Libnet.ro
UNICEF

10:30

VIORICA DANCILA: Singura preocupare a candidatului Iohannis este sa critice Guvernul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA: Singura preocupare a candidatului Iohannis este sa critice Guvernul

Premierul Viorica Dancila a declarat astazi ca presedintele Klaus Iohannis are o obsesie a blocajelor. continuă pe Ziarul Bursa

Viorica Dancila, la mana lui Klaus Iohannis. Ce mesaj ii transmite pentru a urgenta avizul presedintelui

Viorica Dancila a facut un apel urgent catre presedintele Romaniei. Conflictele dintre Dancila si Iohannis sunt departe de a-si gasi sfarsitul. Ce mesaj aproape disperat i-a transmis premierul lui Klaus Iohannis? Acuzatii extrem de dure din partea premierului catre presedintele Romaniei! Viorica Dancila, la mana lui Iohannis Conflictul vesnic dintre Dancila-Iohannis legat de ministrii este .

Viorica Dancila: Nu este blocat Guvernul, Guvernul functioneaza!

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, ca presedintele Klaus Iohannis i-a spus ca ii va da un raspuns intr-un timp scurtin legatura cu propunerile pe care le-a facut pentru portofoliile care.

Viorica Dancila, mesaj ferm pentru Klaus Iohannis: Romania are nevoie de un guvern functional

Viorica Dancila a transmis un mesaj ferm pentru Klaus Iohannis caruia ii cere un raspuns pentru propunerile de ministri interimari. Astept din partea presedintelui Iohannis un raspuns privind.

Viorica Dancila: Guvernul nu e blocat

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, ca presedintele Klaus Iohannis i-a spus ca ii va da un raspuns intr-un timp scurt in legatura cu propunerile pe care le-a facut pentru portofoliile care au fost detinute de ALDE, mentionand ca Guvernul nu este blocat.

Viorica Dancila, prima reactie dupa convorbirea cu Iohannis

Premierul Viorica Dancila a precizat ca a vorbit cu presedintele Klaus Iohannis despre portofoliile vacante in urma retragerii ALDE de la guvernare.

Viorica Dancila l-a sunat pe Klaus Iohannis pentru a discuta propunerile de ministri interimari! Ce i-a promis presedintele

UPDATE Premierul Viorica Dancila a oferit detalii despre discutia pe care a avut-o cu presedintele Klaus Iohannis. Am vorbit cu domnul presedinte si mi-a spus ca legat de cele trei propuneri pe.

Convorbire de gradul zerointre Klaus Iohannis si Viorica Dancila

Convorbire de gradul zerointre Klaus Iohannis si Viorica Dancila. Premierul l-a sunat pe presedinte pentrua-i cere lamuriri in legatura cu propunerile de ministri interimari pentru portofoliile.

Viorica Dancila anunta ca Guvernul sesizeaza CCR pentru un un conflict juridic cu Klaus Iohannis: Presedintele nu a fost ales sa blocheze Guvernul fara niciun argument (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat miercuri seara ca Guvernul va sesiza Curtea Constitutionala CCR) pentru a reclama un conflict juridic cu seful statului, in contextul in care presedintele nu a dat inca.

Premierul Dancila, apel catre presedintele Iohannis: Sa nu mai refuze ministrii fara temei. Astept raspunsul sau privind propunerile de interimari la Energie, Mediu si relatia cu Parlamentul

Premierul Viorica Dancila a lansat, marti, un apel catre presedintele Iohannis, cerandu-i sa nu se mai ambitioneze sa refuze ministrii fara temei. Acestea fiind spuse, sefa Guvernului asteapta un.

Dancila l-a sunat pe Iohannis. Ce se intampla cu ministrii interimari

Premierul Viorica Dancila si presedintele Klaus Iohannis au discutat la telefon in aceasta dimineata pe tema remanierii guvernamentale dupa ce ALDE si-a retras ministrii din Executiv. Dancila a propus ministri interimari, insa seful statului a refuzat pana acum sa semneze decretele de investire.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )