Libnet.ro
UNICEF

06:45

Viorica Dancila: Romania este pregatita pentru un presedinte femeie

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila: Romania este pregatita pentru un presedinte femeie

Romania este pregatita pentru un presedinte femeie, este stat membru UE si NATO si intotdeauna a avut deschidere si viziune, a declarat miercuri liderul social-democratilor, Viorica Dancila, candidatul PSD la. continuă pe Antena3

Viorica Dancila se lauda ca a discutat cu Volkswagen pentru investitia din Romania Gheorghe Falca a abordat subiectul cu reprezentantii companiei inca de cand era primar

Viorica Dancila s-a laudat miercuri seara ca a discutat cu board-ul Volkswagen despre realizarea unei investitii de un miliard de euro intr-o fabrica auto in Romania, tara noastra fiind concurata in ac.

Viorica Dancila: PSD nu va participa la votul pentru noul guvern. Cine va incalca aceasta decizie, va suporta sanctiunile necesare (VIDEO)

Presedintele PSD Viorica Dancila a sustinut marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician ca PSD nu va vota noul guvern si s-a declarat sceptica in ceea ce priveste sansele acestuia de a trece de.

Viorica Dancila: Ma ingrijoreaza foamea de putere a lui Iohannis. ii somez pe presedinte si galagiosii din PNL sa se concentreze pe un program de guvernare

Premierul interimar Viorica Dancila l-a atacat in deschiderea sedintei de guvern pe presedintele Klaus Iohannis, despre care spune ca este infometat dupa putere, si il someaza pe acesta, precum si pe liderii galagiosi din PNL sa prezinte un nou program de guvernare.

Viorica Dancila, atac dur la presedinte: Crizele lui Iohannis nu ar trebui sa fie si crizele Romaniei

Viorica Dancila il ataca din nou pe Klaus Iohannis. intr-o postare pe Facebook intitulata Despre crizele lui Iohannis, sefa PSD afirma canu ar trebui sa fie crizele Romaniei crizele.

Ponta, propunere-soc pentru Viorica Dancila. Este vorba despre fuziunea PSD - Pro Romania

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat marti seara ca ii propune liderului PSD Viorica Dancila, care a avansat scenariul unirii PSD cu Pro Romania dar fara Victor Ponta, sa-si dea demisia.

FOTO Viorica Dancila a jucat ping-pong, pe tocuri, in direct la TVR 1

Viorica Dancila a jucat tenis de masa, miercuri seara, in direct la TVR1 cu Ionut Cristache, in cadrul emisiunii electorale Presedinte de votat.

Viorica Dancila, 10 principii daca va castiga prezidentialele: Voi deschide Palatul Cotroceni si il voi conecta cu tara Trebuie sa dovedesc in fata lui Dumnezeu ca onorez si apar niste valori

Viorica Dancila, prezidentiabilul PSD la alegerile din noiembrie, isi prezinta pe Facebook cele 10 principii care stau la baza proiectului sau, intitulat Romania la puterea 10. Premierul demis sustine ca presedintele tarii trebuie sa fie, inainte de toate, o suma a unor valori: incredere, viziune, stabilitate si respect, iar unul dintre punctele din programul sau este deschiderea Palatului Cotroceni si conectarea cu tara. De altfel, Dancila spunea sambata, cand si-a relansat candidatura la prezidentiale, ca daca ar ajunge la Cotroceni ar transforma Administratia prezidentiala intr-o camera de garda mereu deschisa, cu profesionisti care vor lucra din toata inima pentru romani.

Imagini inedite cu Viorica Dancila! Cum a fost surprinsa dupa lansarea oficiala la prezidentiale (VIDEO)

Mai multi social democrati, printre care si fostul premier Viorica Dancila, au participat, sambata seara, la nunta lui Gabriel Zetea, presedinte CJ Maramures, in localitatea Oncesti. Imaginile de pe.

Viorica Dancila: Am fi de acord cu o unire cu Pro Romania, dar fara Victor Ponta

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat ca social-democratii ar fi de acord cu o unire cu Pro Romania, dar fara liderul acestei formatiuni politice, Victor Ponta, pentru ca el ar avea ca singur scop.

Viorica Dancila: Noi am fi de acord cu o unire cu Pro Romania, dar fara Victor Ponta (VIDEO)

Sefa PSD, Viorica Dancila, a declarat marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca partidul pe care il conduce ar fi dispus sa se alieze cu Pro Romania, dar din aceasta alianta ar trebui sa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )