Libnet.ro
UNICEF

19:45

Viorica Dancila va prezenta in Parlamentul European prioritatile Presedintiei Romaniei la Consiliul UE

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila va prezenta in Parlamentul European prioritatile Presedintiei Romaniei la Consiliul UE

Prioritatile Presedintiei Romaniei a Consiliului UE si evaluarea rezultatelor presedintiei austriece din ultimele sase luni, precum si regulile de inghetare a platilor UE catre statele membre care. continuă pe Antena3

Prioritatile Presedintiei Romaniei la Consiliul UE si regulile de inghetare a fondurilor pentru nerespectarea statului de drept, pe agenda sesiunii PE

Prioritatile Presedintiei Romaniei a Consiliului UE si evaluarea rezultatelor presedintiei austriece din ultimele sase luni, precum si regulile de inghetare a platilor UE catre statele membre care intervin in instantele judecatoresti sau care nu iau.

n prima sesiune de la preluarea presedintiei de catre Romnia, Parlamentul European discuta sanctiunile pentru statele care nu iau masuri anticoruptie

Prioritatile Presedintiei Romaniei a Consiliului UE si evaluarea rezultatelor presedintiei austriece din ultimele sase luni, precum si regulile de inghetare a platilor UE catre statele membre care intervin in instantele judecatoresti sau care nu iau masuri impotriva fraudei si a coruptiei se afla pe agenda primei sesiuni plenare a Parlamentului European PE) ce va avea loc in perioada 14-17 ianuarie la Strasbourg, relateaza Agerpres.

Parlamentul European va dezbate situatia tarilor ce nu respecta statul de drept, chiar in prima sesiune de la preluarea presedintiei rotative de catre Romania

Parlamentul European ar putea stabili masuri impotriva statelor membre care nu respecta domnia legii si nu fac eforturi pentru combaterea justitiei, chiar in prima sesiune de la preluarea presedintiei rotative de.

Ce cadou au primit comisarii europeni de la Viorica Dancila: La evenimentele de vineri au aparut... (FOTO)

Comisarii europeni care au fost prezenti joi seara la ceremoniile dedicate preluarii de catre Romania a presedintiei Consiliului Uniunii Europene au primit cravate drept cadou de la premierul Viorica Dancila, po.

Viorica Dancila, despre cadrul financiar multianual: Nu vom obtine un acord politic. Parerile sunt divizate

Premierul Viorica Dancila a declarat joi, la RRA, ca un acord politic intre statele membre ale Uniunii Europene in privinta cadrului financiar multianual nu va fi finalizat in timpul presedintiei romane a Consiliului UE, deoarece nu exista consens, parerile fiind divizate.

Copresedinta grupului verzilor din Parlamentul European: Guvernul roman trebuie sa-si demonstreze angajamentul fata de lupta anticoruptie

Ska Keller, copresedinta grupului verzilor din Parlamentul EuropeanSka Keller, copresedinta grupului verzilor din Parlamentul European, si-a exprimat parerea pe un site de socializare despre lansarea Romaniei la presedintia Consiliului UE. Aceasta a spus ca Guvernul roman ar trebui sa profite de ocazie pentru a-si demonstra angajamentul fata de lupta impotriva coruptiei.

Viorica Dancila, in fata liderilor UE: Suntem constienti de provocarile pe care le avem in fata. Nu le minimalizam, dar nici nu le exageram (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a sustinut in discursul sau de la Ateneul Roman, ca Romania va conduce demnitate Consiliul Uniunii Europene si va demonstra ca merita respectul comunitatii europene si.

Viorica Dancila i-a propus DIN NOU pe Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici pentru ministerele Dezvoltarii si Transporturilor: Nominalizarile au fost trimise presedintelui

Premierul Viorica Dancila ii propune din nou pe Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici pentru functiile de ministri ai Dezvoltarii si Transporturilor, dupa ce seful statului a trimis, joi, doua scrisori.

Viorica Dancila insista si ii propune din nou pe Vasilescu si Draghici la ministerele Dezvoltarii si Transporturilor

Premierul Viorica Dancila i-a transmis din nou joi presedintelui Klaus Iohannis nominalizarile pentru ministerele Dezvoltarii si Transporturilor: Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici, potrivit unui comunicat de presa al Guvernului.

Viorica Dancila a luat atitudine si l-a sunat pe Klaus Iohannis. Ce i-a spus premierul sefului statului

Dupa ce i-a respins oficial propunerile de ministri, Viorica Dancila l-a contactat pe Klaus Iohannis. Premierul l-a sunat, joi, pe presedinte , sustin surse politice pentru stiripesurse. ro. Nu se stie cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )