Libnet.ro
UNICEF

15:00

Viorica Dancila s-a intalnit cu liderul American Jewish Committee, in SUA: Premierul a evitat sa aduca in discutie mutarea Ambasadei Romaniei de la Tel Aviv, la Ierusalim

B1 B1,
Viorica Dancila s-a intalnit cu liderul American Jewish Committee, in SUA: Premierul a evitat sa aduca in discutie mutarea Ambasadei Romaniei de la Tel Aviv, la Ierusalim

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit, luni, in SUA, cu David Harris, presedintele American Jewish Committee, arata un comunicat transmis de Guvernul Romaniei. in cadrul intrevederii, sefa Guvernului de. continuă pe B1

Viorica Dancila - intrevedere cu presedintele American Jewish Committee

Prim-ministrul Viorica Dancila a avut o intrevedere cu David Harris, presedintele American Jewish Committee, in contextul vizitei de lucru pe care o efectueaza in SUA, prilej cu care a reafirmat angajamentul tarii noastre pentru combaterea antisemitismului, a xenofobiei si a oricaror alte forme de manifestare a intolerantei.

Dancila, discutie cu presedintele American Jewish Committee: Pastrarea memoriei Holocaustului

Premierul Viorica Dancil a avut o intrevedere cu David Harris, presedintele American Jewish Committe.

Premierul - intrevedere cu presedintele American Jewish Committee

Prim-ministrul Viorica Dancila a avut o intrevedere cu David Harris, presedintele American Jewish Committee, in contextul vizitei de lucru pe care o efectueaza in SUA, prilej cu care a reafirmat angajamentul Romaniei pentru combaterea antisemitismului, a xenofobiei si a oricaror alte forme de manifestare a intolerantei.

EXCLUSIV Premierul Viorica Dancila va participa in SUA la un eveniment de comemorare a pogromului de la Iasi: Vor exista si discutii cu conducerea Congresului Mondial Evreiesc

EXCLUSIV Vizita Vioricai Dancila in America este marcata de o serie de evenimente organizate de American Jewish Committee AJC), premierul urmand sa se intaneasca cu personalitati ale comunitatii.

Viorica Dancila s-a intalnit cu Emmanuel Macron si a stat la aceeasi masa cu Angel Merkel

Premierul Viorica Dancila s-a vazut cu prilejul vizitei sale in SUA cu presedintele Frantei, Emmanuel Macron, cancelarul Germaniei, Angela Merkel si cu primarul Marii Britanii, Boris Johnson.

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit cu reprezentantii Bancii Mondiale. A fost semnat un Acord pe Sanatate

Premierul Viorica Dancila a avut luni, la New York, in contextul vizitei de lucru in SUA, o intrevedere cu reprezentantii Bancii Mondiale, la finalul careia a fost semnat Acordul de imprumut destinat cresterii.

Digi24: Viorica Dancila si-a aranjat un interviu la New York Times. Cotidianul american a scris chiar ieri despre haosul politic din Romania

Premierul Viorica Dancila a plecat duminica, pentru o saptamana, in Statele Unite ale Americii, unde va avea mai multe intalniri cu oficiali americani, dintre care cea mai importanta va fi intrevederea cu vicepresedintele SUA, Mike Pence. Conform programului, Viorica Dancila va da vineri un interviu pentru New York Times si pentru Wall Street Journal. Duminica, cotidianul american NY Times a publicat un material in care remarca haosul politic de la Bucuresti si abordeaza subiectul coruptiei si al accederii in Spatiul Schengen.

Premierul, ironizat dupa intalnirea cu primarul din Jersey City. Paleologu (PMP): E extraordinar pentru relatiile romano-americane ca Viorica Dancila va fi aproape de fiecare american

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale din noiembrie, a catalogat, marti, drept extraordinar pentru relatiile romano-americane faptul ca Viorica Dancila va fi aproape de fiecare.

Viorica Dancila, aparitie senzationala la Alba Iulia. Cum si-a facut premierul aparitia intre membrii PSD

Premierul Viorica Dancila isi continua turneul electoral prin tara. Liderul PSDa ajuns la Alba Iulia, unde au loc alegeri pentru conducerea organizatiei locale. Viorica Dancila este insotita de.

Viorica Dancila si PSD au dat in judecata Romarg si ICI-Bucuresti pentru domeniul vioricadancila.ro

PSD si liderul partidului, Viorica Dancila, au dat in judecata furnizorul de gazduire a domeniilor de internet Romarg si Institutul National de Cercetare-Dezvoltare in Informatica-ICI Bucuresti pentru domeniul www. vioricadancila. ro, scrie Mediafax. Procesul vizeaza proprietate intelectuala.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )