Libnet.ro
UNICEF

06:15

Viorica Dancila: Vom urgenta legea privind combaterea violentei in familie

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila: Vom urgenta legea privind combaterea violentei in familie

Premierul Viorica Dancila a spus la inceputul sedintei de Guvern, ca va urgenta procedurile de adoptare a legii privind combaterea violentei in familie. 80 de ONG-uri i-au transmis marti premierului o scrisoare deschisa prin care ii cer sa adopte masuri eficiente de monitorizare a agresorilor cu ajutorul bratarilor electronice, precum si deblocarea proiectului de lege a Guvernului pentru armonizarea lui cu prevederile Conventiei de la Instanbul. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila cere urgentarea legii privind combaterea violentei in familie

Premierul Vasilica Viorica Dancila a cerut miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, urgentarea legii prvind combaterea violentei in familie. Am primit astazi o scrisoare semnata de peste 80 de ONG-uri referitoare la procedurile privind ordinele de protectie si asta in urma a ceea ce am vazut ca a aparut in ultima perioada in spatiul public. Astfel, astazi am avut discutii cu ministerele implicate si am cerut ca sa urgentam legea privind combaterea violentei in familie, a spus Dancila.

UDMR sustine noul guvern condus de Viorica Dancila: Vom da inca o sansa PSD-ALDE (VIDEO)

UPDATE:Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat la finalul consultarilor de la Parlament ca partidul sau va vota pentru noul guvern condus de Viorica Dancila. Vom da inca o sansa.

Viorica Dancila: Vom adopta astazi OUG privind prorogarea termenului de depunere a formularului 600 de la 31 ianuarie la 15 aprilie

Guvernul va adopta in sedinta de miercuri un proiect de Ordonanta de Urgenta privind amanarea depunerii formularului 600 pana pe 15 aprilie. Astazi vom adopta OUG privind prorogarea termenului de depunere a formularului 600 de la 31 ianuarie la 15 aprilie, a anuntat premierul Vasilica Viorica Dancila, la inceputul sedintei de Guvern.

Viorica Dancila: Vom renunta la Formularul 600 si ulterior la aproape toate celelalte

Viorica Vasilica Dancila, premierul desemnat, a declarat luni, in discursul din Parlament, ca va ren.

UPDATE Guvernul a aprobat OUG privind amanarea termenului de depunere a formularului 600 de la 31 ianuarie la 15 aprilie

Guvernul va adopta in sedinta de miercuri un proiect de Ordonanta de Urgenta privind amanarea depunerii formularului 600 pana pe 15 aprilie. Astazi vom adopta OUG privind prorogarea termenului de depunere a formularului 600 de la 31 ianuarie la 15 aprilie, a anuntat premierul Vasilica Viorica Dancila, la inceputul sedintei de Guvern. UPDATE Proiectul de OUG a fost aprobat. Vezi ce prevede actul normativ.

UPDATE Guvernul a aprobat OUG privind amanarea termenului de depunere a formularului 600 de la 31 ianuarie la 15 aprilie

Guvernul va adopta in sedinta de miercuri un proiect de Ordonanta de Urgenta privind amanarea depunerii formularului 600 pana pe 15 aprilie. Astazi vom adopta OUG privind prorogarea termenului de depunere a formularului 600 de la 31 ianuarie la 15 aprilie, a anuntat premierul Vasilica Viorica Dancila, la inceputul sedintei de Guvern. UPDATE Proiectul de OUG a fost aprobat. Vezi ce prevede actul normativ. Participa in text la sondajul HotNews. ro: Ajuta cu ceva amanarea formularului 600 pana in aprilie?.

Vom adopta o ordonanta privind prorogarea termenului de depunere a formularului 600

Termenul de depunere a Formularului 600 va fi prorogat de la 31 ianuarie la 15 aprilie, a anuntat astazi premierul Viorica Dancila.

Viorica Dancila, ANUNT OFICIAL privind formularul 600: Ce se prevede in prima ordonanta de urgenta a noului guvern! Va fi sau NU ELIMINAT?! (VIDEO)

In prima sedinta de guvern de la instalarea guvernului Viorica Dancila, premierul a anuntat adoptarea unei ordonante de urgenta privind prorogarea termenului de depunere a actului pana la 15.

CTP, amendat de Consiliul pentru Combaterea Discriminarii fiindca a comparat-o pe Viorica Dancila cu o specie de maimuta. Ce spune jurnalistul

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a fost amendat de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) dupa ce, intr-o emisiune difuzata de Digi 24, a comparat-o pe Viorica Dancila, noul prim ministru al Romaniei, cu o specie de maimuta. CTP sustine insa ca nu a fost o comparatie, ci o observatie de natura estetica.

CTP, amendat de Consiliul pentru Combaterea Discriminarii fiindca ar fi comparat-o pe Viorica Dancila cu o specie de maimuta. Ce spune jurnalistul

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a fost amendat de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) dupa ce, intr-o emisiune difuzata de Digi 24, ar fi comparat-o pe Viorica Dancila, noul prim ministru al Romaniei, cu o specie de maimuta. CTP sustine insa ca nu a fost o comparatie, ci o observatie de natura estetica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )