Libnet.ro
UNICEF

22:15

Viorica Dancila a reclamat in 2009 ca a fost batuta pe o strada din Videle de un membru PDL. intre timp, agresorul a dezertat si a ajuns consilier local PSD

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila a reclamat in 2009 ca a fost batuta pe o strada din Videle de un membru PDL. intre timp, agresorul a dezertat si a ajuns consilier local PSD

In campania electorala pentru alegerile prezidentiale din 2009, Viorica Dancila, europarlamentarul PSD nominalizat pentru functia de prim ministru al Romaniei, a reclamat ca a fost agresata in strada de un consilier local PD-L, la vremea respectiva. continuă pe Adevărul

O femeie a fost batuta pe strada de concubinul ei. Oamenii au chemat ambulanta

Politia cerceteaza evenimentul sub aspectul comiterii infractiunii de violenta in familie. Fapta s-a produs in Focsani.

Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier

Conducerea PSD a votat-o, marti, in CEx, pe Viorica Dancila pentru functia de premier, potrivit Digi24 . Viorica Dancila este sefa organizatiei de femei din PSD si conduce grupul PSD din Parlamentul European.

Cine este Viorica Dancila, prima femeie premier al Romaniei: Detalii din trecutul viitoarei sefe a Guvernului

Viorica Dancila va deveni prima femeie premier a Romaniei dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri ca o accepta pentru functia de premier. Premierul desemnat este membru vechi a PSD.

Cine este Viorica Dancila, PRIMA FEMEIE PREMIER al Romaniei: DETALII DIN TRECUTUL mai putin stiut al viitoarei sefe a Guvernului

Viorica Dancila va deveni prima femeie premier a Romaniei dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri ca o accepta pentru functia de premier. Premierul desemnat este membru vechi a PSD.

Viorica Dancila, intrebata ce poate face UE pentru femeile din Iran: Nu incercam sa intervenim in problemele interne ale unui stat membru, cum este Pakistanul sau Iranul

Europarlamentarul Viorica Dancila sugereaza, intr-un interviu postat pe YouTube in primavara anului 2017, ca Iranul si Pakistanul ar fi state membre ale Uniunii Europene.

SOC! Viorica Dancila, BATUTA in plina strada! ALTERCATIA a pornit de la doua afise cu TRAIAN BASESCU. Detalii ULUITOARE

Viorica Dancila, premierul desemnat al Romaniei, a sustinut acum noua ani ca a fost batuta si injurata de un adversat politic. Ea ar fi fost agresata de un simpatizant al PDL, in timpul.

Viorica Dancila, batuta in plina strada. Viitorul premier al Romaniei, agresat pentru ca a rupt afise electorale

Viorica Dancila, propunerea PSD-ALDE la fotoliul de premier al Romaniei, a fost batuta si injurata in plina strada, in urma cu noua ani, de un adversar politic, simpatizant al PDL,.

Cu ce s-a remarcat Viorica Dancila in Parlamentul European

Viorica Dancila e de noua ani in Parlamentul European. Din 2009, aceasta a avut un singur raport pentru care a fost raportor principal. Europarlamentara a ajuns in atentia presei dupa un interviu.

Sondaj: Ce parere ai despre propunerea PSD pentru functia de prim ministru, Viorica Dancila?

Conducerea PSD a decis marti sa o propuna pe Viorica Dancila, europarlamentar, pentru functia de premier. Viorica Dancila este europarlamentar din 2009, fiind membra PSD din 1996, cand a aderat la partid in Teleorman, judet condus multa vreme de Liviu Dragnea. Detalii despre Viorica Dancila - aici. Ce parere ai despre propunerea PSD? Participa in text la sondajul HotNews. ro.

PROFIL Cine este Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier: fosta profesoara in Videle, membru PSD Teleorman din 1996 si sefa organizatiei de femei a partidului

Vasilica Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier, are 54 de ani si este europarlamentar PSD din anul 2009. Dancila detine, din anul 2015, si functia de presedinte al Organizatiei Femeilor Social-Democrate. Viorica Dancila s-a nascut la 16 decembrie 1963 in Rosiorii de Vede si a devenit membru al Partidului Social Democrat in anul 1996, in organizatia PSD Teleorman, condusa ani la rand de Liviu Dragnea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )