Libnet.ro
UNICEF

17:30

Viorica Dancila: Sunt 14 tari europene care au rapoarte GRECO si nu au pus in parctica acele masuri. Trebuie sa existe un consens

B1 B1,
Viorica Dancila: Sunt 14 tari europene care au rapoarte GRECO si nu au pus in parctica acele masuri. Trebuie sa existe un consens

Premierul Viorica Dancila il ataca pe presedintele Klaus Iohannis dupa ce acesta a cerut Guvernului sa initieze cat mai repede un proiect de lege in acord cu recomandarile organismelor europene. continuă pe B1

Viorica Dancila sustine ca sunt bani de pensii si salarii: Presedintele se joaca cu sentimentele oamenilor

Premierul Viorica Dancila da din nou asigurari ca Guvernul are bani pentru plata pensiilor si il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca se joaca cu sentimentele pensionarilor. Seful statului a declarat,.

VIORICA DANCILA: Conducerea CNAIR a blocat evolutia unor proiecte

Conducerea Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a blocat in mod nejustificat evolutia unor proiecte, a declarat prim-ministrul Viorica Dancila, care a amintit ca a cerut demiterea din functie a sefului CNAIR, Narcis Neaga.

Viorica Dancila: Conducerea CNAIR a blocat in mod nejustificat evolutia unor proiecte

Conducerea Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a blocat in mod nejustificat evolutia unor proiecte, a declarat prim-ministrul Viorica Dancila, care a amintit ca a cerut demiterea din functie a sefului CNAIR, Narcis Neaga.

Viorica Dancila a anuntat ca pe 10 noiembrie va fi ziua alegerilor pentru noul presedinte al Romaniei

Guvernul va adopta, in sedinta de marti, o hotarare prin care va stabili data de 10 noiembrie pentru alegerile prezidentiale, a anuntat premierul Viorica Dancila.

Viorica Dancila a cerut demiterea sefului de la Compania pentru Drumuri: Conducerea CNAIR a blocat, in mod nejustificat, evolutia unor proiecte

Premierul Viorica Dancila a spus, la inceputul sedintei de Guvern de marti, ca a cerut demiterea sefului Companiei Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR), Narcis Neaga. Dancila sustine ca au fost blocate proiecte in mod nejustificat.

Viorica Dancila anunta o remaniere guvernamentala, urmata de o restructurare in toamna

O remaniere guvernamentala va avea loc in aceasta vara si ar putea fi urmata de o restructurare a Executivului in toamna, a declarat, joi, prim-ministrul Viorica Dancila, scrie Agerpres.

Viorica Dancila: Domnul presedinte a vorbit despre rezultatele presedintiei ca si cum ar fi contribuit la aceste rezultate

Premierul Viorica Dancila a declarat ca presedintele Klaus Iohannis nu s-a implicat deloc in actiunile exercitate de Romania in timpul presedintiei rotative a Uniunii Europene, dar cu toate acestea a cules.

Klaus Iohannis recunoaste ca pensiile romanilor sunt prea mici. Ce a discutat cu Viorica Dancila pe aceasta tema

Klaus Iohannis a afirmat astazi ca pensiile romanilor sunt prea mici. De asemenea, a explicat de ce a promulgat legea pensiilor, dar a si marturisit ca a fost asigurat de Dancila ca sunt bani pentru majorarea indemnizatiilor. Klaus Iohannis afirma ca pensiile romanilor sunt prea mici Presedintele Romaniei a explicat astazi, 10 iulie, ca indemnizatiile .

Primele rezultate din sondajele PSD. De ce s-a razgandit Viorica Dancila si este dispusa sa candideze la prezidentiale

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a anuntat joi ca este dispusa sa candideze la alegerile prezidentiale daca partidul ii cere asta. Declaratia facuta la DCNews este surprinzatoare in contextul in care ea a exclus pana acum o candidatura, iar PSD a testat in sondaje pentru prezidentiale cinci lideri social-democrati, nu si pe premier. Surse social-democrate au declarat pentru HotNews. ro ca cei cinci pesedisti sunt cotati in sondaje cu un scor mai degraba in marja de eroare, avand sub 5% in intentia de vot.

Rasturnare de situatie in PSD. Viorica Dancila: Daca partidul imi cere, candidez la prezidentiale. Nu vreau sa se creada ca sunt un om las

Premierul Viorica Dancila a declarat joi, intr-un interviu la DC News, ca daca ii va cere partidul sa candideze la alegerile prezidentiale si e singura solutie, atunci va accepta. Presedintele PSD a precizat totusi ca nu a luat in calcul acest lucru pana acum, insa nici nu exclude aceasta posibilitate.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )