Libnet.ro
UNICEF

08:15

Viorica Dancila, un ultim atac impotriva adversarului ei din turul 2 al alegerilor prezidentiale. Adevaratele intentii si mize ale lui Klaus Iohannis

Playtech Playtech,
Viorica Dancila, un ultim atac impotriva adversarului ei din turul 2 al alegerilor prezidentiale. Adevaratele intentii si mize ale lui Klaus Iohannis

A mai ramas foarte putin timp pana cand romanii isi vor putea vota presedintele pentru urmatorii cinci ani. Duminica, 24 noiembrie, are loc al doilea tur al alegerilor prezidentiale in tara. Romanii din diaspora pot vota intre 22 si 24 noiembrie. Cetatenii romani vor putea alege intre Viorica Dancila si Klaus Iohannis. Viorica Dancila, un . continuă pe Playtech

Sinteza zilei. Viorica Dancila: PSD, motiune impotriva ministrului de finante

Viorica Dancila a prezentat, miercuri, la Sinteza zilei, ce planuri are pentru finalul campaniei electorale pentru turul 2. in plus, liderul social-democrat a anuntat ca saptamana viitoare PSD va depune o.

Viorica Dancila, o noua dezbatere inainte de turul doi al alegerilor prezidentiale. Cine participa

Viorica Dancila organizeaza astazi o noua dezbtaere, in penultima zi de campanie electorala pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. La acest eveniment, Viorica Dancila si PSD ii invita din nou pe reprezentantii mass-media la un dialog deschis, in care aceasta isi va prezenta, pe larg, programul de prezidentiabil. Viorica Dancila, o noua dezbatere .

FLORIN CITU: Viorica Dancila si Eugen Teodorovici stiau din martie ca vor depasi tinta de deficit

Ministrul finantelor, Florin Citu, spune ca Viorica Dancila si Eugen Teodorovici au stiut inca din martie ca vor depasi tinta de deficit si ca, pentru prima oara in istorie, va aduce in Parlament toti directorii din MFP si ANAF care au lucrat cu fostul ministru si cu Darius Valcov la elaborarea bugetului.

Viorica Dancila, despre schimbarea sa de la varful PSD, dupa turul II: Am incredere in romani

Viorica Dancila a raspuns despre posibila sa schimbare de la conducerea PSD, daca va pierde alegerile prezidentiale. Viorica Dancila are incredere ca duminica va primi votul romanilor pentru a fi viit.

VIORICA DANCILA: Sunt singura femeie care a intrat in turul doi

ACTUALIZARE - Viorica Dancila il acuza pe actualul presedinte de lasitate, precizand faptul ca acesta nu a refuzat o confruntare cu Victor Ponta in 2014.

Viorica Dancila viseaza la motiuni impotriva ministrilor PNL: ce problema are cu Citu

Dupa ce a pus pe butuci economia Romaniei, printr-o datorie externa fara precedent si promisiuni fara acoperire legate de salariu, Viorica Dancila il ataca pe actualul ministrul al Finantelor. Viorica Dancila se afla in plina campanie electorala si nu rateaza nicio seara in fata camerelor de luat vederi de la Antena 3. Desi nu mai .

Sefa PSD, schimbare de discurs cu iz electoral. Viorica Dancila: Nu, nu mai cred ca mitingul diasporei din 10 august 2018 a fost o lovitura de stat

Viorica Dancila, care il infrunta pe Klaus Iohannis in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, si-a schimbat discursul in ceea ce priveste protestul antiguvernamental al diasporei din 10 august 2018, care.

Viorica Dancila promite transparenta totala daca va fi presedinte. Presa si cetatenii, acces liber la Palatul Cotroceni

Viorica Dancila, contracandidatul presedintelui Klaus Iohannis in turul 2 al alegerilor prezidentiale, a preciat ca daca va castiga presedintia Romaniei, va fi extrem de transparenta, oferind acces liber la Palatul Cotroceni.

Ce raspuns a primit Viorica Dancila, dupa ce l-a invitat din nou la dezbatere pe Klaus Iohannis. Reactie ironica

Episod pilot, dubla doi. Viorica Dancila l-a invitat din nou la dezbatere pe Klaus Iohannis, pentru a-si infrunta perspectivele. Reactie ironica din partea senatoarei PNL Alina Gorghiu. Ce raspuns a primit Viorica Dancila dupa ce l-a invitat din nou la dezbatere pe Klaus Iohannis? De te-ndeamna, de te cheama Tu ramai la toate rece .

Gestul pe care l-a facut Viorica Dancila la sfarsit de campanie electorala. Ce cadou a vrut sa-i ofere adversarului sau, Iohannis

Viorica Dancila a tinut un nou discurs, vineri seara, in cadrul caruia l-a mentionat din nou pe presedintele Klaus Iohannis. Candidata PSD la alegerile prezidentiale a spus ca daca seful statului ar fi fost prezent, i-ar fi oferit trei cadouri: tricolorul Romaniei, Constitutia Romaniei si Biblia. Viorica Dancila a vrut sa ii faca trei cadouri .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )