Libnet.ro
UNICEF

10:45

Virgil Musta, adevarul despre cele doua motive care declanseaza moartea tinerilor infectati cu COVID-19, fara cormobiditati

Playtech Playtech,
Virgil Musta, adevarul despre cele doua motive care declanseaza moartea tinerilor infectati cu COVID-19, fara cormobiditati

Virgil Musta este medicul din Timisoara care a vindecat printre cei mai multi bolnavi de COVID-19. inca de la inceputul pandemiei, eroul in halat alb, de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes a informat cetatenii cu privire la toti pasii care trebuie respectati pentru a evita infectia cu COVID-19. in urma unor decese intalnite . continuă pe Playtech

Medicul Virgil Musta, avertisment ingrijorator pentru romani: E momentul in care, cu fiecare persoana cu care ne intalnim, sa fie considerata pozitiva

Medicul Virgil Musta a apreciat intr-o interventie televizata ca noul record al cazurilor noi de coronavirus raportat miercuri este ingrijorator si ca fiecare roman ar trebui sa se raporteze la celelalte.

Virgil Musta, despre pacientii fara comorbiditati, care au decedat in urma infectarii cu COVID-19: Toti au avut in comun doua lucruri

Dr. Virgil Musta, seful clinicii de Boli Infectioase 2, din cadrul Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, a dezbatut situatia pacientilor fara comorbiditati, care au decedat in.

Morti de COVID, fara comorbiditati. Medicul Virgil Musta: Au doua lucruri in comun

Medicul Virgil Musta a explicat ce s-a intamplat in cazul pacientilor fara comorbiditati, care au decedat in urma infectarii cu COVID-19.

Medicul Virgil Musta, anuntul care da fiori reci romanilor: Nu vom trece bine peste aceasta situatie!

Medicul infectionist, Virgil Musta, a intrat in direct la Antena 3 si a incercat cumva sa explice numarul-record de cazuri de coronavirus raportat astazi.

Ce beneficii iti aduce o ora de mers pe jos. Oamenii sunt asa de bine in strainatate, la 60-70-80 de ani, din doua motive

La doua zile de la terminarea alegerilor, slatinenii au fost uimiti sa vada din nou pe strada voluntari. Ce aflam de aici?, au intrebat cu pliantele in mana. Ce le-au spus tinerii.

De ce nu o place nimeni pe Meghan Markle, de fapt. Printul Philip a spus adevarul despre sotia lui Harry

Angajatii vechi de la palatul regal o priveau de sus pe Meghan Markle la primele intrevederi si avea chiar si apelative rautacioase pentru ea. Ducesa Dificilescu sau Me-Gain erau doar doua din lista. Dupa ce s-a aflat acest lucru, zvonul cum ca pe sotia Printului Harry nu o place nimeni s-a intarit. Cu detalii si .

Alexandru Rafila, adevarul despre cea mai buna perioada de vaccinare antigripala. Atentie, nu mai devreme de aceasta data

In contextul pandemiei de COVID-19 si a reinceperii scolii, Alexandru Rafila a explicat ca cea mai buna protectie impotriva virozelor sezoniere si a gripei este vaccinarea antigripala. Cu toate acestea, inainte sa apelam la vaccin, trebuie sa tinem cont de perioada in care ni-l facem. Reprezentantul Romaniei la OMS a explicat aspectele carora trebuie sa .

Iga Swiatek, adversaraSimonei in optimi la Roland Garros! Cum arata palmaresul dintre cele doua sportive

Simona Halep s-a calificat, vineri, in optimile de finala ale Grand Slam-ului din capitala Frantei, unde va intalni o jucatoare din Polonia in varsta de 19 ani.

Alegeri SUA 2020. Ziua primei dezbateri: Republicanul Trump si democratul Biden se intalnesc fata in fata intr-un stat-cheie. Pe ce mizeaza cele doua tabere?

Donald Trump si Joe Biden se intalnesc marti ora locala) - dupa luni de invective - pentru prima oara fata in fata, cu 35 de zile inaintea unor alegeri americane prezidentiale foarte tensionate, relateaza AFP.

Clotilde Armand, despre imaginile controvesate: Cel care urca un sac pe dulap e reprezentantul partidului lui Dan Voiculescu. Cel care plimba sacii e soferul DGASPC (VIDEO)

Clotilde Armand, candidata USR-PLUS care a castigat alegerile pentru Primaria Sector 1, face noi precizari cu privire la acuzatiile de frauda referitoare la alegerile din 27 septembrie. intr-o conferinta de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )