Libnet.ro
UNICEF

16:31

CU GANDUL LA REMANIEREA UNOR MINISTRI, Viorica Dancila nu exclude candidatura la prezidentiale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CU GANDUL LA REMANIEREA UNOR MINISTRI, Viorica Dancila nu exclude candidatura la prezidentiale

Premierul Viorica Dancila a declarat, ieri, pentru prima data, disponibilitatea sa de a candida la alegerile prezidentiale al caror prim tur va avea loc in 10 noiembrie. Dancila a spus: Daca partidul imi va cere sa candidez la prezidentiale, voi accepta ce spune partidul. Daca nu exista o alta optiune care sa ne duca in turul 2 si sa castigam, nu voi da inapoi. Nu vreau sa dau impresia ca sunt un om las. continuă pe Ziarul Bursa

VIORICA DANCILA: in CExN-ul de luni vom discuta si despre remaniere

Presedintele social-democratilor, Viorica Dancila, a anuntat ca, in cadrul Comitetului Executiv National al PSD, care va avea loc luni, vor fi abordate mai multe subiecte, printre care si remanierea guvernamentala.

Viorica Dancila anunta data remanierii guvernamentale

O remaniere guvernamentala va avea loc in aceasta vara si ar putea fi urmata de o restructurare a Executivului in toamna, a declarat, joi, prim-ministrul Viorica Dancila. Remanierea va avea loc in.

Rasturnare de situatie in PSD. Viorica Dancila: Daca partidul imi cere, candidez la prezidentiale. Nu vreau sa se creada ca sunt un om las

Premierul Viorica Dancila a declarat joi, intr-un interviu la DC News, ca daca ii va cere partidul sa candideze la alegerile prezidentiale si e singura solutie, atunci va accepta. Presedintele PSD a precizat totusi ca nu a luat in calcul acest lucru pana acum, insa nici nu exclude aceasta posibilitate.

Primele rezultate din sondajele PSD. De ce s-a razgandit Viorica Dancila si este dispusa sa candideze la prezidentiale

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a anuntat joi ca este dispusa sa candideze la alegerile prezidentiale daca partidul ii cere asta. Declaratia facuta la DCNews este surprinzatoare in contextul in care ea a exclus pana acum o candidatura, iar PSD a testat in sondaje pentru prezidentiale cinci lideri social-democrati, nu si pe premier. Surse social-democrate au declarat pentru HotNews. ro ca cei cinci pesedisti sunt cotati in sondaje cu un scor mai degraba in marja de eroare, avand sub 5% in intentia de vot.

Viorica Dancila: Daca partidul imi va cere sa candidez la prezidentiale, voi accepta ce spune partidul

Liderul PSD, Viorica Dancila, a declarat joi ca ar putea candida la alegerile prezidentiale de la finalul acestui an daca partidul ii va cere acest lucru. Nu vreau sa creada ca sunt un om las.

VIORICA DANCILA: Conducerea CNAIR a blocat evolutia unor proiecte

Conducerea Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a blocat in mod nejustificat evolutia unor proiecte, a declarat prim-ministrul Viorica Dancila, care a amintit ca a cerut demiterea din functie a sefului CNAIR, Narcis Neaga.

Viorica Dancila: Conducerea CNAIR a blocat in mod nejustificat evolutia unor proiecte

Conducerea Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a blocat in mod nejustificat evolutia unor proiecte, a declarat prim-ministrul Viorica Dancila, care a amintit ca a cerut demiterea din functie a sefului CNAIR, Narcis Neaga.

Viorica Dancila a cerut demiterea sefului de la Compania pentru Drumuri: Conducerea CNAIR a blocat, in mod nejustificat, evolutia unor proiecte

Premierul Viorica Dancila a spus, la inceputul sedintei de Guvern de marti, ca a cerut demiterea sefului Companiei Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR), Narcis Neaga. Dancila sustine ca au fost blocate proiecte in mod nejustificat.

Viorica Dancila a cerut din nou demiterea sefului CNAIR: A blocat in mod nejustificat evolutia unor proiecte (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a cerut, marti, in debutul sedintei de Guvern, demiterea directorului Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Narcis Neaga, pe care l-a acuzat de blocarea.

Viorica Dancila a descoperit ca un angajat din Guvern are salariul mai mare decat al ei. Despre ce suma este vorba

Un angajat din Guvern, are un salariu mai mare decat Viorica Dancila. Ce salarii sunt in cadrul Secretariatului General al Guvernului? Angajat la Guvern, salariu mai mare decat Viorica Dancila Premierul Viorica Dancila a confirmat indirect, in cursul zilei de joi, ca un angajat din Guvern are un salariu prea mare. Guvernul se pregatea miercuri .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2176 seconds )