Libnet.ro
UNICEF

17:15

Viorica Dancila: Eu, ca prim-ministru, si guvernul pe care il conduc, vom muta ambasada Romaniei la Ierusalim, capitala Israelului (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila: Eu, ca prim-ministru, si guvernul pe care il conduc, vom muta ambasada Romaniei la Ierusalim, capitala Israelului (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, duminica, din Statele Unite ca va muta ambasada Romaniei din Israel, de la Tel Aviv, la Ierusalim. Guvernul Romaniei a initiat un proces de evaluare a. continuă pe B1

Viorica Dancila: Eu, ca prim-ministru, si guvernul pe care il conduc, vom muta ambasada Romaniei la Ierusalim, capitala Israelului

Premierul Viorica Dancila a anuntat, duminica, din Statele Unite ca va muta ambasada Romaniei din Israel, de la Tel Aviv, la Ierusalim. Dupa finalizarea analizei de catre toti actorii.

Benjamin Netanyahu, despre mutarea Ambasadei Romaniei la Ierusalim: O felicit pe prietena mea Viorica Dancila, pentru anuntul facut

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a felicitat-o duminica pe Viorica Dancila, dupa ce aceasta a anuntat ca va muta Ambasada Romaniei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim. intr-un mesaj publicat pe.

Klaus Iohannis, REPLICA pentru Viorica Dancila in scandalul mutarii Ambasadei Romaniei la Ierusalim: Declaratiile premierului demonstreaza, inca o data, totala sa ignoranta in domeniul politicii externe

Presdintele Klaus Iohannis a reactionat duminica, dupa ce premierul Viorica Dancila a sustinut ca va muta Ambasada Romaniei din Israel de la Tel Aviv, la Ierusalim. Seful statului a transmis, intr-un .

Guvernul denunta un fake news legat de Viorica Dancila. Afirmatiile sunt mincinoase. De unde a plecat totul

Biroul de presa al Guvernului critica presa pentru un fake news legat de o afirmatia despre coruptia din Romania atribuita premierului Viorica Dancila de catre un europarlamentar al PPE.

Viorica Dancila va pleca in SUA, la conferinta unui comitet americano-israelian

Premierul Viorica Dancila va intreprinde o vizita in SUA in perioada 23-26 martie 2019 pentru a participa la Conferinta Comitetului Americano-Israelian pentru Politici Publice AIPAC), informeaza Guvernul.

Viorica Dancila, intalnire cu mari companii americane. Ce au DISCUTAT cele doua parti (VIDEO)

Prim-ministrul Viorica Dancila a avut o intalnire cu reprezentanti ai companiilor americane care au investitii in Romania, in cadrul vizitei pe care o efectueaza in Washington DC. , se arata intr-un.

VIORICA DANCILA: Proiectul european are nevoie de un nou implus

Proiectul european are nevoie de un nou implus, de viziune de viitor si de solutii pe termen lung, a declarat prim-ministrul Viorica Dancila, joi, in discursul sustinut la deschiderea evenimentului E!Sharp Live 2019 - What does Europe mean to Europe?, organizat la Bruxelles.

Viorica Dancila: Ma astept la o noua plangere penala din partea lui Ludovic Orban

Premierul Viorica Dancila a spus ca se asteapta la o noua plangere penala din partea lui Ludovic Orban in urma declaratiilor sustinute la Washington privind mutareaAmbasadeiRomaniei din.

Premierul Viorica Dancila, in direct din Washington: Declaratia presedintelui Iohannis nu a facut decat sa ma dezamageasca

Premierul Viorica Dancila face declaratii la Antena 3 din Washinton. Stire in curs .

Premierul Viorica Dancila, in direct din Washington, despre mutarea ambasadei la Ierusalim: Declaratia lui Iohannis ma dezamageste, opinia mea este ca trebuie sa facem acest pas

Premierul Viorica Dancila face declaratii la Antena 3 din Washinton. Stire in curs .

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )