Libnet.ro
UNICEF

19:45

Viorica Dancila si Petre Daea, vineri, in Arges. Premierul si ministrul Agriculturii iau partela Ziua Portilor Deschise la Fabrica de Magiun

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila si Petre Daea, vineri, in Arges. Premierul si ministrul Agriculturii iau partela Ziua Portilor Deschise la Fabrica de Magiun

Vineri, Viorica Dancila, premierul Romaniei, este asteptata in orasul Topoloveni, la Ziua Portilor Deschise la Fabrica de Magiun, un eveniment organizat de Sonimpex, furnizor al Casei Regale a Romaniei. La acelasi eveniment si-a anuntat prezenta si Ministrului Agriculturii, Petre Daea. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila si Petre Daea, vineri, in Arges. Premierul si ministrul Agriculturii iau partelaZiua Portilor Deschise la Fabrica de Magiun

Vineri, Viorica Dancila, premierul Romaniei, este asteptata in orasul Topoloveni, la Ziua Portilor Deschise la Fabrica de Magiun, un eveniment organizat de Sonimpex, furnizor al Casei Regale a Romaniei. La acelasi eveniment si-a anuntat prezenta si Ministrului Agriculturii, Petre Daea.

Premierul Viorica Dancila a inceput evaluarea ministerelor

Premierul Viorica Dancila a anuntat, vineri, ca a inceput evaluarea ministerelor, criteriul dupa care va fi analizata activitatea fiind indeplinirea programului de guvernare. S-au facut foarte multe.

Viorica Dancila: Pentru a porni de la un moment T-zero, trebuie sa avem desecretizarea protocoalelor

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri, referitor la emiterea unei Ordonante de urgenta pentru desecretizarea protocoalelor, ca ea este de parere ca trebuie sa terminam cu acest lucru si singura solutie este sa avem un moment T-zero.

Viorica Dancila confirma remanierea guvernamentala: ,,S-au facut multe lucruri in afara programului de guvernare

Prim-ministrul Viorica Dancila a afirmat, vineri, ca o remaniere guvernamentala va fi decisa in urma evaluarilor pe care le va face, precizand ca deja au inceput analizele pe fiecare minister in parte.

Viorica Dancila: Nu as putea spune ca este un razboi intre presedinte si Guvern

Prim-ministrul Viorica Dancila a afirmat vineri ca nu ar putea spune ca este un razboi intre presedintele Klaus Iohannis si Guvern, precizand ca Executivul a trebuit sa adopte rectificarea bugetara. Nu.

Viorica Dancila: Eu am colaborat foarte bine cu Firea

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, ca a avut o deschidere totala fata de problemele ridicate de primarul general, Gabriela Firea, si a incercat sa se implice in rezolvarea acestora, anuntand ca va face acelasi lucru in continuare, daca proiectele sunt legale, transmite News. ro.

Prim-ministrul Viorica Dancila, despre o posibila remaniere: Deja am inceput evaluarile pe fiecare minister in parte

Prezenta in judetul Arges la Ziua Portilor deschise la Fabrica de Magiun, dar si pentru a vizita Uzina Dacia si Institutul de Cercetari Nucleare Mioveni, Viorica Dancila a raspuns si intrebarilor presei legate de necesitatea unei remanieri guvernamentale.

Petre Daea: Mecanismele de combatere a pestei porcine nu sunt suficiente; trebuie intensificata cercetarea

Mecanismele existente in prezent de combatere si eradicare a pestei porcine africane nu sunt suficiente, astfel ca trebuie alocate sume consistente pentru cercetare, a declarat ministrul Agriculturii, Petre Daea, in.

Petre Daea explica de ce e atacat de unii lideri din opozitie: Sunt vegetarieni

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a afirmat ca stie unii lideri din opozitie care sunt vegetarieni si incearca prin atacurile la el, pe tema pestei porcine, sa aiba o rampa de lansare politica.

Viorica Dancila, vizita in Spania, joi si vineri. Va fi primita de Regele Felipe

Premierul Viorica Dancila face o vizita de lucru in Spania, joi si vineri, si ar urma sa fie primita de Regele Felipe, la Palatul Zarzuela.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )