Libnet.ro
UNICEF

07:45

Viorica Dancila sustine ca sunt bani de pensii si salarii: Presedintele se joaca cu sentimentele oamenilor

B1 B1,
Viorica Dancila sustine ca sunt bani de pensii si salarii: Presedintele se joaca cu sentimentele oamenilor

Premierul Viorica Dancila da din nou asigurari ca Guvernul are bani pentru plata pensiilor si il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca se joaca cu sentimentele pensionarilor. Seful statului a declarat,. continuă pe B1

Dancila il acuza pe Iohannis ca se joaca cu sentimentele oamenilor: Sunt bani de pensii si salarii

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, ca sunt bani de pensii si salarii, acuzandu-l pe presedintele Klaus Iohannis ca se joaca cu sentimentele oamenilor.

Viorica Dancila anunta ca bugetarii ar putea fi mutati pentru eficientizarea activitatii

Premierul Viorica Dancila anunta ca in administratia publica NU vor avea loc concedieri. Dancila spune ca Guvernul are bani de pensii si salarii. Am vazut acest lucru de foarte multe ori. De fiecare.

Klaus Iohannis recunoaste ca pensiile romanilor sunt prea mici. Ce a discutat cu Viorica Dancila pe aceasta tema

Klaus Iohannis a afirmat astazi ca pensiile romanilor sunt prea mici. De asemenea, a explicat de ce a promulgat legea pensiilor, dar a si marturisit ca a fost asigurat de Dancila ca sunt bani pentru majorarea indemnizatiilor. Klaus Iohannis afirma ca pensiile romanilor sunt prea mici Presedintele Romaniei a explicat astazi, 10 iulie, ca indemnizatiile .

Iohannis, despre legea pensiilor: Pensiile sunt prea mici, se impunea o astfel de lege. Premierul m-a asigurat ca sunt bani

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, miercuri, ca a promulgat legea pensiilor dupa ce a vorbit cu premierul Viorica Dancila care l-a asigurat ca exista bani de pensii. Seful statului a mai spus ca era necesara o astfel de lege pentru ca existau inechitati in sistem, iar pensiile sunt prea mici.

Klaus Iohannis: Pensiile sunt prea mici. Am promulgat LEGEA dupa ce Dancila m-a asigurat ca sunt bani la buget (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, caa promulgat Legea pensiilor dupa ce rpemierul Viorica Dancila l-a asigurat ca sunt bani la buget. Dupa parerea mea, pensiile sunt prea mici, in.

Viorica Dancila, despre mutarea Ambasadei la Ierusalim: Tacerea presedintelui nu este un lucru bun Iohannis sa-si asume o decizie

Premierul Viorica Dancila, care in martie anunta ca Romania isi va muta ambasada din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, sustine ca Klaus Iohannis trebuie sa isi asume o decizie in privinta mutarii ambasadei, dar presedintele nu spune nimic, nici ca va muta ambasada, nici ca nu o va muta.

Anunt SOC al autoritatilor: NU MAI SUNT BANI DE PENSII! Pana cand se mai fac platile

Deputatul brailean Emilia Meirosu Pro Romania) sustine ca actuala guvernare PSD-ALDE) nu mai are bani de pensii si incearca sa ii pacaleasca pe batrani amanand aplicarea noii Legi a pensiilor pana du.

Primele rezultate din sondajele PSD. De ce s-a razgandit Viorica Dancila si este dispusa sa candideze la prezidentiale

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a anuntat joi ca este dispusa sa candideze la alegerile prezidentiale daca partidul ii cere asta. Declaratia facuta la DCNews este surprinzatoare in contextul in care ea a exclus pana acum o candidatura, iar PSD a testat in sondaje pentru prezidentiale cinci lideri social-democrati, nu si pe premier. Surse social-democrate au declarat pentru HotNews. ro ca cei cinci pesedisti sunt cotati in sondaje cu un scor mai degraba in marja de eroare, avand sub 5% in intentia de vot.

Viorica Dancila: Sunt 14 tari europene care au rapoarte GRECO si nu au pus in parctica acele masuri. Trebuie sa existe un consens

Premierul Viorica Dancila il ataca pe presedintele Klaus Iohannis dupa ce acesta a cerut Guvernului sa initieze cat mai repede un proiect de lege in acord cu recomandarile organismelor europene.

Rasturnare de situatie in PSD. Viorica Dancila: Daca partidul imi cere, candidez la prezidentiale. Nu vreau sa se creada ca sunt un om las

Premierul Viorica Dancila a declarat joi, intr-un interviu la DC News, ca daca ii va cere partidul sa candideze la alegerile prezidentiale si e singura solutie, atunci va accepta. Presedintele PSD a precizat totusi ca nu a luat in calcul acest lucru pana acum, insa nici nu exclude aceasta posibilitate.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )