Libnet.ro
UNICEF

05:45

Viorica Dancila: Nu am sa plec comisar european. Nu-mi doresc acest lucru

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila: Nu am sa plec comisar european. Nu-mi doresc acest lucru

Premierul Viorica Dancila a declarat joi seara ca nu isi doreste sa mearga la Bruxelles pentru a ocupa functia de comisar european si ca in perioada urmatoare se va axa pe munca de partid si pe campania. continuă pe Antena3

VIORICA DANCILA: Dan Nica nu a fost respins de Comisia Europeana

Premierul Viorica Dancila sustine ca propunerea lui Dan Nica pentru postul de comisar european nu a fost respinsa. Cei din Parlamentul European din opozitie am vazut ca spun orice, unii dintre ei, pentru a strica imaginea Romaniei. Am vazut ce spune Siegfried Muresan, am vazut ce spun ceilalti. ) Respect deciziei Comisiei Europene. Purtatorul de cuvant nu a spus acest lucru, afirma Dancila.

Premierul Viorica Dancila: Dan Nica nu a fost respins pentru postul de comisar european

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca Dan Nica, nominalizat pentru postul de comisar european, nu a fost respins de Comisia Europeana.

PSD insista cu Dan Nica. Viorica Dancila: Nu a fost respins Comisia Europeana anunta marti ca a refuzat noul candidat pentru postul de comisar european al Transporturilor

Premierul Viorica Dancila sustine, in continuare, ca Dan Nica nu a fost respins, desi Comisia Europeana anuntase marti, prin vocea purtatorului sau de cuvant, ca si al doilea candidat trimis de Guvernul.

Ponta, despre tradatorii motiunii de cenzura: Viorica Dancila i-a promis lui Marius Bota un post de comisar european

Dupa ce senatorul Marius Bota a semnat motiunea de cenzura si era cu un pas in Pro Romania, astazi a aparut informatia ca acesta a ramas fidel PSD-ului. Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a afirmat marti seara ca Bota s-a razgandit in privinta motiunii dupa ce premierul i-ar fi promis un post de comisar european, apoi sef la ASF.

Dancila: Mergem pe a doua nominalizare pentru functia de comisar european, Dan Nica

Premierul Viorica Dancila a reiterat, luni, ca a trimis la Bruxelles doua nominalizari pentru functia de comisar european, iar, in conditiile in care Rovana Plumb a fost respinsa, a ramas valabila cea de-a do.

Viorica Dancila: imi doresc ca acest blocaj generat de presedintele Iohannis sa se incheie cat mai repede. ii solicit sa desemneze un premier

Viorica Dancila face apel la presedintele Klaus Iohannis sa-si indeplineasca atributiile si sa desemneze cat mai repede un nou prim-ministru. Aceasta alianta a austeritatii, care a pus la cale m.

Noi propuneri pentru functia de comisar european

Nominalizarea unui comisar european din partea Ro-maniei a fost readusa in discutii dupa ce Ursula von der Leyen a refuzat sa il reaudieze pe Dan Nica, ultima propunere din partea PSD, si dupa ce guvernul Dancila a fost demis, ieri, de Parlament, in urma aprobarii motiunii de cenzura depusa de fortele politice de opozitie.

Incertitudini cu privire la viitorul comisar european pentru transporturi

Dan Nica, propunerea guvernului Dancila pentru functia de comisar european pentru transporturi nu a fost trimis inca in fata comisiilor de specialitate din Parlamentul European.

Surse. Ce variante sunt pe masa pentru functia de comisar european dupa esecul Dan Nica. Motiunea de cenzura, decisiva si pentru Bruxelles. Cum va juca Iohannis

Luminita Odobescu, Siegfried Muresan, Emil Hurezeanu, Luca Niculescu sau Ana Birchall sunt numele luate in calcul de presedintele Klaus Iohannis pentru functia de comisar european, in cazul in care Guvernul Dancila pica, sustin surse politice pentru Adevarul. Daca motiunea Opozitiei nu trece, PSD va veni cu o alta varianta interna - a treia -, fara sa-l consulte pe seful statului.

Viorica Dancila: Au fost colegi din PSD care au tradat Plecam cu datoria implinita

Viorica Dancila a acuzat joi, dupa ce motiunea de cenzura a fost votata de Parlament, ca au existat colegi din PSD care au tradat dar pleaca de la Palatul Victoria cu datoria implinita. Le doresc succes celor care vor veni la guvernare, a adaugat ea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2776 seconds )