Libnet.ro
UNICEF

01:05

Virgil Iantu, la Adevarul Live: in televiziune lipsesc masura si bunul simt

Adevărul Adevărul,
Virgil Iantu, la Adevarul Live: in televiziune lipsesc masura si bunul simt

Virgil Iantu a fost prezent in studioul Adevarul Live, unde a discutat despre emisiunea pe care o va readuce pe micile ecrane, Vrei sa fii milionar?. continuă pe Adevărul

Virgil Iantu, la Adevarul Live: in televiziune lipseste masura si bunul simt

Astazi, de la ora 14, invitat la Adevarul Live este Virgil Iantu, care readuce pe micile ecrane emisiunea care a facut istorie: Vrei sa fii milionar. Aflam de la el ce ne-a pregatit si ce aduce nou emisiunea, intr-o discutie moderata de Adriana Maris.

Virgil Iantu te intreaba daca Vrei sa fii milionar?, din 22 martie

Emisiunea Vrei sa fii milionar?, prezentata de Virgil Iantu, revine la postul de televiziune Prima TV, incepand cu data de 22 martie, urmand sa fie difuzata in fiecare sambata si duminica, de la ora 20:30.

Adevarul Live, de la ora 15.00:Cum se comunica in politica romaneasca?

Mircea Vasilescu, redactor-sef Dilema Veche, il are ca invitat, la Adevarul Live de la ora 15. 00, pe RaduMagdin, specialist in comunicare politica.

Adevarul Live, de la ora 15.00: Radu Magdin: Hiperexpunerea dauneaza grav sanatatii politice

Mircea Vasilescu, redactor-sef Dilema Veche, il are ca invitat, la Adevarul Live de la ora 15. 00, pe RaduMagdin, specialist in comunicare politica.

Adevarul Live. Radu Magdin: in politica romaneasca mai avem putin si ne spunem: Esti prost! Ba nu, tu esti prost!

Mircea Vasilescu, redactor-sef Dilema Veche, l-a avut ca invitat la Adevarul Live pe RaduMagdin, specialist in comunicare politica.

Adevarul Live. Radu Magdin, despre comunicarea in politica romaneasca: Mai avem putin si ne spunem: Esti prost! Ba nu, tu esti prost!

Mircea Vasilescu, redactor-sef Dilema Veche, il are ca invitat, la Adevarul Live pe RaduMagdin, specialist in comunicare politica.

Adevarul Live: despre relatia dintre media, marketing si publicitate, cu Mihai Barsan, noul presedinte IAA

Invitat de la Adevarul Live de la ora 14. 30 este Mihai Barsan, vice-presedinte al departamentului de Marketing de la compania Ursus si noul presedinte IAA International Advertising Association), pozitie pe care o ocupa din noiembrie 2013.

Se ingroasa gluma la Prima Tv. Times New Roman si Neam trezit, la Adevarul Live

Astazi, de la ora 11, invitati la Adevarul Live sunt cei de la Times New Roman, cunoscuti pentru umorul dur cu care ne-au incantat de o buna vreme incoace si cei de la Neam trezit, un nou matinal ce are premiera pe 17 martie. Aflam de la protagonistii emisiunilor ce ne-au pregatit, intr-o discutie moderata de Adriana Maris.

Dan Badea, prezentatorul Stirilor Times New Roman, la Adevarul Live: E o abordare buna a realitatii triste pe care o traim

Dan Badea, prezentatorul Stirilor Times New Roman, dar si Micutzu si Laura Belecciu, prezentatorii matinalului Neam trezit, de la Prima TV, au vorbit la Adevarul Live despre noile emisiuni care incep pe 15, respectiv 17 martie.

Vrei sa studiezi in strainatate? Ofertele si noutatile de la targul RIUF de anul acesta, la Adevarul Live, de la ora 13.00

In jur de 100 de institutii de invatamant superior din 16 tari vin sambata si duminica in Capitala la cel mai mare targ de universitati straine din tara, RIUF, aflat la cea de-a zecea editie. La Adevarul Live, de la ora 13. 00, vom dezbate noutatile de anul acesta alaturi de reprezentantii Educativa, cei care organizeaza targul, si unul dintre tinerii romani care au ales sa studieze peste hotare, chiar intr-o tara araba.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )