Libnet.ro
UNICEF

13:45

Viorica Dancila: Nu sustinem un mandat pentru Laura Codruta Kovesi in functia de procuror-sef european

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila: Nu sustinem un mandat pentru Laura Codruta Kovesi in functia de procuror-sef european

Guvernul nu sustine un mandat pentru Laura Codruta Kovesi in functia de procuror-sef european, a declarat miercuri prim-ministrul Viorica Dancila. Am spus si repet acest lucru. Nu sustin, nu sustinem un. continuă pe Antena3

Dancila: Nu sustinem un mandat pentru Laura Codruta Kovesi

Premierul Viorica Dancila spune ca ambasadorul Romaniei la UE, Luminita Odobescu, va vota impotriva .

Zi cruciala pentru Laura Codruta Kovesi. Au reinceput negocierile pentru functia de procuror-sef european

Laura Codruta Kovesi are din nou parte de tensiuni! Zilele grele pare ca abia acum incep pentru fosta sefa DNA. S-a dat startul la alte negocieri pentru functia de procuror-sef european. Cand se va decide viitorul ocupant al postului ravnit de procuror-sef si cand va fi prima runda de negocieri din noul format al Parlamentului .

Zi importanta pentru Laura Codruta Kovesi, in lupta pentru functia de procuror-sef european

Negociatorii Consiliului Uniunii Europene si cei ai noului Parlament European format dupa alegerile din 23-26 mai vor avea marti o prima runda de discutii cu privire la desemnarea sefului Biroului Procurorului.

NEGOCIERI PENTRU SEFIA PARCHETULUI EUROPEAN Zile decisive pentru Laura Codruta Kovesi

Saga desemnarii procurorului sef al Prachetului European, demarata in luna februarie, va continua in aceasta saptama-na in care mai multe surse politice afirma ca echipele de negociere ale Parlamentului European si ale Consiliului Uniunii Europene vor ajunge la un acord cu privire la persoana care va ocupa aceasta functie.

Laura Codruta Kovesi, la judecata CSM! Gestul pe care l-a facut in fata jurnalistilor

Laura Codruta Kovesi a mers, miercuri, la sediul Consiliului Superior al Magistraturii CSM), unde se judeca actiunea disciplinara pe numele sau, dar si pe al fostului adjunct Marius Iacob. La sosire, fosta sefa a Directiei nationale Anticoruptie DNA) a refuzat sa faca declaratii in fata jurnalistilor. Laura Codruta Kovesi s-a prezentat la Consiliul Superior al .

Laura Codruta Kovesi - la un pas de sefia Parchetului European

Laura Codruta Kovesi are toate sansele sa fie desemnata maine procuror-sef european, dupa ce, ieri, a avut loc prima negociere intre reprezentantii noului Parlament European si cei ai Consiliului Uniunii Europene pe aceasta tema.

Dancila confirma: Romania nu o sustine pe Kovesi pentru sefia Parchetului European. Ambasadorul Odobescu va vota impotriva

Premierul Viorica Dancila a anuntat, dupa CEX-ul PSD, ca Guvernul nu o va sustine pe Laura Codruta Kovesi pentru sefia Parchetului European. Luminita Odobescu, ambasadorul la UE, va vota maine impotriva Romaniei. in ciuda piedicilor puse de PSD, fosta sefa DNA are sanse mari sa ajunga procuror-sef european.

Digi 24: Viorica Dancila a obtinut fotografia pentru care Dragnea a platit 100.000 de dolari - surse

Inca de saptamana trecuta, echipa premierului incerca sa obtina o intalnire la nivel inalt, in incercarea de a puncta in campania electorala cu o fotografie care sa o valideze drept partener al SUA, au declarat surse oficiale pentru Digi24. ro.

Dancila spune ca PSD nu sustine un mandat pentru Kovesi la Parchetul European: Odobescu va vota impotriva

Viorica Dancila a declarat ca PSD nu sustine un mandat pentru Laura Codruta Kovesi in functia de procuror european, subliniind ca atunci cand exista suspiciuni, trebuie mai intai sa se lamureasca situatia, facand referire la dosarul deschis de Sectie Speciala pe numele fostului procuror-sef al DNA. De asemenea, presedinta PSD a spus ca Luminita Odobescu, ambasadorul Romaniei la Uniunea Europeana, va vota impotriva. Viorica Dancila, despre viitorul ministru al Justitiei: Cred ca vom veni tot cu o persoana din randul magistratilor Surse: Dancila nu va veni in Parlament cu noii ministri inaintea votului la motiunea de cenzura Premierul a promis ca nu da OUG pentru desfiintarea Sectiei Speciale .

Saptamana importanta pentru numirea Laurei Codruta Kovesi la sefia Parchetului European

Noua echipa de negociere a Parlamentului European ar urma sa se intalneasca marti cu reprezentantii Consiliului European, avand in vedere ca mai multe state au anuntat ca-si schimba pozitia si ca o sustin pe Laura Codruta Kovesi la sefia Parchetului European.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )