Libnet.ro
UNICEF

22:00

Surse din sedinta CEX: Viorica Dancila a amenintat cu demisia daca liderii PSD nu accepta un congres rapid. Cum se impart taberele

Adevărul Adevărul,
Surse din sedinta CEX: Viorica Dancila a amenintat cu demisia daca liderii PSD nu accepta un congres rapid. Cum se impart taberele

In sedinta CEX, premierul Viorica Dancila a amenintat ca demisioneaza daca liderii PSD nu sunt de acord cu organizarea unui Congres cat mai repede, la finalul lunii iunie. O alta tabara din partid, formata din Paul Stanescu, Gabriela Firea si Marcel Ciolacu, a cerut Congres abia dupa alegerile prezidentiale. Pana acum, Paul Stanescu a demisionat din functia de presedinte executiv. Urmeaza votul final pentru data Congresului. continuă pe Adevărul

MARCEL CIOLACU, LA IESIREA DIN SEDINTA CEX: Trebuia sa ne facem niste planuri si pentru viitor

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat, astazi, dupa sedinta CEx a PSD, ca trebuia o analiza mai aprofundata si asupra trecutului si planuri concrete pentru viitor, de aceea ar fi preferat un congres mai tarziu.

Surse: Discutii Klaus Iohannis si Viorica Dancila despre ministri, dupa consultarile de la Cotroceni

Premierul Viorica Dancila si presedintele Klaus Iohannisau vorbit in cursul zilei de miercuri despre fiecare propunere de ministru in parte, au declarat surse pentru Antena 3. Nu s-a discutat insa.

Viorica Dancila, declaratii de ultima ora dupa Cex: Am incercat sa-l conving pe Paul Stanescu sa nu demisioneze

Premierul Viorica Dancila a declarat imediat dupa sedinta Cex al Partidului Social Democrat ca este nevoie de un nou program politic. in ceea ce priveste demisia lui Paul Stanescu, premierul a precizat ca a.

Culisele sedintei PSD. De ce a demisionat Paul Stanescu si cum s-a deteriorat relatia cu Viorica Dancila / Premierul ar fi fost informat de persoane din afara partidului ca Paul Stanescu o va sustine pe Gabriela Firea (surse)

Social-democratii au decis surprinzator vineri, in sedinta Comitetului Executiv, sa convoace congresul pentru alegerea unei noi conduceri la sfarsitul lunii iunie, in aproximativ trei saptamani. Miza organizarii congresului este de fapt candidatura Vioricai Dancila la sefia PSD din postura de presedinte interimar, au declarat pentru HotNews. ro surse din conducerea PSD. De altfel propunerea de a face congres rapid pentru sefia partidului a apartinut lui Dancila si a fost respinsa chiar de oamenii care i-au stat alaturi dupa arestarea lui Liviu Dragnea. Mai exact, decizia nu a fost sustinuta de Paul Stanescu, Marcel Ciolacu si Gabriela Firea - oamenii care au ajutat-o pe Dancila sa-i debarce pe liderii fideli lui Liviu Dragnea.

Viorica Dancila: Luam in calcul si sustinerea unui candidat din afara PSD la prezidentiale (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat, vineri, dupa CEx, ca nu este exclus ca partidul sa sustina la prezidentiale un candidat din afara PSD. Luam in calcul si aceasta varianta. Binenteles ca decizia o vom lua.

Ce portofolii de comisar european a cerut Viorica Dancila la Bruxelles / Numele luate in calcul - surse

Premierul Viorica Dancila a trimis la Bruxelles lista cu portofoliile de comisar european vizate de Romania - Transporturi, Energie, Extindere si Economie Digitala. Pentru Transporturi, au declarat surse politice pentru HotNews. ro. Eugen Teodorovici, Dan Nica, Mircea Geoana, Vasile Dancu si Victor Negrescu sunt numele vehiculate, in timp ce Rovana Plumb nu ar mai fi o varianta.

Val de ironii dupa ce premierul Viorica Dancila si-a deschis pagina de Facebook si a postat un citat din Churchill: Orice om ii place sa citeasca ce ne spuneti dvs

Prima postare pe Facebook a premierului Viorica Dancila, care incepe cu un citat din Churchill, a starnit un val imens de ironii. Postarea a strans in 13 ore peste 4. 000 de comentarii. Nu oricine-l intelege pe domnul Churchill. Sper ca l-ati citit in engleza si n-ati pierdut esenta, scrie un utilizator. Va rog din suflet sa va dati demisia si sa faceti acordul predicatului cu subiectul, scrie altul. Orice om ii place sa citeasca ce ne spuneti dvs, scrie alt utilizator.

Viorica Dancila, dupa sedinta coalitiei: Nu trebuie sa suprapunem un referendum peste niciun fel de alegeri

Coalitia de guvernare a stabilit ca nu trebuie suprapus un referendum peste niciun fel de alegeri, a declaratpremierul Viorica Dancila. Am stabilit faptul ca nu trebuie sa suprapunem un referendum.

VIORICA DANCILA: Presedintele trebuie sa fie un exemplu in respectarea Constitutiei

ACTUALIZARE Data la care se va desfasura congresul PSD va fi stabilita vineri, prin vot, in sedinta Comitetului Executiv National al partidului, a declarat, astazi, presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila. ---- * ACTUALIZARE Dancila, dupa consultari: Am propus formarea unui grup de lucru pentru a pune cat mai repede in aplicare referendumul ----- Premierul Viorica Dancila i-a transmis, astazi, presedintelui Klaus Iohannis ca este important sa respecte Constitutia si sa se adreseze tuturor cetatenilor, iar consultarile nu inseamna incercarea de a forma o majoritate pentru a da la o parte Guvernul Romaniei.

Viorica Dancila, declaratii dupa sedinta Biroului Permanent National al PSD: Iohannis trebuie sa respecte constitutia

Viorica Dancila l-a criticat pe presedintele Iohannis, la finalul sedintei Biroului Permanent National al PSD. Premierul l-a acuzat pe Iohannis ca se foloseste de consultarile cu partidele parlamentare pentru a .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )