Libnet.ro
UNICEF

21:00

Viorica Dancila va sustine intalniri la nivel inalt cu oficiali de la Bruxelles

România Liberă România Liberă,
Viorica Dancila va sustine intalniri la nivel inalt cu oficiali de la Bruxelles

Premierul Viorica Dancila se va intalni, saptamana viitoare, la Bruxelles, cu presedintele Comisiei . continuă pe România Liberă

Viorica Dancila pleaca la Bruxelles. Care este agenda

Premierul Viorica Dancila se va intalni, saptamana viitoare, la Bruxelles, cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk, cu presedintele.

Viorica Dancila s-a intalnit cu ambasadorul chinez

Prim-ministrul Viorica Dancila a avut astazi, la Palatul Victoria, o intrevedere cu ambasadorul Republicii Populare Chineze in Romania, Xu Feihong, se arata intr-un comunicat al Guvernului. Dialogul celor doi oficiali a fost unul constructiv si calduros, ambii salutand dinamica relatiilor bilaterale desfasurate in cadrul Parteneriatului Amplu de Prietenie si Cooperare dintre Romania si China si evidentiind dorinta de intensificare a dialogului politic si de consolidare a cooperarii economice, se precizeaza in comunicat.

Viorica Dancila a anuntat ca pleaca din tara in plin scandal la DNA: Unde va merge premierul si cu cine se va intalni

Premierul Viorica Dancila a anuntat joi, in debutul sedintei saptamanale de guvern ca va pleca la Bruxelles, acolo unde va discuta cu presedintele Comisiei Europene Jean Claude Juncker, presedintele.

Viorica Dancila, declaratii la inceputul sedintei de Guvern / Nimic despre discutia cu Tudorel Toader legata de sefa DNA, Laura Codruta Kovesi

Premierul Viorica Dancila a facut scurte declaratii la inceputul sedintei de Guvern, afirmand ca saptamana viitoare se va intalni la Bruxelles cu Jean Claude Juncker, Donald Tusk si Antonio Tajani, dar nu a facut nicio referire despre discutia anuntata cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, caruia i-a cerut sa revina mai repede in tara din vizita in Japonia, pe fondul scandalului acuzatiilor la adresa DNA.

Guvernul, despre intalnirea dintre premier si ambasadorul SUA: Viorica Dancila si-a exprimat ingrijorarea cu privire la caderea de saptamana trecuta a indicelui Dow Jones

Prim-ministrul Viorica Dancila si-a exprimat ingrijorarea privind caderea de saptamana trecuta a indicelui Dow Jones implicit a bursei) si, totodata, speranta ca aceasta situatie nu va continua intrucat ar genera potentiale efecte la nivel global, se arata intr-un comunicat al Guvernului. Aceasta ingrijorare a fost exprimata in fata ambasadorul SUA, Hans Klemm, care a fost primit luni, la Palatul Victoria. Potrivit Guvernului, Viorica Dancila a abordat discutia cu privire la perspectivele posibilitatii de a elimina, in cursul acestui an, obligativitatea vizelor de scurta sedere pentru cetatenii romani care calatoresc in SUA, prin includerea Romaniei in Programul Visa Waiver.

Viorica Dancila isi va anunta decizia cu privire la scandalul DNA, declaratie la Guvern

Nelu Barbu, purtatorul de cuvant al premierului Viorica Dancila, va sustine joi o declaratie de pres.

Viorica Dancila, despre scandalul inregistrarilor cu procurori: Nu ma simt deloc confortabil(VIDEO)

Viorica Dancila a declarat luni ca nu se simte confortabil in postura de premier, referindu-se la scandalul izbucnit dupa dezvaluirile fostului deputat Vlad Cosma, care sustine ca procurorul-sef al DNA.

Neuronul stingher: Viorica Dancila: Trebuie sa redam credibilitatea oamenilor in justitie

Nu cred ca pot eu sa spun daca cineva poate sau nu mai poate conduce DNA. Nu trebuie sa vorbim despre intreaga justitie, sa acuzam intreaga justitie, dar trebuie sa redam credibilitatea oamenilor in justitie, si-a aratat ingrijorarea premierul Viorica Dancila.

Viorica Dancila acuza greua mostenire lasate chiar de primele doua guvern PSD: Ce dezastru spune ca au lasat Grindeanu si Tudose

In stilul clasic din politica romaneasca, tot ce nu merge e din cauza predecesorilor care nu au facut nimic si au lasat probleme in spate. De la acest obicei nu da inapoi nici premierul Viorica Dancila care,.

Viorica Dancila acuza greua mostenire lasate chiar de primele doua guverne PSD: Ce dezastru spune ca au lasat Grindeanu si Tudose

In stilul clasic din politica romaneasca, tot ce nu merge e din cauza predecesorilor care nu au facut nimic si au lasat probleme in spate. De la acest obicei nu da inapoi nici premierul Viorica Dancila care,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )