Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avocatul lui Gheorghe Dinca, dezvaluiri-explozive despre ce a gasit in curtea casei lui Gheorghe Dinca: Erau acolo, in curte!

Antena3 Antena3,
Avocatul lui Gheorghe Dinca, dezvaluiri-explozive despre ce a gasit in curtea casei lui Gheorghe Dinca: Erau acolo, in curte!

Alexandru Bogdan, avocatul suspectului in cazul de la Caracal, a declarat ca din casa lui Gheorghe Dinca anchetatorii au ridicat trei telefoane, precizand ca pata de sange din curtea acestuia este de natura. continuă pe Antena3

UPDATE Cazul de la Caracal. Avocatul lui Gheorghe Dinca: ,,Nu sunt alte probe in plus

Alexandru Bogdan, avocatul suspectului in cazul de la Caracal, a declarat ca din casa lui Gheorghe D.

Avocatul lui Georghe Dinca: Remuscarile l-au facut sa-si recunoasca faptele

Alexandru Bogdan, avocatul lui Gheorghe Dinca, a declarat ca inculpatului i s-a facut rau, motiv pentru care audierea de la DIICOT Craiova a fost intreupta. Se va relua de la ora 8. Din cauza unor.

UPDATE Cazul Caracal Gheorghe Dinca a recunoscut ambele crime Avocat: El a dat detalii despre modul in care le-a ucis pe fete

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dinca, si-a recunoscut, duminica dupa-amiaza, ambele crime, atat in cazul Alexandrei, cat si al Luizei, a declarat avocatul din oficiu al barbatului. Deocamdata nu se stie daca autorul a anuntat si unde sunt cadavrele. UPDATE: Avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dinca a confirmat ca ucigasul a indicat locul unde le-a ucis pe Alexandra si Luiza, dar aparatorul nu a vrut sa dea detalii.

Avocatul suspectului din Caracal: Nu s-a gasit sange vizibil in locuinta, au fost prelevate fragmente de oase, fire de par si haine. Apelul la 112, de pe telefonul lui

Avocatul lui Gheorghe Dinca spune ca nu au aparut probe noi in acest caz, iar anchetatorii au prelevat din locuinta acestuia fragmente de oase, fire de par si haine, care urmeaza sa fie analizate. in schimb, nu s-au gasit pete de sange vizibile.

Cum si-a ales Gheorghe Dinca victimele. Dezvaluirea a fost facuta in timpul audierilor

In timpul audierilor, Gheorghe Dinca a marturisit si cum si-a ales victimele. Bogdan Alexandru, avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dinca, a declarat presei ca criminalul a dat informatii despre.

Detalii socante despre Gheorghe Dinca: Avea forta mare in maini. Uneori din curtea lui iesea un miros urat, de ars

Apar detalii socante despre Gheorghe Dinca, barbatul care a recunoscut ca le-a ucis pe Luiza si Alexandra. Vecinii barbatului spun ca era ursuz si dificil si nu prea iesea din curte. Cu toate.

Gheorghe Dinca le-a ucis pe Alexandra si pe Luiza. Nu exista alte crime, spune avocatul sau. Jurnalistul Sorin Ovidiu Balan: Sunt 18 disparitii suspecte in zona

Avocatul Alexandru Bogdan a declarat ca Gheorghe Dinca si-a recunoscut duminica faptele de omor, atat in cazul Alexandrei Macesan, fata de 15 ani, cat si al Luizei Melencu, adolescenta de 18 ani disparuta.

ULTIMA ORA Criminalul din Caracal si-a recunoscut ambele crime: ce detalii a oferit Gheorghe Dinca

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dinca, si-a recunoscut ambele crime. Anuntul a fost facut duminica de avocatul acestuia, care a precizat ca barbatul a recunoscut ca le-a ucis pe cele doua adolescente, Alexandra si Luiza, date disparute. Gheorghe Dinca a recunoscut ca a comis cele doua crime. Barbatul in varsta de 66 de ani a .

Criminalul Gheorghe Dinca a recunoscut ca le-a omorat pe Luiza si Alexandra. A doua victima ar fi fost prinsa in timp ce suna la 112. Cum a motivat faptele sale

Avocatul Alexandru Bogdan a declarat ca Gheorghe Dinca si-a recunoscut duminica faptele de omor, atat in cazul Alexandrei Macesanu, fata de 15 ani, cat si al Luizei Melencu, adolescenta de 18 ani disparuta i.

Gheorghe Dinca a recunoscut ca le-a ucis pe Alexandra si Luiza. Ce explicatii a oferit criminalul

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dinca, a recunoscut, duminica, uciderea celor doua fete disparute, Alexandra si Luiza, potrivit MEDIAFAX, care il citeaza pe avocatul suspectului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )