Libnet.ro
UNICEF

08:15

Premierul Viorica Dancila, despre crima de la Caracal: Cine a gresit va plati

Antena3 Antena3,
Premierul Viorica Dancila, despre crima de la Caracal: Cine a gresit va plati

Premierul Viorica Dancila a reactionat in scandalul crimei infioratoare de la Caracal, acolo unde cel putin o tanara a fost macelarita de un mecanic auto. Crima din Caracal este o drama cumplita, o. continuă pe Antena3

Premierul Viorica Dancila cere noi demisii: seful Politiei Romane, prefectul judetului Olt, seful IPJ Olt. Si seful Politiei Caracal si-a pierdut postul

Premierul Viorica Dancila a intervenit la o televiziune si a anuntat ca cei vinovati de cele intamplate la Caracal trebuie sa plateasca, cerand totodata mai multe demisii.

Viorica Dancila, despre 10 august: in momentul in care se forteaza intrarea in Guvernul Romaniei, eu cred ca acest lucru seamana cu o lovitura de stat

Premierul Viorica Dancila a sustinut miercuri, intr-o emisiune televizata, ca ceea ce s-a intamplat la protestul din 10 august 2018 a fost o tentativa de lovitura de stat. in acest context, Dancila.

Viorica Dancila, despre 10 august: Cand se forteaza intrarea in Guvern, asta seamana cu lovitura de stat

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a precizat, referindu-se la evenimentele din 10 august, ca incercarea de a intra prin violenta in cladirea Guvernului reprezinta un lucru de neacceptat si.

Viorica Dancila, despre protestele din 10 august: Au semanat cu o lovitura de stat

Premierul Viorica Dancila a afirmat miercuri seara la Digi24 despre protestele de anul trecut din 10 august ca au semanat cu o lovitura de stat.

Premierul Viorica Dancila l-a demis pe seful CNAS

Premierul Viorica Dancila l-a demis marti pe seful Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Razvan Vulcanescu. Totodata, Viorica Dancila a dispus si trimiterea la CNAS a Corpului de control pentru.

Viorica Dancila, despre controversata numire la sefia CNAS, Vasile Ciurchea, anchetat de DNA: Am considerat ca e un specialist. Daca se atesta ca a incalcat legea, il vom schimba (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat, marti, ca Vasile Ciurchea este o nominalizare provizorie la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS). intrebata de jurnalisti de problemele cu justitia ale acestuia,.

Viorica Dancila, prima reactie dupa tragedia de la Caracal: Este un apel ferm catre toate institutiile

Premierul Romaniei Viorica Dancila a avut prima reactie in urma tragediei de la Caracal. Aceasta a cerut sa fie demarata o ancheta completa si solicita ajutorul Presedintelui Romaniei pentru o analiza riguroasa. Viorica Dancila, despre crima din Caracal: O drama cumplita, o tragedie care ne-a inghetat inimile Cazul de la Caracal, care a ingrozit .

Tariceanu, despre crima de la Caracal: Rolul unor institutii ale statului este deturnat de la cel de protector al cetateanului la cel de complice la abuzuri impotriva lui

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, spune, referindu-se la cazul Caracal, ca rolul unor institutii ale statului este deturnat de la rolul de protector al cetateanului la cel de complice la abuzuri impotriva lui si ca atunci cand a fost vorba de localizat, urmarit, filat, ascultat, filmat cetateni de rand, politicieni, jurnalisti, afaceristi ori magistrati, nu au existat niciodata probleme tehnice.

DANCILA, DESPRE CAZUL DIN OLT: Vom lua masuri foarte stricte in cazul adolescentei disparute

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, referitor la cazul adolescentelor disparute din Olt, ca i-a cerut ministrului de Interne sa mearga la fata locului si sa aiba cat mai repede concluziile anchetei.

VIORICA DANCILA: Protestul din 10 august a semanat cu o lovitura de stat

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri seara, la Digi 24, ca protestul din 10 august seamana cu o lovitura de stat, pentru ca s-a fortat intrarea in sediul Guvernului. Dancila a comparat protestatarii cu Vestele Galbene.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )