Libnet.ro
UNICEF

06:45

Viorica Dancila: il vom actiona in judecata pe Klaus Iohannis pentru afirmatia ca este corupt Guvernul. Este usor de lipit etichete, dar trebuie sa aiba fundament (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila: il vom actiona in judecata pe Klaus Iohannis pentru afirmatia ca este corupt Guvernul. Este usor de lipit etichete, dar trebuie sa aiba fundament (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, sambata, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, ca partidul pe care il conduce il va da in judecata pe presedintele Klaus Iohannis, pentru ca acesta a. continuă pe B1

VIORICA DANCILA: il vom actiona in judecata pe presedintele Iohannis

Comitetul Executiv National al PSD a decis, sambata, la Mamaia, sa il actioneze in instanta pe presedintele Klaus Iohannis pentru ca a afirmat ca Guvernul este corupt, a anuntat presedintele social-democratilor, Viorica Dancila.

Viorica Dancila: il vom da in judecata pe Iohannis pentru ca ne-a facut guvern corupt. Dimpotriva, am fost unul dintre luptatorii pentru statul de drept

Comitetul Executiv National al PSD a decis sambata, la Mamaia, sa il actioneze in instanta pe presedintele Klaus Iohannis pentru ca a afirmat ca Guvernul este corupt, a anuntat presedintele.

Viorica Dancila exclude categoric retragerea din cursa pentru alegerile prezidentiale

Viorica Dancila exclude categoric retragerea din cursa pentru alegerile prezidentiale. intrebata de jurnalisti daca ia in calcul aceasta varianta, presedintele PSD spune ca nu s-a gandit vreo clipa sa.

Viorica Dancila: il vom actiona in judecata pe presedinte. Nu am avut niciodata probleme de coruptie, dimpotriva

Presedintele PSD Viorica Dancila a declarat la finalul sedintei Comitetului Executiv CEx) a partidului de la Mamaia ca urmeaza sa-l actioneze in judecata pe presedintele Klaus Iohannis pentru acuzatiile la adresa Guvernului si a reafirmat ca nu a primit decizia de rechemare a lui George Maior, ci doar o informare.

Premierul Viorica Dancila: Vom merge in Parlament pentru a ne duce mandatul pana la capat

Premierul Viorica Dancila a sustinut, miercuri seara, declaratii de presa la Palatul Victoria, la scurt timp dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca va respinge remanierea propusa de premier.

Viorica Dancila a anuntat ca, luni, Guvernul depune o plangere penala impotriva presedintelui Klaus Iohannis: Care este motivul

Premierul Viorica Dancila a anuntat, in sedinta CEx a PSD, ca luni, Guvernul va depune o plangere penala impotriva presedintelui Klaus Iohannis. Asta dupa ce zilele trecut, seful statului a catalogat drept.

VIORICA DANCILA: Vom asigura o guvernare competenta pana la capat

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, afirma ca sunt multe de facut si actualul Executiv va asigura o guvernare competenta pana la capat, iar celorlalti le ureaza succes in campanie.

VIORICA DANCILA: Vom asigura o guvernare competenta pana la capat

Actualul Executiv va asigura o guvernare competenta pana la capat, a scris, ieri, pe pagina sa de Facebook, premierul Viorica Dancila, precizand: Exista zilele acestea o serie intreaga de nemultumiri, de scenarii, toate aparute pe fondul unui dezechilibru de moment pe care iesirea ALDE de la guvernare l-a creat.

Premierul Viorica Dancila reactioneaza la atacul lui Iohannis LIVE TEXT si VIDEO

Premierul Viorica Dancila va sustine astazi, ora 20. 30, declaratii de presa la Palatul Victoria. Anuntul vine la putin timp dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca va respinge remanierea propusa de.

Victor Ponta, mesaj pentru premierul Dancila dupa deciziile lui Klaus Iohannis: Trebuie sa mearga in Parlament!

Doamna Dancila trebuie sa mearga in Parlament. Nu poti sa guvernezi fara sa ai un vot cand se schimba structura politica. Al doilea mesaj pe care l-a transmis a aratat ca nu este un blat cu Dancila.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )