Libnet.ro
UNICEF

22:31

FLORIN CITU: Viorica Dancila si Eugen Teodorovici stiau din martie ca vor depasi tinta de deficit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIN CITU: Viorica Dancila si Eugen Teodorovici stiau din martie ca vor depasi tinta de deficit

Ministrul finantelor, Florin Citu, spune ca Viorica Dancila si Eugen Teodorovici au stiut inca din martie ca vor depasi tinta de deficit si ca, pentru prima oara in istorie, va aduce in Parlament toti directorii din MFP si ANAF care au lucrat cu fostul ministru si cu Darius Valcov la elaborarea bugetului. continuă pe Ziarul Bursa

Citu: Dancila si Teodorovici stiau din martie ca vor depasi tinta de deficit

Ministrul Finantelor Florin Citu, spune, dupa ce PSD a anuntat o motiune simpla impotriva sa, ca va .

Dancila anunta ca PSD depune saptamana viitoare o motiune simpla impotriva ministrului Florin Citu

Viorica Dancila a anuntat miercuri seara, intr-o interventie la Antena 3, ca PSD va depune saptamana viitoare, in Parlament, o motiune simpla impotriva ministrului de Finante Florin Citu, pentru a da explicatii cu privire la cresterea euro.

VIORICA DANCILA: Am avut multe jigniri din partea lui Klaus Iohannis

ACTUALIZARE - Viorica Dancila a inceput dialogul deschis cu presa. Aceasta precizeaza ca isi face datoria de candidat, spunand ca a avut multe jigniri din partea actualului presedinte al Romaniei. ---- Prezidentiabilul PSD Viorica Dancila invita presa la un dialog deschis, intalnirea, urmand sa aiba loc cu ora inaintea dezbaterii organizate de contracandidatul sau Klaus Iohannis.

Teodorovici, schimbat din functia de guvernator al Bancii lui Putin. Cine ii va lua locul

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a emis un proiect de hotarare prin care propune schimbarea lui Eugen Teodorovici din functia de guvernator din partea Romaniei la Banca Internationala de Investitii. BII este.

PSD a intrat in ofensiva. Dancila a anuntat ca partidul sau va depune o motiune simpla impotriva lui Florin Citu

Presedintele PSD Viorica Dancila a anuntat miercuri seara ca PSD urmeaza sa depuna saptamana viitoare in Parlament o motiune simpla impotriva ministrului de Finante Florin Citu, pe fondul cresterii euro.

Florin Citu promite dezvaluiri explozive, dupa amenintarea cu motiunea: Vin in Parlament cu toti directorii din Ministerul Finantelor si ANAF

Ministrul Finantelor a reactionat, pe Facebook, la anuntul facut de Viorica Dancila privind motiunea simpla ce va fi depusa impotriva sa. FlorinCitu a anuntat ca va aduce cu el in Parlament toti.

Viorica Dancila viseaza la motiuni impotriva ministrilor PNL: ce problema are cu Citu

Dupa ce a pus pe butuci economia Romaniei, printr-o datorie externa fara precedent si promisiuni fara acoperire legate de salariu, Viorica Dancila il ataca pe actualul ministrul al Finantelor. Viorica Dancila se afla in plina campanie electorala si nu rateaza nicio seara in fata camerelor de luat vederi de la Antena 3. Desi nu mai .

Viorica Dancila, acuzata de liderul deputatilor PNL ca a mintit in declaratia de avere. Florin Roman: Vorbim de o colectie de ceasuri placate cu aur si argint

Florin Roman, liderul deputatilor PNL, a acuzat-o pe Viorica Dancila ca a mintit in declaratia de avere, intrucat nu a mentionat colectia de ceasuri placate cu aur si argint, a caror valoare.

Ce studii are Viorica Dancila si in ce specializari are competenta. Cum a ajuns in PSD

Viorica Dancila si Klaus Iohannis se lupta pentru Palatul Cotroceni, iar specializarile si competentele celor doi candidati la alegerile prezidentiale au fost subiect de discutie pentru alegatori in ultima perioada. Multi au vrut sa afle ce studii are Viorica Dancila si cum a reusit sa intre in PSD. Ce studii are Viorica Dancila si in .

Viorica Dancila, o noua dezbatere inainte de turul doi al alegerilor prezidentiale. Cine participa

Viorica Dancila organizeaza astazi o noua dezbtaere, in penultima zi de campanie electorala pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. La acest eveniment, Viorica Dancila si PSD ii invita din nou pe reprezentantii mass-media la un dialog deschis, in care aceasta isi va prezenta, pe larg, programul de prezidentiabil. Viorica Dancila, o noua dezbatere .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )