Libnet.ro
UNICEF

21:00

Viorica Dancila - intrevedere cu presedintele American Jewish Committee

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Viorica Dancila - intrevedere cu presedintele American Jewish Committee

Prim-ministrul Viorica Dancila a avut o intrevedere cu David Harris, presedintele American Jewish Committee, in contextul vizitei de lucru pe care o efectueaza in SUA, prilej cu care a reafirmat angajamentul tarii noastre pentru combaterea antisemitismului, a xenofobiei si a oricaror alte forme de manifestare a intolerantei. continuă pe Ziarul Bursa

Premierul - intrevedere cu presedintele American Jewish Committee

Prim-ministrul Viorica Dancila a avut o intrevedere cu David Harris, presedintele American Jewish Committee, in contextul vizitei de lucru pe care o efectueaza in SUA, prilej cu care a reafirmat angajamentul Romaniei pentru combaterea antisemitismului, a xenofobiei si a oricaror alte forme de manifestare a intolerantei.

Dancila, discutie cu presedintele American Jewish Committee: Pastrarea memoriei Holocaustului

Premierul Viorica Dancil a avut o intrevedere cu David Harris, presedintele American Jewish Committe.

Viorica Dancila s-a intalnit cu liderul American Jewish Committee, in SUA: Premierul a evitat sa aduca in discutie mutarea Ambasadei Romaniei de la Tel Aviv, la Ierusalim

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit, luni, in SUA, cu David Harris, presedintele American Jewish Committee, arata un comunicat transmis de Guvernul Romaniei. in cadrul intrevederii, sefa Guvernului de.

Premierul, ironizat dupa intalnirea cu primarul din Jersey City. Paleologu (PMP): E extraordinar pentru relatiile romano-americane ca Viorica Dancila va fi aproape de fiecare american

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale din noiembrie, a catalogat, marti, drept extraordinar pentru relatiile romano-americane faptul ca Viorica Dancila va fi aproape de fiecare.

EXCLUSIV Premierul Viorica Dancila va participa in SUA la un eveniment de comemorare a pogromului de la Iasi: Vor exista si discutii cu conducerea Congresului Mondial Evreiesc

EXCLUSIV Vizita Vioricai Dancila in America este marcata de o serie de evenimente organizate de American Jewish Committee AJC), premierul urmand sa se intaneasca cu personalitati ale comunitatii.

Viorica Dancila, intrevedere cu Angel Gurria, secretarul general al OCDE: Ce teme au abordat cei doi oficiali (GALERIE FOTO)

Premierul Viorica Dancila a avut marti, cu ocazia vizitei de lucru in SUA, o intrevedere cu Secretarul General al Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE), Angel Gurria.

Premierul Dancila, intrevedere cu secretarul american al Energiei. Ce au discutat oficialii - VIDEO

Prim-ministrul Viorica Dancila a avut astazi o intrevedere cu secretarul american al Energiei, Rick Perry, in contextul vizitei de lucru in Statele Unite ale Americii. Cu acest prilej, a fost semnat Memorandumul de.

Viorica Dancila a discutat cu primarul Jersey City despre deschiderea unei linii aeriene directe cu Bucurestiul

Premierul Viorica Dancila a avut luni o intrevedere cu primarul orasului Jersey City, Steven Fulop, cu ocazia vizitei in SUA. Viorica Dancila i-a oferit primarului Fulop drapelul Romaniei si i-a vorbit despre oportunitatile economice din domenii precum energie, infrastructura, economia digitala, agroturism si sanatate, potrivit biroului de presa al Guvernului.

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit cu reprezentantii Bancii Mondiale. A fost semnat un Acord pe Sanatate

Premierul Viorica Dancila a avut luni, la New York, in contextul vizitei de lucru in SUA, o intrevedere cu reprezentantii Bancii Mondiale, la finalul careia a fost semnat Acordul de imprumut destinat cresterii.

Viorica Dancila se va intalni cu secretarul pentru energie al Statelor Unite ale Americii Posibila tema de discutie: Gazele din Marea Neagra

Programul de marti al vizitei premierului Viorica Dancila in SUA cuprinde o intrevedere cu Angel Gurria, secretarul general al Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE), urmata de o intalnire cu James Richard Perry, secretarul pentru energie al Statelor Unite ale Americii.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )