Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIRALUL ZILEI! Cea mai tare DEMISIE din toate timpurile! Incredibil ce a putut scrie omul acesta...

B1 B1,
VIRALUL ZILEI! Cea mai tare DEMISIE din toate timpurile! Incredibil ce a putut scrie omul acesta...

O demisie neobisnuita s-a viralizat pe Internet. Nu de putine ori oamenilor le trece prin cap sa demisioneze de la locul de munca dar, fie nu o fac, fieo fac pentru lucruri mai putin. continuă pe B1

Postal Savings Bank pregateste cea mai mare listare din China, din ultimii patru ani

Postal Savings Bank of China Co. PSBC), banca chineza cu cea mai mare retea de sucursale din China, spera sa obtina pana la 32,71 miliarde de yuani 4,67 miliarde de dolari) printr-o oferta publica initiala IPO) la Bursa din Shanghai, care este asteptata sa fie cea mai mare listare din tara asiatica, in ultimii patru ani, anunta Reuters.

ATENTIE, ROMANI! Vine URGIA peste ROMANIA! CEA MAI GREA IARNA din ultimii 30 DE ANI!

Meteorologii au facut anuntul pe care multi il asteptau. Iata cum va fi vremea in aceasta iarna.

Cea mai tare nebunie a unui pilot de avion. Traiectoria bizara a aeronavei i-a lasat pe toti fara cuvinte. Imaginea aparuta pe radare e noul viral pe Internet

Pilotul unei aeronave Boeing 747 a desenat pe cer o imagine incredibila, pentru a marca ultima calatorie a aeronavei. Avionul, care a servit compania aeriana israeliana El Al timp de 48 de ani, efectua.

Octombrie 2019, urgenta climatica. Cea mai calda a zecea luna din an, de cand se masoara temperaturile

Octombrie a lui 2019 detine un record. Luna aceasta reprezinta cea mai calda luna inregistrata vreodata in lume, conform serviciului european Copernicus. Iata ce indica specialistii despre schimbarile climatice ingrijoratoare! Octombrie a lui 2019, cea mai calda din istorie Octombrie 2019 a fost declarata oficial cea mai calda luna din octombrie inregistrata, confom detaliilor oferite .

Bunica Sofia, cea mai in varsta angajata din sistemul de invatamant, a implinit 84 de ani

De patru decenii, tanti Sofia are grija de gradinita din Leurda,judetul Gorj. Este cea mai in varsta angajata din sistemul de invatamant. Astazi, cand a implinit 84 de ani, si-a petrecut ziua.

P Cele mai bune oferte din catalogul Flanco de Black Friday

Flanco a inceput campania de Black Friday in 25 octombrie si isi asteapta clientii cu cele mai mari reduceri din an la toate gamele de produse pana in 23 noiembrie. Este cea mai mare.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Viorica Dancila: PSD va fi cea mai dura, cea mai agresiva Opozitie

Partidul Social Democrat va fi cea mai dura, cea mai agresiva si cea mai buna Opozitie, iar actuala Putere va ramane in memoria colectiva drept cel mai crud si mai.

Dancila: Se confirma avertismentele PSD - taieri de salarii, concedieri in masa si noi taxe. PSD va fi cea mai dura opozitie pe care au vazut-o acesti amatori

Presedintele PSD, Viorica Dancila, sustine ca, inca din primele trei zile la Palatul Victoria, Guvernul Orban, echipa de majorete a lui Klaus Iohannis, a inceput cu taieri de salarii, scumpirea medicamentelor, concedieri in masa si noi taxe, confirmand ceea ce PSD a anuntat de mult. Partidul Social Democrat va fi cea mai dura, cea mai agresiva si cea mai buna opozitie pe care au vazut-o vreodata acesti amatori, a transmis Dancila.

Urgenta climatica. Cea mai calda luna octombrie inregistrata vreodata in lume este cea de anul acesta

Octombrie 2019 a fost cea mai calda luna octombrie inregistrata vreodata in lume, a anuntat marti serviciul european Copernicus privind schimbarile climatice, mentionand ca este a cincea luna consecutiva care a depasit sau s-a apropiat de un nivel record, relateaza AFP.

GERMANIA: Exporturile isi revin oferind sperante de redresare pentru cea mai mare economie europeana

Exporturile Germaniei au inregistrat in septembrie cel mai semnificativ avans din ultimii aproape doi ani, sporind sperantele ca nu va intra in recesiune cea mai mare economie europeana, afectata de tensiunile comerciale globale si de incertitudinile legate de Brexit, transmit DPA si Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )