Libnet.ro
UNICEF

13:45

Viorica intra des in casa lui Gheorghe Dinca, pana intr-o zi cand barbatul i-a oferit bani ca sa faca dragoste cu el. A fugit mancand pamantul! Asta i-a fost probabil salvarea

Antena3 Antena3,
Viorica intra des in casa lui Gheorghe Dinca, pana intr-o zi cand barbatul i-a oferit bani ca sa faca dragoste cu el. A fugit mancand pamantul! Asta i-a fost probabil salvarea

Viorica intra des in casa lui Gheorghe Dinca, pana intr-o zi cand barbatul i-a oferit bani ca sa faca dragoste cu el. A fugit mancand pamantul! Asta i-a fost probabil salvarea. Am lucrat. continuă pe Antena3

Crimele din Caracal. Ce apare pe harta Google, cand cauti casa lui Gheorghe Dinca

Crimele din Caracal au ingrozit Romania si au fost subiectul principal al stirilor la toate posturile de televiziunile. Si internetul a fost plin de informatii despre ororile din judetul Olt, iar casa lui Gheorghe Dinca a fost marcata Google Maps, unde a primit mai multe recenzii si comentarii. Casa lui Gheorghe Dinca a fost marcata .

Rezultat INML: Oasele gasite la casa lui Gheorghe Dinca, 100% umane

Ancheta continua! Oamenii legii primesc noi piste, in telefonul criminalului din Caracal au fost gasite numerele unor politisti si interlopi ai locului. Concluziile preliminare alte testelor genetice cu privire la oasele gasite in casa lui Dinca au sosit. Rezultat INML: Oasele gasite la casa presupusului criminal din Caracal, Gheorghe Dinca, 100% umane Vineri, oamenii legii .

Reconstituirea crimei de la Caracal. Anchetatorii se intorc luni la casa lui Gheorghe Dinca

Anchetatorii se intorc astazi la casa lui Gheorghe Dinca unde acesta a recunoscut ca a ucis cele doua fete pe care le rapise. in timpul audierilor, barbatul le-a povestit procurorilor cum le-a omorat pe tinere. Ultima dintre ele, Alexandra, a fost ucisa cand a fost descoperita cu telefonul de pe care sunase la 112. DIICOT: Dinca a recunoscut ca a ucis-o pe Alexandra joi la pranz, dupa ce a suprins-o cu telefonul in mana. Cazul Caracal: Gheorghe Dinca a recunoscut ambele crime Avocat: El a dat detalii despre modul in care le-a ucis pe feteAudierea lui Dinca a fost intrerupta, pentru ca i s-ar fi facut rau Avocat: A cedat din cauza remuscarilor, are pareri de rau pentru faptele sale.

Surse IML: Oasele gasite in casa lui Gheorghe Dinca sunt de om. Se incearca recompunerea scheletului

Fragmentele osoase descoperite in casa groazei din Caracal, acolo unde se presupune ca adolescenta Alexandra Mihaela Macesanu a fost ucisa de Gheorghe Dinca, au ajuns la IML Mina.

Casa lui Gheorghe Dinca, reper pe Google Maps

Casa Groazei din Caracal a devenit reper pe Google Maps. O simpla cautare in aplicatie dupa numele suspectului de crima, Gheorghe Dinca, duce utilizatorii direct la locul in care se presupune ca au fost.

Exclusiv surse din ancheta: Oasele gasite in casa lui Gheorghe Dinca sunt ale unei fetite cu varsta intre 12 si 17 ani

Update: Informatii de ultima ora oferite in exclusivitate de Antena 3. Potrivit surselordin ancheta oasele calcinate gasitela Gheorghe Dinca sunt umane, au apartinut unei fetite cu varsta intre 12.

Exclusiv surse din ancheta: Oasele gasite in casa lui Gheorghe Dinca sunt umane, posibil sa apartina unui copil

Update: Informatii de ultima ora. Potrivit surselordin ancheta oasele gasite la Gheorghe Dinca sunt umane, apartin unei persoane cu talie mica, subtire, posibil copil. Se inventariaza varsta. Urmeaza.

Avocatul lui Gheorghe Dinca, dezvaluiri-explozive despre ce a gasit in curtea casei lui Gheorghe Dinca: Erau acolo, in curte!

Alexandru Bogdan, avocatul suspectului in cazul de la Caracal, a declarat ca din casa lui Gheorghe Dinca anchetatorii au ridicat trei telefoane, precizand ca pata de sange din curtea acestuia este de natura.

A treia perchezitie la casa lui Gheorghe Dinca. Suspectul in cazul disparitiei Alexandrei, adus din arest pentru a asista la ancheta

Politistii efectueaza duminica dimineata o noua perchezitie la domiciliul lui Gherghe Dinca, in Caracal, principalul suspect, arestat pentru 30 de zile, in cazul disparitiei Alexandrei Macesanu.

Fiica lui Gheorghe Dinca, legaturi cu un italian bogat acuzat ca facea trafic cu munitie. Cum i-ar fi preluat femeia afacerea

Daniela Dinca, fiica barbatului arestat in cazul rapirilor de la Caracal, a avut legaturi foarte stranse cu un om de afaceri italian acuzat ca a facut trafic de munitie. Italianul, care a cumparat in judetul Arad un domeniu de vanatoare si 2. 500 de hectare de teren agricol, a murit in februarie 2019. in ziua in care Politia descindea la casa lui Gheorghe Dinca din Carcal, Daniela prelua administrarea afacerilor italianului din Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )