Libnet.ro
UNICEF

21:00

Dezbatere Viorica Dancila, candidat in turul 2 la alegerile prezidentiale 2019. Live Video

Playtech Playtech,
Dezbatere Viorica Dancila, candidat in turul 2 la alegerile prezidentiale 2019. Live Video

UPDATE 18:45 Liviu Dragnea daca a gresit, a platit pentru ceea ce a facut. Klaus Iohannis cum plateste, pentru ca avem un presedinte care a incalcat Constitutia. in primul rand a incalcat decizia Curtii Constitutionale, pentru ca nu a numit ministri interimari, va dau acest exemplu. , mai sustine candidatul PSD la prezidentiale. continuă pe Playtech

Dezbatere Klaus Iohannis, candidat in turul 2 la alegerile prezidentiale 2019. Live Video

UPDATE 20:45 Dupa 30 de ani de tranzitie si dispute profunde intre diferitele partide, e cazul sa ajungem in situatia in care un presedinte care stie ce e de facut si un guvern sa se apuce de treaba. Eu voi fi foarte ferm, chiar intransigent. Aceste discutii trebuie sa produca rezultate. Nu avem timp .

Mircea Badea vine cu o varianta-BOMBA, prin care Viorica Dancila poate da lovitura vietii la Alegerile Prezidentiale 2019

Mircea Badea este de parere ca Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale 2019, are sanse mici sa castige postul pentru fotoliul de la Cotroceni.

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. Decizia luata de BEC cu privire la sectiile de votare din strainatate

Biroul Electoral Central a stabilit, la solicitarea Ministerului Afacerilor Externe, procedura de inlocuire a presedintilor si loctiitorilor birourilor electorale ale sectiilor de votare din strainatate, la.

Ce spune Klaus Iohannis despre neparticiparea sa la o dezbatere cu Viorica Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a combatut ideea conform creia neparticiparea sa o dezbatere cu Viorica Dancila in a doilea tur de scrutin este un deficit democratic. in Romania exista un deficit.

Gelu Visan, fost parlamentar: Dancila va castiga alegerile prezidentiale

Omul politic Gelu Visan, fost parlamentar de Dolj, sustine ca exista un sondaj care atesta ca Vioric.

Dancila, atac la adresa lui Iohannis. Cum l-a luat peste picior pe adeversarul sau de la alegerile prezidentiale

Apar noi reactii ale liderului PSD, cu privire la faptul ca presedintele statului, Klaus Iohannis refuza sa se prezinte la o dezbatere electorala in care sa fie pus fata in fata cu Viorica Dancila, contracandidatul sau. Refuzul lui Klaus Iohannis de a participa la o dezbatere organizata alaturi de contracandidatul sau la alegerile prezidentiale care .

Ce ar face Mircea Badea la dezbatere, daca ar fi Viorica Dancila: Mi-as lua un camion cu boxe, as merge acolo si as striga: Sunt Vasilica!...

Mircea Badea a explicat, luni, pe pasa cu Sinteza zilei, ce trebuie sa faca Viorica Dancila la dezbaterea lui Klaus Iohannis pentru a castiga alegerile prezidentiale. Eu nu cred ca doamna Dancila nu are.

Viorica Dancila sustine ca va lua voturi de la alte partide si chiar de la PNL. O sa preiau din programul contracandidatilor mei

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, sustine ca va prelua din programul contracandidatilor saicare nu au intrat in turul doi al alegerilor.

Viorica Dancila organizeaza o dezbatere la Palatul Parlamentului, cu o ora inainte de cea a lui Iohannis LIVE TEXT si VIDEO

Candidata PSD la alegerile prezidentiale,Viorica Dancila, organizeaza o dezbatere cu presa,marti, de la ora 18. 00, la Palatul Parlamentului, chiar inaintea dezbaterii organizate de.

VIORICA DANCILA: Cei care au vazut discursul lui Iohannis nu se regasesc in el

Viorica Dancila a declarat intr-o conferinta de presa sustinuta la Buzau, ca o sa preia din programul contracandidatilor la alegerile prezidentiale care nu au intrat in turul doi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )