Libnet.ro
UNICEF

18:30

Dr. Virgil Musta, apel de 1 Mai: Respectati recomandarile, pentru a ne bucura mai tarziu in echipa completa!

Antena3 Antena3,
Dr. Virgil Musta, apel de 1 Mai: Respectati recomandarile, pentru a ne bucura mai tarziu in echipa completa!

Virgil Musta, medicul infectionist de la Timisoara care a vindecat cei mai multi romani infectati cu coronavirus, face apel la respectarea masurilor de distantare recomandate de autoritati de 1 Mai. continuă pe Antena3

Apel de 1 Mai al medicului care a vindecat cei mai multi romani de coronavirus: Respectati acum toate recomandarile, pentru a ne bucura mai tarziu in echipa completa!

Virgil Musta, medicul infectionist timisorean care a vindecat cei mai multi romani infectati cu coronavirus, face apel la respectarea masurilor de distantare recomandate de autoritati de 1 Mai: Sigur ca trecem inca printr-un moment greu, dar trebuie sa mai rezistam, pentru a ne bucura mai tarziu in echipa completa. E necesar sa mai avem rabdare. Fiti intelepti si responsabili! Virgil Musta avertizeaza ca pandemia nu a trecut.

Virgil Musta, adevarul despre Ibuprofen: Este doar o stire falsa!

Renumitul doctor Virgil Musta, de la Spitalul Victor Babes din Timisoara, a spus adevarul despre ibuprofen. Medicul sustine ca nu sunt dovezi stiintifice pentru aceasta actiune a Nurofenului, motiv pentru care se poate da ca antiinflamator in cazul in care este necesar pentru terapia unui sindrom inflamator sau febril.

Ministrul ungar de Externe, dupa atacul lui Iohannis: Mesajul nostru catre presedintele Romaniei este simplu: mai mult respect pentru maghiari L-au votat la prezidentiale in marea lor majoritate

Ministrul ungar de Externe, Szijjarto Peter, reactioneaza dupa declaratiile dure ale presedintelui Klaus Iohannis si-i aminteste acestuia ca maghiarii din Transilvania, in marea lor majoritate, l-au votat la prezidentiale. Acest lucru trebuie sa fie clar pentru toata lumea. De aceea cererea, mesajul si apelul nostru catre presedintele Romaniei este simplu: mai mult respect pentru maghiari, a spus Szijjarto Peter, intr-un mesaj video postat pe Facebook.

P Cel mai important aspect pentru continuarea activitatii: Oamenii si Experienta lor

Pe masura ce pandemia COVID-19 se raspandeste in lume, cu totii incercam sa ne adaptam unei situatii mereu schimbatoare. Scolile s-au inchis, activitatile s-au suspendat, iar autoizolarea a devenit masura recomandata sau chiar impusa. in aceasta situatie, a devenit dificil sa ne continuam activitatea, desi este absolut necesara pentru societate. Sa continuam sa lucram ca inainte nu mai este posibil. Trebuie sa fim pregatiti sa lucram de oriunde putem si oricum putem, urmand exemplul organizatiilor de toate dimensiunile si din toate sectoarele care continua sa functioneze. in zilele ce urmeaza, vom discuta despre modurile in care tehnologia poate sprijini organizatiile sa tina pasul cu schimbarile, avand in primul rand grija de cele mai valoroase resurse de oameni, de experienta lor si de cunostintele lor acumulate. Ivo Sladoljev, Manager Regional Senior, Europa Centrala.

Mai mult respect pentru maghiari: declaratiile lui Iohannis, pretext de conflict international

Presedintele Klaus Iohannis s-ar putea sa fi avut ieri cel mai agresiv discurs impotriva PSD de la ocuparea postului de sef de stat. in acele momente, a atacat prin alianta si UDMR-ul, iar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )