Libnet.ro
UNICEF

21:15

Viorica Dancila, 10 principii daca va castiga prezidentialele: Voi deschide Palatul Cotroceni si il voi conecta cu tara Trebuie sa dovedesc in fata lui Dumnezeu ca onorez si apar niste valori

Hotnews Hotnews,
 Viorica Dancila, 10 principii daca va castiga prezidentialele: Voi deschide Palatul Cotroceni si il voi conecta cu tara Trebuie sa dovedesc in fata lui Dumnezeu ca onorez si apar niste valori

Viorica Dancila, prezidentiabilul PSD la alegerile din noiembrie, isi prezinta pe Facebook cele 10 principii care stau la baza proiectului sau, intitulat Romania la puterea 10. Premierul demis sustine ca presedintele tarii trebuie sa fie, inainte de toate, o suma a unor valori: incredere, viziune, stabilitate si respect, iar unul dintre punctele din programul sau este deschiderea Palatului Cotroceni si conectarea cu tara. De altfel, Dancila spunea sambata, cand si-a relansat candidatura la prezidentiale, ca daca ar ajunge la Cotroceni ar transforma Administratia prezidentiala intr-o camera de garda mereu deschisa, cu profesionisti care vor lucra din toata inima pentru romani. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila a intrat oficial in cursa pentru Cotroceni: Voi lupta pentru a scapa tara de cel mai toxic presedinte pe care l-a avut vreodata - LIVE, TEXT si VIDEO

UPDATE Presedintele PSD si candidatul social-democratilor in cursa pentru Cotroceni, Viorica Dancila, a precizat inca de la inceputul discursului de la Romexpo,ca ar fi avut alt discurs astazi, daca.

Viorica Dancila ii declara razboi lui Klaus Iohannis. Voi apara Romania cu orice pret

Viorica Dancila si-a facut intrarea in lupta pentru Cotroceni si i-a declarat razboi lui Klaus Iohannis. Desigur, discursul sau nu putea sa omita niste acuzatii si jigniri la adresa actualului presedinte al Romaniei. Ce declaratii a facut fostul premier al tarii? Viorica Dancila i-a declarat razboi lui Iohannis Presedintele Partidului Social Democrat a decis sa .

Viorica Dancila isi anunta obiectivele pe care vrea sa le realizeze, daca va castiga alegerile prezidentiale

Viorica Dancila si-a prezentat cele 10 obiective pe care vrea sa le indeplineasca,daca va ajunge la Cotroceni. Premierul isi asuma un set de 10 principii care tin de politica interna si.

Viorica Dancila: Puterea nu se cedeaza, ea se castiga. Am certitudinea ca ajung in turul II

Viorica Dancila a declarat, vineri, ca nu renunta la candidatura la alegerile prezidentiale. Am certitudinea ca ajung in turul II, a spus Viorica Dancila. Nu cred ca daca ne-am fi retras .

Viorica Dancila: Voi lupta pentru a arata tuturor celor ce astazi nu mai cred in institutia Presedintelui din cauza abuzurilor lui Klaus Iohannis

Viorica Dancila, candidatul din partea PSD la alegerile prezidentiale, le-a promis romanilor un viitor mai bun, in care oamenii sunt mai uniti, in care exista speranta si incredere. Dancila a mai spus ca.

Viorica Dancila, inainte de CEx: Nu voi demisiona de la sefia PSD Congresul pentru alegerea noii conduceri a partidului se va tine dupa alegerile prezidentiale (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a venit, vineri seara, la sedinta Comitetului Executiv CEx) al partidului, fiind insotita de Paul Stanescu, Marcel Ciolacu si Marian Oprisan. Cu aceasta ocazie, Dancila a.

Viorica Dancila spune ca va sustine un nou Guvern daca PNL va semna pactul pentru bunastare

Viorica Dancila a declarat, inainte de evenimentul de lansare a candidaturii la alegerile prezidentiale, ca atat ea, cat si PSD vor sustine formarea unui nou Guvern daca PNL va semna pactul pentru bunastare pe care l-a propus.

Viorica Dancila are o casa secreta la Predeal. Cum arata imobilul de lux pe care a vrut sa-l tina ascuns de ochii lumii

Viorica Dancila a pierdut rolul de premier al Romaniei si se pare ca se va retrage la casa secreta pe care o detine si e localizata in Predeal. Daca va suferi o infrangere si la nivel de alegeri prezidentiale, aceasta se va retrage in imobilul de lux de la munte. Viorica Dancila are o casa .

Viorica Dancila, despre iesirea mitocaneasca a lui Eugen Teodorovici: Nu am vazut. Ultimul lucru pe care il accept este sa jignesti o femeie. Daca a jignit sunt convinsa ca isi va cere scuze (VIDEO)

Viorica Dancila sustine ca nu are cunostinta despre iesirea jignitoare a lui Eugen Teodorovici la adresa reporterului B1. ro si a sustinut ca nu accepta jignirile la adresa unei femei. Nu am vazut.

Viorica Dancila a intrat oficial in cursa pentru Cotroceni: Klaus Iohannis e cel mai toxic presedinte pe care Romania l-a avut vreodata

UPDATE Presedintele PSD si candidatul social-democratilor in cursa pentru Cotroceni, Viorica Dancila, a precizat inca de la inceputul discursului de la Romexpo,ca ar fi avut alt discurs astazi, daca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2028 seconds )