Libnet.ro
UNICEF

07:45

Vom adopta o ordonanta privind prorogarea termenului de depunere a formularului 600

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vom adopta o ordonanta privind prorogarea termenului de depunere a formularului 600

Termenul de depunere a Formularului 600 va fi prorogat de la 31 ianuarie la 15 aprilie, a anuntat astazi premierul Viorica Dancila. continuă pe Ziarul Bursa

Viorica Dancila: Vom adopta astazi OUG privind prorogarea termenului de depunere a formularului 600 de la 31 ianuarie la 15 aprilie

Guvernul va adopta in sedinta de miercuri un proiect de Ordonanta de Urgenta privind amanarea depunerii formularului 600 pana pe 15 aprilie. Astazi vom adopta OUG privind prorogarea termenului de depunere a formularului 600 de la 31 ianuarie la 15 aprilie, a anuntat premierul Vasilica Viorica Dancila, la inceputul sedintei de Guvern.

UPDATE Guvernul a aprobat OUG privind amanarea termenului de depunere a formularului 600 de la 31 ianuarie la 15 aprilie

Guvernul va adopta in sedinta de miercuri un proiect de Ordonanta de Urgenta privind amanarea depunerii formularului 600 pana pe 15 aprilie. Astazi vom adopta OUG privind prorogarea termenului de depunere a formularului 600 de la 31 ianuarie la 15 aprilie, a anuntat premierul Vasilica Viorica Dancila, la inceputul sedintei de Guvern. UPDATE Proiectul de OUG a fost aprobat. Vezi ce prevede actul normativ. Participa in text la sondajul HotNews. ro: Ajuta cu ceva amanarea formularului 600 pana in aprilie?.

UPDATE Guvernul a aprobat OUG privind amanarea termenului de depunere a formularului 600 de la 31 ianuarie la 15 aprilie

Guvernul va adopta in sedinta de miercuri un proiect de Ordonanta de Urgenta privind amanarea depunerii formularului 600 pana pe 15 aprilie. Astazi vom adopta OUG privind prorogarea termenului de depunere a formularului 600 de la 31 ianuarie la 15 aprilie, a anuntat premierul Vasilica Viorica Dancila, la inceputul sedintei de Guvern. UPDATE Proiectul de OUG a fost aprobat. Vezi ce prevede actul normativ.

Viorica Dancila, ANUNT OFICIAL privind formularul 600: Ce se prevede in prima ordonanta de urgenta a noului guvern! Va fi sau NU ELIMINAT?! (VIDEO)

In prima sedinta de guvern de la instalarea guvernului Viorica Dancila, premierul a anuntat adoptarea unei ordonante de urgenta privind prorogarea termenului de depunere a actului pana la 15.

Viorica Dancila: Vom urgenta legea privind combaterea violentei in familie

Premierul Viorica Dancila a spus la inceputul sedintei de Guvern, ca va urgenta procedurile de adoptare a legii privind combaterea violentei in familie. 80 de ONG-uri i-au transmis marti premierului o scrisoare deschisa prin care ii cer sa adopte masuri eficiente de monitorizare a agresorilor cu ajutorul bratarilor electronice, precum si deblocarea proiectului de lege a Guvernului pentru armonizarea lui cu prevederile Conventiei de la Instanbul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )