Libnet.ro
UNICEF

13:45

VIORICA DANCILA: Venirea noului ambasador al SUA la Bucuresti va marca inceputul unei noi etape a Parteneriatului strategic

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA: Venirea noului ambasador al SUA la Bucuresti va marca inceputul unei noi etape a Parteneriatului strategic

Presedintele PSD, Viorica Dancila, saluta votul din Senatul american pentru confirmarea lui Adrian Zuckerman in functia de ambasador al SUA in Romania si arata ca venirea acestuia in tara noastra va marca inceputul unei noi etape a Parteneriatului strategic. continuă pe Ziarul Bursa

Dancila saluta numirea lui Adrian Zuckerman in functia de ambasador al SUA la Bucuresti: Un ambasador puternic, atasat de romani

Presedintele PSD Viorica Dancila a salutat joi votul din Senatul american pentru confirmarea lui Adrian Zuckerman in functia de ambasador al SUA la Bucuresti. Fostul premier afirma ca acesta din urma este puternic atasat de Romania s de romani si ca numirea sa reprezinta inceputul unei noi etape.

Adrian Zuckerman a primit votul Senatului american pentru postul de ambasador al SUA la Bucuresti

Avocatul Adrian Zuckerman a primit votul Senatului american pentru postul de ambasador al SUA la Bucuresti. Conform site-ului Senatului Statelor Unite, votul pentru numirea lui Zuckerman a fost 65 - 30, toate voturile impotriva apartinand democratilor.

Viorica Dancila, dupa ce Adrian Zuckerman a fost confirmat ca ambasador al Statelor Unite la Bucuresti: Am incredere ca va marca inceputul unei noi etape

Viorica Dancila i-a transmis un mesaj lui Adrian Zuckerman la scurt timp dupa ce a fost confirmat ca fiind noul ambasador al Statelor Unite la Bucuresti. Salut votul din Senatul american pentru confirmarea.

Viorica Dancila s-a semnat bucatar-sef al delegatiei socialistilor intr-o scrisoare catre parlamentarii europeni

O gafa marca Viorica Dancila facuta, de aceasta data, in fata europarlamentarilor de la Bruxelles. in 2017, europarlamentarul Viorica Dancila le explica colegilor, printr-o scrisoare, necesitatea ordonantei 13. in documentul trimis de catre Dancila oficialilor europeni aceasta s-a semnat bucatar-sef al delegatiei socialistilor.

Viorica Dancila: Am ceasuri pe care si le poate permite orice om modest din Romania Am dat meditatii la matematica

Viorica Dancila a reafirmat luni ca ceasul despre care spune ca l-a primit cadou de la sotul ei valoreaza sub 5. 000 de euro si a declarat ca are mai multe ceasuri, dar nu de firma sau de marca ci modele pe care si le poate permite orice om modest din Romania.

Viorica Dancila, atac furibund la adresa lui Iohannis: S-a intors din SUA cu o sapca si trei poze

Viorica Dancila il ataca in termeni duri pe Klaus Iohannis, in dezbatearea organizata chiar cu o ora inainte de cea a contracandidatului sau si face referire la sapca primita de Presedinte la intalnirea cu.

Viorica Dancila (PSD): Voi lupta pentru aderarea la spatiul Schengen si la Zona Euro, intrarea in programul Visa Waiver si intarirea Parteneriatului Strategic cu SUA

Viorica Dancila, reprezentanta PSD in finala prezidentialelor de duminica, a afirmat, joi seara, intr-o conferinta de presa electorala, ca obiectivele pe care si le propune sunt aderarea la spatiul.

Viorica Dancila il critica pe Klaus Iohannis, printr-un discurs citit: ii sfideaza pe romani si vrea dezbateri doar cu cei agreati S-a intors din SUA cu o sapca si trei poze (VIDEO)

Viorica Dancila, reprezentantul PSD in finala prezidentialelor din 24 noiembrie, a venit, marti, la Palatul Parlamentului, unde a citit un discurs prin care i-a adus mai multe reprosuri presedintelui Klaus.

Rasturnare de situatie in cazul dezbaterii organizate de Iohannis: Viorica Dancila poate sa participe - cu o conditie

Viorica Dancila ar putea participa la dezbaterea organizata de PNL, marti, la Biblioteca Centrala Universitara din Bucuresti. Ludovic Orban a anuntat, luni seara, ca Viorica ar putea fi acceptat in Aula,.

Rasturnare de situatie in cazul dezbaterii lui Iohannis: Viorica Dancila poate sa participe - cu o conditie

Viorica Dancila ar putea participa la dezbaterea organizata de PNL, marti, la Biblioteca Centrala Universitara din Bucuresti.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )