Libnet.ro
UNICEF

01:05

Virgil Musta, previziune infricosatoare dupa explozia cazurilor COVID-19: Ar fi bine sa blochezi totul

Playtech Playtech,
Virgil Musta, previziune infricosatoare dupa explozia cazurilor COVID-19: Ar fi bine sa blochezi totul

Medicul Virgil Musta de la Spitalul Victor Babes din Timisoara vine cu vesti triste referitoare la o posibila scadere a numarului de imbolnaviri de COVID-19. Acesta propune ca singura solutie pentru scaderea cazurilor de coronavirus un lockdown de doua, trei saptamani. in lipsa acestuia, managerul sectiei de COVID-19 insista, de asemenea, pe introducerea unor masuri . continuă pe Playtech

Noi restrictii in Italia dupa explozia cazurilor de coronavirus

Italia isi intensifica restrictiile pe fondul cresterii cazurilor de coronavirusu in contextul in care Europa lupta cu al doilea val al pandemiei. Noi restrictii in Italia pe fondul pandemiei de.

Medicul Virgil Musta: Ideal ar fi sa se blocheze totul doua sau trei saptamani Explozia de cazuri va fi greu de stopat

Medicul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara considera ca o scadere semnificativa a cazurilor de coronavirus ar fi posibila printr-un blocaj total de doua sau trei.

Medicul Virgil Musta: Ideal ar fi sa se blocheze totul doua sau trei saptamani Acum va trebui sa alegem intre ce putem salva si ce nu putem salva

Medicul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara este de parere ca pentru o scadere insemnata a numarului de cazuri de COVID-19 este nevoie de un blocaj total de doua sau trei saptamani, insa din pacate este an electoral. El spune ca explozia de cazuri va fi greu de stopat: Acum va trebui sa alegem intre ce putem salva si ce nu putem salva.

MEDICUL VIRGIL MUSTA: Acum va trebui sa alegem intre ce putem salva si ce nu putem salva

Medicul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara este de parere ca pentru scaderea insemnata a numarului de cazuri de infectii cu virusul SARS CoV-2 este nevoie de un blocaj total de doua sau trei saptamani, insa acest nu este posibil din cauza industriei care a fost afectata, dar si din cauza ca suntem intr-un an electoral, transmite News. ro.

Virgil Musta, despre problemele cu care se confrunta medicii: Sunt traume psihice care vor ramane in mintea medicilor!

Medicul Virgil Musta, seful Sectiei Infectioasede la Spitalul Victor Babes din Timisoara, a declarat, intr-un interviu,problemele cu care se confrunta medicii in timpul pandemiei si cat.

Medicul Virgil Musta, cu lacrimi in ochi intr-un interviu: Am pierdut speranta. Boala este imprevizibila!

Radu Tudor a prezentat in cadrul emisiunii Punctul de intalnire un interviu emotionant cu doctorul Virgil Musta, seful sectiei de Boli Infectioase a Spitalului Victor Babes din Timisoara. in interviul acordat jurnalisului Dragos Bota, celebrul medic a marturisit ca si-a pierdut speranta in lupta cu noul coronavirus, iar presiunea emotionala generata de evenimentele neplacute cu care s-a confruntat l-au afectat pana la lacrimi.

Doctorul Virgil Musta, avertisment dur: Avem nevoie de un nou blocaj total

Doar un blocaj total, la nivelul intregii tari, de 2-3 saptamani, ar putea scadea numarul mare de infectari, avertizeaza medicul Virgil Musta, de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara.

Virgil Musta: Au fost situatii in care pacientii aveau saturatii scazute, iar noi nu aveam locuri sa ii internam Daca fiecare individ s-ar proteja de maine, de maine numarul de noi infectari ar fi foarte mic (VIDEO)

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, marti, 3. 400 de cazuri noi de COVID-19 depistate la nivel national, iar dr. Virgil Musta, seful sectiei Boli Infectioase de la Spitalul Victor Babes din.

CORONAVIRUS |Virgil Musta: Riscul de a ne contamina este foarte mare, ceea ce impune ca masurile sa fie mai riguroase

Virgil Musta, madic la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, a atras atentia ca riscul de contaminare cu noul coronavirus este foarte mare, iar recomandarea este ca oamenii sa poarte.

Virgil Musta: Acum va trebui sa alegem intre ce putem salva si ce nu putem salva

Virgil Musta, medic la Spitalul de Boli Infectioase Timisoara, anunta ca pacientii infectati cu Covi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )