Libnet.ro
UNICEF

13:15

Viorica Dancila s-a semnat bucatar-sef al delegatiei socialistilor intr-o scrisoare catre parlamentarii europeni

Hotnews Hotnews,
 Viorica Dancila s-a semnat bucatar-sef al delegatiei socialistilor intr-o scrisoare catre parlamentarii europeni

O gafa marca Viorica Dancila facuta, de aceasta data, in fata europarlamentarilor de la Bruxelles. in 2017, europarlamentarul Viorica Dancila le explica colegilor, printr-o scrisoare, necesitatea ordonantei 13. in documentul trimis de catre Dancila oficialilor europeni aceasta s-a semnat bucatar-sef al delegatiei socialistilor. continuă pe Hotnews

A fost sau nu chemata Viorica Dancila la DNA. Este o stire pe jumatate falsa

Viorica Dancila a organizat, joi, o noua dezbatere la care au fost invitati jurnalisti de la mai multe televiziuni si publicatii. Candidatul PSD la alegerile prezidentiale a declarat ca informatia potrivit careia va fi chemata la DNA este pe jumatate falsa. Viorica Dancila: DNA a spus ca nu ma cheama maine, dar ma poate chema .

Care este Teorema lui Pitagora si ce a raspuns Viorica Dancila. Tir de intrebari, la ultima conferinta de presa

Viorica Dancila a raspuns in cadrul ultimei conferinte de presa la o alta intrebare legata de matematica. De aceasta data, sefa PSD a fost intrebata care este Teorema lui Pitagora. Desi initial a refuzat sa raspunda la o astfel de intrebare, in cele din urma a preferat sa explice care este raspunsul. Viorica Dancila: Care .

Cat timp a vorbit Viorica Dancila fara pauza, la prima conferinta: Vreau sa devina un obicei!

Viorica Dancila i-a surprins de-a dreptul pe unii romani la dezbaterea sa cu discursul. Mai mult decat atat, a batut un record cu timpul in care a vorbit cu jurnalistii. Cat a stat de vorba candidatul PSD la alegerile prezidentiale cu ziaristii? Viorica Dancila, conferinta maraton. Cat a vorbit aceasta fara pauza? Conferinta de presa .

Ce studii are Viorica Dancila si in ce specializari are competenta. Cum a ajuns in PSD

Viorica Dancila si Klaus Iohannis se lupta pentru Palatul Cotroceni, iar specializarile si competentele celor doi candidati la alegerile prezidentiale au fost subiect de discutie pentru alegatori in ultima perioada. Multi au vrut sa afle ce studii are Viorica Dancila si cum a reusit sa intre in PSD. Ce studii are Viorica Dancila si in .

Viorica Dancila, o noua dezbatere inainte de turul doi al alegerilor prezidentiale. Cine participa

Viorica Dancila organizeaza astazi o noua dezbtaere, in penultima zi de campanie electorala pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. La acest eveniment, Viorica Dancila si PSD ii invita din nou pe reprezentantii mass-media la un dialog deschis, in care aceasta isi va prezenta, pe larg, programul de prezidentiabil. Viorica Dancila, o noua dezbatere .

Viorica Dancila viseaza la motiuni impotriva ministrilor PNL: ce problema are cu Citu

Dupa ce a pus pe butuci economia Romaniei, printr-o datorie externa fara precedent si promisiuni fara acoperire legate de salariu, Viorica Dancila il ataca pe actualul ministrul al Finantelor. Viorica Dancila se afla in plina campanie electorala si nu rateaza nicio seara in fata camerelor de luat vederi de la Antena 3. Desi nu mai .

Alina Gorghiu, despre Viorica Dancila: Sa-ti folosesti copilul adoptat in campania electorala e o rusine!

Vicepresedintele Senatului, Alina Gorghiu, a criticat-o pe Viorica Dancila pentru decizia de a vorbi despre copilul ei adoptat in campania electorala. Ea sustine ca ceea ce a facut candidatul PSD la alegerile prezidentiale este o maxima rusine. Alina Gorghiu o critica pe Viorica Dancila, dupa ce candidatul PSD a vorbit despre copilul adoptat in campania .

Ce le-a cerut Viorica Dancila jurnalistilor aflati in sala, in timpul dezbaterii. Va rog sa va uitati!

Viorica Dancila a sustinut, marti, o conferinta de presa de doua ore si jumatate, in cadrul careia a raspuns intrebarilor jurnalistilor. La un moment dat, candidatul PSD la alegerile prezidentiale le-a cerut celor prezenti sa ii verifice tocul de ochelari pentru a se asigura ca nu are casca sau microfon. Viorica Dancila le-a cerut jurnalistilor .

VIORICA DANCILA: Cred si acum ca este necesara o dezbatere

ACTUALIZARE - Viorica Dancila sustine ca o unire a Romaniei cu Republica Moldova poate fi realizata in conditiile in care Republica Moldova va adera la Uniunea Europeana. ----- *ACTUALIZARE - Viorica Dancila sustine ca investitiile Chinei in Romania sunt necesare. ---- *ACTUALIZARE - Viorica Dancila precizeaza ca nu a intervenit in justitie, acuzandu-l pe Klaus Iohannis de acest fapt.

VIORICA DANCILA: Sunt singura femeie care a intrat in turul doi

ACTUALIZARE - Viorica Dancila il acuza pe actualul presedinte de lasitate, precizand faptul ca acesta nu a refuzat o confruntare cu Victor Ponta in 2014. ------ *ACTUALIZARE - intrebata despre OUG 13, Viorica Dancila sustine ca nu ar putea da o asemenea ordonanta. ---- *ACTUALIZARE - Viorica Dancila sustine ca o unire a Romaniei cu Republica Moldova poate fi realizata in conditiile in care Republica Moldova va adera la Uniunea Europeana.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )