o apreciaza pe fosta sefa DNA au sarit in apararea acesteia. Ce a scris jurnalistul despre cea care azi a mai dat o speranta Romaniei? Mircea Badea, mesaj jignitor la adresa .

Viorica Dancila: Nu sustinem un mandat pentru Laura Codruta Kovesi in functia de procuror-sef european

Guvernul nu sustine un mandat pentru Laura Codruta Kovesi in functia de procuror-sef european, a declarat miercuri prim-ministrul Viorica Dancila. Am spus si repet acest lucru. Nu sustin, nu sustinem un.

Zi cruciala pentru Laura Codruta Kovesi. Au reinceput negocierile pentru functia de procuror-sef european

Laura Codruta Kovesi are din nou parte de tensiuni! Zilele grele pare ca abia acum incep pentru fosta sefa DNA. S-a dat startul la alte negocieri pentru functia de procuror-sef european. Cand se va decide viitorul ocupant al postului ravnit de procuror-sef si cand va fi prima runda de negocieri din noul format al Parlamentului .

Dancila: Nu sustinem un mandat pentru Laura Codruta Kovesi

Premierul Viorica Dancila spune ca ambasadorul Romaniei la UE, Luminita Odobescu, va vota impotriva .

Mircea Badea, mesaj ORIBIL catre Laura Codruta Kovesi si un anunt uluitor despre ce va face aceasta

Laura Codruta Kovesi a fost desemnata, joi, in functia de procuror-sef al Parchetului European dupa ce in sedinta COREPER a primit 17 voturi din 22 de reprezentanti.

Zi importanta pentru Laura Codruta Kovesi, in lupta pentru functia de procuror-sef european

Negociatorii Consiliului Uniunii Europene si cei ai noului Parlament European format dupa alegerile din 23-26 mai vor avea marti o prima runda de discutii cu privire la desemnarea sefului Biroului Procurorului.

NEGOCIERI PENTRU SEFIA PARCHETULUI EUROPEAN Zile decisive pentru Laura Codruta Kovesi

Saga desemnarii procurorului sef al Prachetului European, demarata in luna februarie, va continua in aceasta saptama-na in care mai multe surse politice afirma ca echipele de negociere ale Parlamentului European si ale Consiliului Uniunii Europene vor ajunge la un acord cu privire la persoana care va ocupa aceasta functie.

Laura Codruta Kovesi: Nici eu nu stiu cum a votat ambasadorul roman la UE Luminita Odobescu primise indicatii de la Viorica Dancila sa respinga nominalizarea sa

Laura Codruta Kovesi, proaspat desemnata procuror-sef al Parchetului European, a recunoscut ca nici macar ea nu stie cum a votat Luminita Odobescu, ambasadorul Romaniei la UE, care primise indicatii de la.

Laura Codruta Kovesi, prima reactie dupa ce a fost votata: A castigat statul de drept din Romania

Laura Codruta Kovesi a avut prima reactie vizavi de reusita acesteia. Fosta sefa DNA a intervenit telefonic la Digi24 unde a multumit tuturor romanilor care au incurajat-o si i-au fost alaturi. Ce comentarii a facut la adresa acuzelor insirate de Viorica Dancila? Kovesi, prima reactie dupa ce a fost votata! Kovesi a avut o sustinere .

Lovitura pentru Liviu Dragnea! Avertismentul lansat de Laura Codruta Kovesi

Laura Codruta Kovesi a primit votul pentru numirea in functia de procuror-sef al parchetului European si se va ocupa in urmatorii 7 ani de anchete care privesc fraude cu fonduri europene. Printre cei care ar putea fi vizati de aceste investigatii se numara si fostul lider al PSD Liviu Dragnea. Kovesi anunta ca va raspunde .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )