Libnet.ro
UNICEF

09:30

Viorica Dancila: Au fost colegi din PSD care au tradat Plecam cu datoria implinita

Hotnews Hotnews,
 Viorica Dancila: Au fost colegi din PSD care au tradat Plecam cu datoria implinita

Viorica Dancila a acuzat joi, dupa ce motiunea de cenzura a fost votata de Parlament, ca au existat colegi din PSD care au tradat dar pleaca de la Palatul Victoria cu datoria implinita. Le doresc succes celor care vor veni la guvernare, a adaugat ea. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila, despre tradatorii din PSD: Ponta le-a promis ca vor intra la guvernare. Dupa consultarile de la Cotroceni, vor vedea ca s-au inselat

Viorica Dancila a declarat, joi, dupa ce motiunea de cenzura a fost adoptata, ca au fost si social-democrati care au tradat, dupa ce Ponta le-a facut promisiuni desarte. Cei care au tradat cred ca.

MOTIUNE DE CENZURA. Premierul Dancila: Parlamentarii din PSD care vor vota motiunea vor fi exclusi din partid

Premierul Viorica Dancila se arata foarte pozitiva si optimista inaintea motiunii de cenzura fiindca e convinsa ca nu va fi adoptata. Nu am emotii. Am incredere in colegi, am incredere ca.

Viorica Dancila, dupa demiterea Guvernului PSD: Sunt un om puternic. Au castigat o batalie, nu razboiul

Un om puternic isi conduce echipa spre victorie, a spus Viorica Dancila, joi seara, dupa ce motiunea de cenzura a fost adoptata. Au castigat o batalie, nu razboiul. Ce va urma va arata ca PSD poate.

Cine o va inlocui pe Viorica Dancila. Variantele cu numele celor care ar putea fi numiti pentru functia de prim-ministru

Motiunea de cenzura a fost adoptata in Parlament, joi, cu 238 de voturi pentru si 4 voturi impotriva. Viorica Dancila si-a pierdut postul de premier al Romaniei, iar in perioada urmatoare partidele politice se vor consulta in vederea propunerii unui nou prim-ministru. Ludovic Orban a anuntat ca ar putea fi chiar el una dintre propuneri, .

Motiunea de cenzura a trecut de votul Parlamentului, Guvernul Viorica Dancila a fost demis

Guvernul PSD Viorica Dancila a fost demis de plenul Parlamentului, care a aprobat joi motiunea de cenzura depusa de opozitie cu 238 de voturi pentru.

Care este prima reactie a Vioricai Dancila dupa ce Guvernul PSD a fost DEMIS!

Toate partidele s-au unit pentru a trece motiunea de cenzura. Au fost si colegi din cadrul PSD care au tradat, spune Viorica Dancila dupa votul inregistrat astazi, vot in urma caruia Guvernul PSD a fost demis.

Viorica Dancila, dupa ce a pierdut puterea: PSD nu e o opozitie facila si o vor simti curand

Viorica Dancila, proaspat demisa din functia de premier al Romaniei, a afirmat, joi, ca PSD nu e o opozitie facila si o vor simti curand, in ceea ce a fost primul mesaj al sau dupa adoptarea.

Victor Ponta: Daca trece motiunea, Viorica Dancila nu va mai fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale

Daca trece motiunea, cu siguranta Viorica Dancila nu va mai fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale, ceea ce il va avantaja pe Mircea Diaconu, candidatul sustinut de Pro Romania si ALDE, a declarat marti seara, la Digi24, Victor Ponta.

Surse. Ce functii le-a promis Dancila celor trei parlamentari PSD care s-au intors in partid inainte de motiune

Deputatul PSD Sorin Bota, unul dintre semnatarii motiunii de cenzura, s-a razgandit dupa ce Viorica Dancila i-a promis un post in conducerea ASF, institutie cu lefuri exorbitante, sau functia de ministru al Transporturilor, sustin surse politice pentru Adevarul. Horia Nasra si Cornel Itu s-au intors si ei in partid dupa ce Dancila le-a promis sefia PSD Cluj, dupa ce actualul presedinte, Liviu Alexa, a insultat mai multi jurnalisti clujeni.

PSD insista cu Dan Nica. Viorica Dancila: Nu a fost respins Comisia Europeana anunta marti ca a refuzat noul candidat pentru postul de comisar european al Transporturilor

Premierul Viorica Dancila sustine, in continuare, ca Dan Nica nu a fost respins, desi Comisia Europeana anuntase marti, prin vocea purtatorului sau de cuvant, ca si al doilea candidat trimis de Guvernul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )