Libnet.ro
UNICEF

07:45

Petitie online catre Viorica Dancila si Klaus Iohannis dupa cazul din Caracal: Reformati sistemul dand crezare victimelor

Adevărul Adevărul,
Petitie online catre Viorica Dancila si Klaus Iohannis dupa cazul din Caracal: Reformati sistemul dand crezare victimelor

O organizatie pentru drepturile femeilor, Asociatia pentru Libertate si Egalitate de Gen ALEG) din Sibiu, a initiat o petitie prin care cere premierului si presedintelui Romaniei sa demareze de urgenta investigatii in ceea ce priveste modul de interventie al politistilor care nu isi indeplinesc atributiile de serviciu si mai mult, sa aloce fonduri pentru instruirea si evaluarea acestora. continuă pe Adevărul

Membru PLUS, ironii la adresa lui Klaus Iohannis, dupa sedinta foto de la Cotroceni: Ganditi-va cat ati muncit fiecare in cursul lunii trecute. Mai vreti sa-i dati un mandat?

Fostul europarlamentar Cristian Preda, a refacut inventarul activitatilorpresedintelui Klaus Iohannis inluna iulie si a intrebat ironic daca votantii mai doresc sa-i ofere acestuia un al doilea.

Sondaj IMAS. Klaus Iohannis cotat cu 42% in intentiile de vot la prezidentiale. Cati romani i-ar vota pe Dan Barna si Viorica Dancila Clasamentul partidelor

Daca duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidentiale, Klaus Iohannis ar fi votat de 42% dintre romani, potrivit unui sondaj IMAS realizat la comanda Europa FM in perioada 15 iulie - 2 august.

Consilierul premierului Viorica Dancila a distribuit o poza in care sugereaza asemanarea izbitoare dintre Klaus Iohannis si liderul nazist Hitler - FOTO

Dana Varga,consilieral premierului VioricaDancila,a distribuit pe pagina sa de Facebook un colaj de forografii in care se sugereaza asemanarea intre presedintele Klaus Iohannis si.

Un fost lider PMP a trecut la PSD: Am raspuns afirmativ si cu onoare invitatiei doamnei prim-ministru Viorica Dancila (FOTO)

Fostul membru PMP Radu Cristescu s-a inscris in PSD. Acesta a declarat, pe pagina sa de Facebook, ca a raspuns afirmativ si cu onoare invitatiei doamnei prim-ministru Viorica Dancila.

Guvernul sta din nou sub semnul interimatelor. Viorica Dancila este nevoita sa caute ministrii

Guvernul sta din nou sub semnul interimatelor, iar in timp ce Viorica Dancila este nevoita sa caute ministrii, presedintele nici macar nu a dat unda verde revocarii Ecaterinei Andronescu de la Educatie.

Romania, zguduita de o tragedie. Ce face Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis isi vede de pregatirea campaniei electorale, in plina criza legata de crimele de la Caracal. Un fotograf a publicat o serie de imagini in care presedintele Klaus Iohannis apare.

KLAUS IOHANNIS: 3 august 1919, o zi cu un simbolism aparte pentru Timisoara

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, un mesaj cu prilejul aniversarii a 100 de ani de la instalarea administratiei romanesti in Timisoara, subliniind ca, in anul marcarii a 30 de ani de la Revolutia din decembrie 1989.

Klaus Iohannis, a doua vizita oficiala la Casa Alba in timpul mandatului. Cine este celalalt sef de stat roman care a primit doua invitatii in fieful puterii din SUA

Presedintele Statelor Unite ale Americii Donald Trump il va primi pe 20 august, la Casa Alba, pe liderul roman Klaus Iohannis.

Donald Trump il va primi pe Klaus Iohannis, la Casa Alba, in 20 august

Presedintele SUA, Donald Trump, il va primi pe presedintele Klaus Iohannis, la Casa Alba, in 20 august, a anuntat purtatorul de cuvant al Casei Albe.

Donald Trump il primeste pe Klaus Iohannis la Casa Alba, pe 20 august

Presedintele SUA, Donald Trump, il va primi pe presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, la Casa Alba, pe 20 august, anunta marti intr-un comunicat presedintia americana. Cei doi lideri vor discuta despre.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )