Libnet.ro
UNICEF

00:07

Viorica Dancila: Voi candida la sefia PSD, NU si la prezidentiale

B1 B1,
Viorica Dancila: Voi candida la sefia PSD, NU si la prezidentiale

Viorica Dancila a anuntat, luni, ca va candida la presedintia PSD, dar nu si la prezidentiale. Sefa Executivului a spus ca ar vrea sa fie depuse mai multe candidaturi pentru sefia partidului. Voi. continuă pe B1

Dancila anunta ca va candida la sefia PSD. Sper sa fie si alti candidati / Cred ca in iulie putem face un nou congres pentru prezidentiabil

Viorica Dancila a anuntat, luni, ca va candida la sefia PSD la Congresul de la finalul lui iunie, insa nu va fi si candidatul partidului la prezidentiale. Premierul a precizat ca ar putea avea loc un nou congres in iulie pentru desemnarea prezidentiabilului.

Viorica Dancila anunta ca va candida la sefia PSD. Premierul respinge o candidatura la prezidentiale

Viorica Dancila a anuntat, luni, ca va candida la sefia PSD la Congresul de la finalul lui iunie, insa nu va fi si candidatul partidului la prezidentiale, potrivit Hotnews.

Viorica Dancila, sedinta cu deputatii PSD

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a anuntat ca deputatii PSD vor avea o sedinta de grup marti, la care va participa si premierul Viorica Dancila, si in cadrul careia se va decide strategia.

Dancila anunta candidatura pentru sefia PSD. Refuz sa cred ca exista tabere. Ce spune despre intrarea in cursa pentru prezidentiale

Premierul Viorica Dancila anunta ca va fi candidat la functia de presedinte al PSD, la congresul din 29 iunie. De asemenea, liderul de la Palatul Victoria a negat faptul ca in PSD ar fi mai multe tabere.

Surse din sedinta CEX: Viorica Dancila a amenintat cu demisia daca liderii PSD nu accepta un congres rapid. Cum se impart taberele

In sedinta CEX, premierul Viorica Dancila a amenintat ca demisioneaza daca liderii PSD nu sunt de acord cu organizarea unui Congres cat mai repede, la finalul lunii iunie. O alta tabara din partid, formata din Paul Stanescu, Gabriela Firea si Marcel Ciolacu, a cerut Congres abia dupa alegerile prezidentiale. Pana acum, Paul Stanescu a demisionat din functia de presedinte executiv. Urmeaza votul final pentru data Congresului.

Marcel Ciolacu, intrebat daca va candida la sefia PSD: Nu includ, nu exclud

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a evitat spuna daca va candida la o functie in PSD, la congresul partidului din 29 iunie.

VIORICA DANCILA: Avem oameni de valoare in PSD

Premierul Viorica Dancila afirma ca sedinta Comitetului Executiv al PSD a fost o dezbatere constructiva.

Viorica Dancila vrea o conducere colectiva a PSD: Nu as vrea sa-l judec pe Liviu Dragnea, dar as vrea sa schimb modul de lucru

Presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila, a declarat luni, la finalul Biroului Permanent al partidului, ca PSD ar trebui sa aiba o conducere colectiva pentru ca deciziile sa nu mai fie luate de un singur om, ca pe vremea lui Liviu Dragnea, ci de.

VIORICA DANCILA: Vom depune amendamente la pactul propus de presedinte

Premierul Viorica Dancila, presedinte interimar al PSD, a declarat, ieri, ca social-democratii vor depune amendamente la pactul politic propus de presedintele Klaus Iohannis.

Premierul Viorica Dancila, anunt important despre programul de guvernare

Premierul Viorica Dancila a anuntat pe pagina sa de Facebook ca programul de guvernare va fi modificat ca urmare a rezultatului alegerilor europarlamentare din 26 mai. Am avut o dezbatere constructiva astazi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2767 seconds )