Libnet.ro
UNICEF

10:30

VIORICA DANCILA: Sunt singura femeie care a intrat in turul doi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA: Sunt singura femeie care a intrat in turul doi

ACTUALIZARE - Viorica Dancila il acuza pe actualul presedinte de lasitate, precizand faptul ca acesta nu a refuzat o confruntare cu Victor Ponta in 2014. ------ *ACTUALIZARE - intrebata despre OUG 13, Viorica Dancila sustine ca nu ar putea da o asemenea ordonanta. ---- *ACTUALIZARE - Viorica Dancila sustine ca o unire a Romaniei cu Republica Moldova poate fi realizata in conditiile in care Republica Moldova va adera la Uniunea Europeana. continuă pe Ziarul Bursa

Viorica Dancila: Am ceasuri pe care si le poate permite orice om modest din Romania Am dat meditatii la matematica

Viorica Dancila a reafirmat luni ca ceasul despre care spune ca l-a primit cadou de la sotul ei valoreaza sub 5. 000 de euro si a declarat ca are mai multe ceasuri, dar nu de firma sau de marca ci modele pe care si le poate permite orice om modest din Romania.

Viorica Dancila: Vedem un presedinte arogant care ii sfideaza pe romani, inteleg ca nu are ce sa spuna ca in cinci ani de zile nu a facut nimic

Candidatul PSD la Presedintia Romaniei, Viorica Dancila, a declarat duminica la Buzau ca va da curs oricarei dezbateri si ca refuzul actualului presedinte denota faptul ca ii este frica sa iasa in.

Emil Boc da de pamant cu Viorica Dancila: viziteaza alte tari si nu stie unde e

Fostul premier al Romaniei, Emil Boc, o critica pe Viorica Dancila pentru modul in care a reprezenta.

Viorica Dancila: Ma astept sa fiu chemata la DNA

Viorica Dancila se asteapta sa fie chemata la DNA pentru ca a intrat in turul II cu Klaus Iohannis. in urmatoarea perioada ma astept sa fiu chemata la DNA. Sunt prea multe coincidente: in.

VIORICA DANCILA: Cei care au vazut discursul lui Iohannis nu se regasesc in el

Viorica Dancila a declarat intr-o conferinta de presa sustinuta la Buzau, ca o sa preia din programul contracandidatilor la alegerile prezidentiale care nu au intrat in turul doi.

Viorica Dancila sustine ca va lua voturi de la alte partide si chiar de la PNL. O sa preiau din programul contracandidatilor mei

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, sustine ca va prelua din programul contracandidatilor saicare nu au intrat in turul doi al alegerilor.

Dezbatere Viorica Dancila, candidat in turul 2 la alegerile prezidentiale 2019. Live Video

UPDATE 18:45 Liviu Dragnea daca a gresit, a platit pentru ceea ce a facut. Klaus Iohannis cum plateste, pentru ca avem un presedinte care a incalcat Constitutia. in primul rand a incalcat decizia Curtii Constitutionale, pentru ca nu a numit ministri interimari, va dau acest exemplu. , mai sustine candidatul PSD la prezidentiale.

TEODOR MELESCANU O voi sustine si in turul doi al alegerilor pe Viorica Dancila

Presedintele interimar al Partidului Forta Nationala PFN), Teodor Melescanu, a declarat ca o va sustine si in turul al doilea al alegerilor prezidentiale pe Viorica Dancila, candidata PSD.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Klaus Iohannis sau Viorica Dancila? Cine are sustinerea numerologica

Numerologul Mihai Voropchievici a analizat sambata seara, la Antena 3, turul IIal ALEGERILOR PREZIDENTIALE 2019. Klaus Iohannis sau Viorica Dancila? Sanse egale au amandoi, pleaca cu 50% atat.

SONDAJ. Cine credeti ca a castigat dezbaterile din aceasta seara? Klaus Iohannis sau Viorica Dancila?

Presedintele Klaus Iohannis si candidata PSD, Viorica Dancila, s-au duelat de la distanta in dezbateri. Fostul premier a renuntat in ultima clipa la ideea de a intrat peste dezbaterea lui Iohannis si a.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )