Libnet.ro
UNICEF

14:15

VIORICA DANCILA: Nu sunt adepta ca presedintele sa ia singur deciziile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA: Nu sunt adepta ca presedintele sa ia singur deciziile

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, ca nu este de acord ca presedintele partidului sa ia singur deciziile si a respins solutia alegerilor anticipate. continuă pe Ziarul Bursa

Viorica Dancila: Nu sunt multumita de votul din diaspora. Cei care au gresit, trebuie sa plece acasa!

Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat, marti, ca nu este multumita de modul in care s-a desfasurat votul in diaspora si a cerut Ministerului Afacerilor Externe o analiza in acest sens, ea aratand ca.

Viorica Dancila: Nu sunt multumita de votul din diaspora; cine a gresit trebuie sa plece acasa

Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat, marti, ca nu este multumita de modul in care s-a desfasurat votul in diaspora si a cerut Ministerului Afacerilor Externe o analiza in acest sens, ea aratand ca cei care au gresit trebuie sa plece acasa.

VIDEO Viorica Dancila, la finalul sedintei convocate la PSD dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: Este un moment dificil, dar PSD este unit, nu exista tabere in partid/ Nu voi demisiona din Guvern

Premierul Viorica Dancila a declarat, intr-o conferinta de presa la finalul sedintei convocate la PSD dupa condamnarea la trei ani si jumatate de inchisoare a liderului PSD, Liviu Dragnea, ca, indiferent de sentimentele pentru Dragnea, condamnarea aceastuia reprezinta un moment dificil pentru PSD, care trebuie sa iasa intarit. Ea a spus ca marti vor avea loc doua sedinte ale PSD, in care liderii PSD vor stabili pasii de urmat si vor lua impreuna deciziile. Dancila, care a venit la declaratii insotita de mai multi lideri ai partidului si de o parte a ministrilor, a tinut sa sublinieze din nou ca nu va demisiona din Guvern si ca in partid nu exista tabere.

Surse: Viorica Dancila, pregatita sa preia conducerea PSD

Potrivit unor surse, premierul Viorica Dancila ar putea prelua conducerea Partidului Social Democrat. Viorica Dancila este presedintele executiv al Partidului Social Democrat. Premierul Viorica Dancila le-a c.

Viorica Dancila a preluat functia de presedinte al PSD, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Viorica Dancila a anuntat, luni, ca va prelua functia de presedinte al PSD, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in Dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman. Premierul a spus ca membrii partidului din care face parte sunt alaturi de Livu Dragnea si de familia lui. Viorica [] .

INTALNIRE DE URGENTA A LIDERILOR SOCIAL-DEMOCRATI: Viorica Dancila preia interimar conducerea PSD

Premierul Viorica Dancila va conduce interimar PSD, in calitate de presedinte executiv, a anuntat, astazi, presedintele PSD sector 5, Daniel Florea.

Ministrii, convocati de Viorica Dancila intr-o sedinta de URGENTA, dupa rezultatele de la alegeri

Premierul Viorica Dancila a convocat o sedinta de urgenta la Palatul Victoria, dupa rezultatele de la alegerile europarlamentare. Dancila a chemat ministrii pentru a discuta, cel mai probabil, despre.

Viorica Dancila a convocat toti ministrii la Guvern

Premierul Viorica Dancila a chemat toti ministrii, incepand cu ora 13. 00, la Palatul Victoria, au spus pentru HotNews. ro surse guvernamentale. Premierul nu intentioneaza sa-si dea demisia, in ciuda modului dezastruos in care a fost organizat votul in diaspora.

Sa demisioneze sau nu Liviu Dragnea? Cum a raspuns Viorica Dancila

PSD a inregistrat un scor mult sub asteptari la alegerile europarlamentare si, asa cum se intampla in cazul unor astfel de esecuri, se aduc in discutie anumite demisii. Premierul Viorica Dancila a spus ca nu va demisiona, dar a fost intrebata daca nu cumva se impune demisia liderului PSD, Liviu Dragnea. PSD a inregistrat un [] .

VIORICA DANCILA: Nu voi vota la referendum

Premierul Viorica Dancila a declarat, ieri, la o emisiune televizata, ca nu va vota la referendum, precizand ca a luat aceasta hotarare in urma ultimelor interventii publice ale presedintelui Klaus Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )