Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila: il vom da in judecata pe Iohannis pentru ca ne-a facut guvern corupt. Dimpotriva, am fost unul dintre luptatorii pentru statul de drept

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila: il vom da in judecata pe Iohannis pentru ca ne-a facut guvern corupt. Dimpotriva, am fost unul dintre luptatorii pentru statul de drept

Comitetul Executiv National al PSD a decis sambata, la Mamaia, sa il actioneze in instanta pe presedintele Klaus Iohannis pentru ca a afirmat ca Guvernul este corupt, a anuntat presedintele. continuă pe Antena3

Premierul Viorica Dancila: Vom merge in Parlament pentru a ne duce mandatul pana la capat

Premierul Viorica Dancila a sustinut, miercuri seara, declaratii de presa la Palatul Victoria, la scurt timp dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca va respinge remanierea propusa de premier.

VIORICA DANCILA: Vom asigura o guvernare competenta pana la capat

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, afirma ca sunt multe de facut si actualul Executiv va asigura o guvernare competenta pana la capat, iar celorlalti le ureaza succes in campanie.

VIORICA DANCILA: Vom asigura o guvernare competenta pana la capat

Actualul Executiv va asigura o guvernare competenta pana la capat, a scris, ieri, pe pagina sa de Facebook, premierul Viorica Dancila, precizand: Exista zilele acestea o serie intreaga de nemultumiri, de scenarii, toate aparute pe fondul unui dezechilibru de moment pe care iesirea ALDE de la guvernare l-a creat.

VIDEO Ce ii reproseaza Viorica Dancila lui Klaus Iohannis: Nu este un presedinte al tuturor romanilor, nu este empatic si nu aduce consensul

Cele trei lucruri pe care premierul Viorica Dancila i le-ar reprosa lui Klaus Iohannis sunt faptul ca nu este un presedinte al tuturor romanilor, nu este empatic si nu aduce consensul.

Viorica Dancila: Facem toate eforturile pentru a face Autostrada Ploiesti - Comarnic

Guvernul face toate eforturile pentru a realiza Autostrada Ploiesti - Comarnic, a dat asigurari joi premierul Viorica Dancila, care a participat la sfintirea Manastirii Taierea Capului Sf. Ioan Botezatorul.

Premierul Dancila: Vom merge in Parlament pentru aprobarea remanierii. Iohannis, comportament la fel de imatur si egoist ca Tariceanu - unul abandoneaza guvernarea, altul abandoneaza numirea ministrilor (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, miercuri seara, ca va merge in Parlament pentru a obtine aprobarea remanierii guvernamentale si l-a criticat dur pe Klaus Iohannis, dupa ce presedintele Romaniei a respins.

VIDEO Viorica Dancila: Vom merge in Parlament si vom incerca sa obtinem sustinerea necesara pentru continuarea mandatului

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri seara ca va merge in Parlament pentru a incerca sa obtina sustinerea necesara pentru continuarea mandatului in fruntea Guvernului.

Viorica Dancila anunta ca Guvernul se va adresa CCR daca presedintele Iohannis nu accepta propunerile de interimari la ministerele care au fost conduse de membri ai ALDE

Premierul Viorica Dancila a anuntat sambata, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, ca daca presedintele Klaus Iohannis nu va semna decretele pentru numirea celor trei ministri interimari la.

VIORICA DANCILA: il vom actiona in judecata pe presedintele Iohannis

Comitetul Executiv National al PSD a decis, sambata, la Mamaia, sa il actioneze in instanta pe presedintele Klaus Iohannis pentru ca a afirmat ca Guvernul este corupt, a anuntat presedintele social-democratilor, Viorica Dancila.

Viorica Dancila: il vom actiona in judecata pe Klaus Iohannis pentru afirmatia ca este corupt Guvernul. Este usor de lipit etichete, dar trebuie sa aiba fundament (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, sambata, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, ca partidul pe care il conduce il va da in judecata pe presedintele Klaus Iohannis, pentru ca acesta a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2525 seconds )