Libnet.ro
UNICEF

10:30

Viorica Dancila, prima reactie dupa tragedia de la Caracal: Este un apel ferm catre toate institutiile

Playtech Playtech,
Viorica Dancila, prima reactie dupa tragedia de la Caracal: Este un apel ferm catre toate institutiile

Premierul Romaniei Viorica Dancila a avut prima reactie in urma tragediei de la Caracal. Aceasta a cerut sa fie demarata o ancheta completa si solicita ajutorul Presedintelui Romaniei pentru o analiza riguroasa. Viorica Dancila, despre crima din Caracal: O drama cumplita, o tragedie care ne-a inghetat inimile Cazul de la Caracal, care a ingrozit . continuă pe Playtech

ALDE, prima reactie dupa ce Dancila a fost aleasa PREZIDENTIABILUL PSD: Tariceanu, sigurul capabil sa ia voturi si din partea de dreapta, altfel DEGEABA TE PREZINTI (VIDEO)

Vicepresedintele ALDE Andrei Gerea a declarat, marti, pentru B1 TV, dupa ce PSD a desemnat-o pe Viorica Dancila candidat la presedintie, lasandu-l pe Calin Popescu Tariceanu in offside, ca nu e cazul.

Premierul Viorica Dancila, despre crima de la Caracal: Cine a gresit va plati

Premierul Viorica Dancila a reactionat in scandalul crimei infioratoare de la Caracal, acolo unde cel putin o tanara a fost macelarita de un mecanic auto. Crima din Caracal este o drama cumplita, o.

Viorica Dancila: Am cerut ministrului de Interne sa mearga la Caracal. Vom lua masuri foarte ferme

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri, despre cazul fetei care a fost ucisa in Olt, ca ministrul Afacerilor Interne Nicolae Moga se va deplasa la Caracal pentru a avea concluziile anchetei cat mai rapid posibil, scrie Mediafax. Aceasta a spus ca vor fi luate masuri foarte ferme in ceea ce priveste interventia autoritatilor.

Viorica Dancila, primele declaratii dupa ce a fost desemnata candidatul PSD la prezidentiale: Cred ca am sanse in fata lui Klaus Iohannis. Pot fi presedintele tuturor romanilor (VIDEO)

Liderul PSD Viorica Dancila a declarat, marti, la finalul sedintei CEx, in care a fost validata drept cacidatul PSD la alegerile prezidentiale ca este de parere ca il poate invinge pe presedintele Klaus.

Viorica Dancila anunta ca l-a numit pe Vasile Ciurchea la CNAS: E un profesionist, e foarte bine pregatit. Nu exista nicio acuzatie la adresa sa

Premierul Viorica Dancila a anuntat marti ca l-a numit pe Vasile Ciurchea la conducerea Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, chiar daca decizia de numire nu a aparut inca in Monitorul Oficial. Dancila a fost iritata de intrebarile presei privind numirea lui Ciurchea in contextul in care acesta este anchetat de DNA intr-un dosar ce vizeaza contractele privind sistemul informatic, cu prejudiciu de peste 16 milioane de euro. Dancila spune ca nu exista nicio acuzatie la adresa lui Ciurchea atata timp cat nu exista o hotarare judecatoreasca, ci doar o ancheta. Surse: Vasile Ciurchea, anchetat de DNA intr-un dosar ce vizeaza contractele privind sistemul informatic, cu prejudiciu de 16 milioane de euro, propus de Sorina Pintea la sefia CNAS.

Reactia lui Klaus Iohannis dupa tragedia de la Caracal. Primele declaratii ale presedintelui

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a anuntat ca va cere o ancheta, in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT), in cazul tragediei de la Caracal. Prin intermediul unui comunicat, aceasta a mai spus ca cei gasiti vinovati vor fi aspru sanctionati. Klaus Iohannis cere ancheta in cazul de la Caracal Cazul de la Caracal va .

MAE, prima reactie despre transportul de ARMAMENT RUSESC BLOCAT PE DUNARE

Ministerul Afacerilor Externe a oferit prima reactie, dupa ce presa din Serbia a reclamat ca autoritatile romane ar fi confiscat, pe Dunare, un transport de armament rusesc, ce trebuia sa ajunga la.

Viorica Dancila cere demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, dupa crima din Caracal

Premierul Viorica Dancila a cerut, intr-o interventie la Antena 3, demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, precum si a sefului Politiei judetene Olt si a prefectului de Olt, dupa neregulile constatate in cazul crimei din Caracal.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Viorica Dancila: STS deocamdata a raspuns in cel mai iresponsabil mod la toate intrebarile

Premierul Viorica Dancila acuza Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) ca a raspuns in cel mai iresponsabil mod la toate intrebarile referitoare la cazul crimelor in Caracal. intr-un nou mesaj.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Viorica Dancila cere demisia sefului Politiei Romane, a prefectului judetului Olt si a sefului IPJ: Cei care au gresit sa plateasca

Premierul Viorica Dancila a cerut, vineri seara, demisia sefului Politiei Romane, Ion Buda, in urma neregulilor care au iesit la iveala in cazul crimei de la Caracal.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )